Het is een prettig idee wanneer je provider de kennis en de ervaring in huis heeft om je onbezorgd te laten genieten van alles wat het internet te bieden heeft. Online.nl is een van de eerste providers van Nederland. We bestaan al sinds 1994, toen nog onder de naam Euronet. Samen met andere pioniers verbonden we Nederland met het web en we waren zelfs de allereerste provider die internettoegang in de winkel verkocht.

In onze installatiehandleiding van 1994 staat: ‘De verwachting is dat internet zich zal ontwikkelen tot hét communicatiemiddel van de toekomst.’ Nu, bijna dertig jaar later, werken, leren, spelen en creëren we online. We shoppen, praten en vergaderen online. We kijken onze tv-series en films online. Het internet is niet alleen hét communicatiemiddel geworden, maar een levensbehoefte. Voor iedereen, van jong tot oud.

Al sinds 1994 leveren wij betrouwbare en betaalbare internetdiensten en staan onze professionele medewerkers klaar om je te helpen. Bij ons krijg je het standaard heel compleet: met glasvezel internet, voordelige beltarieven en interactieve tv van Canal Digitaal. Met meer dan 80 tv-zenders, CANAL+ Films & Series en Film1 standaard in je tv-pakket. We bieden 100% installatiegarantie, gratis overstapservice, een gratis wifi-modem en nog veel meer. Zonder verborgen kosten en zonder zorgen.

Onze pioniersgeest zijn we nooit kwijtgeraakt. Zo lopen we samen met onze partner Canal Digitaal nog altijd voorop in de interactieve televisierevolutie en vinden we dat snel internet en betaalbaar bellen voor iedereen bereikbaar moeten zijn. We werken met de nieuwste technologie, zoals glasvezel, en we dagen de markt uit door net iets meer te bieden voor hetzelfde geld.

We kunnen ons geen wereld zonder internet meer voorstellen. Toch is dit nog maar het begin. Net als in 1994 durven we te voorspellen dat het nog veel groter gaat worden dan het al is. Dat alles met alles verbonden zal worden. Van onze steden, wegen, huizen en auto’s tot onze koelkasten, deurbellen en kleding aan toe. We werken online, we leren online en zelfs voor onze gezondheid vertrouwen we steeds meer op het internet. Kortom: de toekomst is online, net als wij.

En jij?