De leukste tv-programma’s voor december
Terug naar de blog

De leukste tv-programma’s voor december

16/12/2019 Kijktips
December is hier! De ideale maand om heerlijk knus op de bank van de leukste tv-programma’s en series genieten. Of van hele goede, spannende films, want vanaf 27 tot en met 30 december kijk je gratis naar Film1. Benieuwd wat deze tv-maand allemaal voor je in petto heeft? Wij zetten de leukste tv-programma’s voor je op een rijtje.

De leukste tv-programma’s die je niet wilt missen

Van livemuziek bij Serious Request tot spannende thrillers op Film1. In de maand december is er voor ieder wat wils op tv. Heb je het Basis HD-pakket? Dan geniet je al van zenders als NPO 1 Extra, RTL4 en alle 3 de ESPN kanalen, thuis of onderweg via de Canal Digitaal TV App. Dit zijn de programma’s die je deze winter niet wilt missen:

Serious Request: The Lifeline

Het is bijna een traditie geworden vlak voor de kerst: Serious Request! Ook dit jaar zet 3FM zich weer in voor een goed doel, namelijk voor de slachtoffers van mensenhandel. De drie 3FM dj’s lopen in de week voor kerst ruim 500 km om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In de route van Groningen naar Goes ontdekken de dj’s speciale acties van luisteraars én maken ze continue livemuziek. Wil je hun tocht volgen? Dat kan! Kijk dag en nacht naar NPO 1 Extra. Kijk vanaf woensdag 18 december tot en met dinsdag 24 december.

Top 2000

Een andere traditie in december is natuurlijk… de Top 2000! Ook dit jaar doet NPO 1 Extra live verslag van alle muziekhits die NPO Radio 2 heeft verzameld. Vanaf Eerste Kerstdag opent het Top 2000 Café, waar kijkers welkom zijn om live mee te genieten met de Lijst der Lijsten. Bereid je voor op de mooiste muziek, de gezelligste sfeer en een heel enthousiast publiek. De uitzendingen gaan dag en nacht door met als afsluiter een spectaculaire afterparty op nieuwjaarsnacht. Ga jij langs het café of kijk je liever vanuit huis? Wat je ook kiest: je zal gegarandeerd genieten van de beste muziekhits! Uiteraard is ook dit jaar weer de Top 2000 a-GoGo op NPO 3.

Knal het jaar uit met Film1

Na de kerst wel even klaar met alle feel-good films? Goed nieuws, want van 27 tot en met 30 december zetten wij alle vier de Film1-kanalen open en geniet jij van gratis films. Volg onder andere de geheim agenten in Equalizer, de vampiers in Dead Cert of ga op avontuur met bodyguards in The Hitman’s Bodyguard. Welke genre je ook het leukst vindt; op Film1 zie je het allemaal. Dat wordt genieten! Je kijkt naar Film1 Première, Film1 Action, Film1 Family en Film1 Drama op kanaal 500 t/m 503.