Bestel één van onze voordelige Internet & Bellen pakketten


Online.nl

DSL & Bellen
100 Mb/s

29 /mnd

1e 6 mnd, daarna € 46 /mnd

DSL Internet

 • Glasvezel 100/100 Mb/s
 • Wifi-modem (mesh)
 • Via KPN Netwerk

Vast bellen

 • Bellen Basis
 • Bellen vanaf 14 cent/min.

29 /mnd

 •    1e 6 mnd, daarna € 46 /mnd
BESTEL
Online.nl
Meest Gekozen

Glasvezel & Bellen
100 Mb/s

30 /mnd

1e 6 mnd, daarna € 47 /mnd

Glasvezel Internet

 • Glasvezel 200/200 Mb/s
 • Wifi-modem (mesh)
 • Via KPN Netwerk

Vast bellen

 • Bellen Basis
 • Bellen vanaf 14 cent/min.

30 /mnd

 •   1e 6 mnd, daarna € 47 /mnd
BESTEL
Online.nl

Glasvezel & Bellen
200 Mb/s

34 /mnd

1e 6 mnd, daarna € 51 /mnd

Glasvezel Internet

 • Glasvezel 200/200 Mb/s
 • Wifi-modem (mesh)
 • Via KPN Netwerk

Vast bellen

 • Bellen Basis
 • Bellen vanaf 14 cent/min.

34 /mnd

 •   1e 6 mnd, daarna € 51 /mnd
BESTEL


* Let op dat beschikbaarheid van glasvezel afhankelijk is van je adres. Doe altijd een postcodecheck en kijk wat er beschikbaar is op jouw adres.

Overzicht abonnementen Vast Bellen

Bellen Basis

  14 ct per gesprek

  14 ct per minuut


Met Bellen Basis zijn je belkosten laag en betaal je alleen wanneer je er gebruik van maakt.

 
€ 2,50
/mnd extra
Bellen Onbeperkt Nederland

Bel naar alle Nederlandse mobiele en vaste nummers voor 0 cent per minuut.

 
€ 10
/mnd extra
Bellen Europa

Met deze snelheid geef je de meeste Nederlandse huishoudens het nakijken. Met meerdere computers tegelijk online of allemaal iets anders kijken op Netflix? Werkt perfect! Ben je een fanatieke gamer en speel je multiplayer-games online? Geen haperingen, geen probleem!

 
€ 5
/mnd extra
Bellen Wereld

Met dit abonnement zijn er praktisch geen belemmeringen meer. Zelfs de meest veeleisende internet- gebruiker heeft hieraan voldoende. Iedereen in huis kan zonder haperingen videobellen, programma’s terugkijken en de grootste bestanden downloaden in een mum van tijd. Ideaal voor thuiswerken.

 
€ 5
/mnd extra

Snel en stabiel internet

Bij Online.nl krijg je snel internet via betrouwbare netwerken. Op bijna alle plaatsen in Nederland is dat internet via de telefoonlijn (DSL) van KPN. Maar op steeds meer adressen bieden we ook internet via de supersnelle glasvezelnetwerken van KPN of DELTA Netwerk, met snelheden tot wel 500 Mb/s down en up. Dit is ruim voldoende voor de meest veeleisende huishoudens. Doe de postcodecheck en je weet gelijk wat we op jouw adres kunnen leveren.


Snelheid
Welke snelheid past bij mij?

Welke snelheid past bij mij?

Woon je samen of heb je een huishouden met nog kleine kinderen? Dan is 100 Mb/s waarschijnlijk snel genoeg om tegelijk op meerdere apparaten te kunnen internetten, tv te kijken of een film op Disney+ te streamen.

Heb je hogere eisen, bijvoorbeeld omdat je vaak thuiswerkt, de kinderen thuis onderwijs krijgen of iedereen tegelijkertijd iets anders kijkt op Netflix? Dan past 200 Mb/s via glasvezel beter bij je.

Kan het jou of je huisgenoten niet snel genoeg gaan? Met 500 Mb/s via glasvezel kan iedereen in het huishouden tegelijkertijd iets anders doen: surfen op internet, films of series streamen, online gamen, grote bestanden uploaden, videobellen, interactief tv-kijken of online lessen volgen. Kortom: internet zonder beperkingen!


Kan ik ook een wifi-versterker krijgen?

Je krijgt bij Online.nl een krachtig Zyxel T-50 wifi-modem, voor supersnelle en betrouwbare wifi. Is er een plek in je huis waar de dekking minder goed is? Met een extra wifi-punt van Online.nl breid je je wifi-netwerk eenvoudig uit, voor een perfect wifi-signaal van de zolder tot de kelder.


Snelheid

Veelgestelde vragen over Internet en Bellen

 1. Wat krijg ik bij een Internet en Bellen-pakket van Online.nl?

  Bij een Internet en Bellen-abonnement ontvang je altijd een gloednieuw Zyxel T-50 wifi-modem voor supersnelle wifi overal in huis. Bellen Basis is standaard inbegrepen, waardoor je een laag starttarief en gesprekskosten per minuut betaalt. Daarnaast kun je de aanvullende belbundels Bellen Onbeperkt Nederland, Bellen Europa en Bellen Wereld afsluiten, zodat je nóg voordeliger belt voor een vast bedrag. Meer informatie vind je op onze webpagina vast bellen.

  Wil je supersnel glasvezelinternet? Dat kan op steeds meer adressen in Nederland. Doe de postcodecheck en je weet meteen of we ook op jouw adres glasvezel leveren.

 2. Kan ik ook met bellen overstappen naar Online.nl?

  Jazeker, je kunt eenvoudig overstappen naar Online.nl met behoud van je vertrouwde telefoonnummer. Kies voor de Overstapservice en nummerbehoud bij het afsluiten van je abonnement. Met ook onze 100% Installatiegarantie en 7/7 Klantenservice zorgen wij ervoor dat alles soepel en snel verloopt.

  Meer over de Overstapservice van Online.nl.

 3. Wat is de maximale internetsnelheid op mijn adres?

  Wij leveren de snelheid die maximaal mogelijk is op jouw adres. Voor DSL (internet via de telefoonlijn) is dat tot 100 Mb/s download en tot 30 Mb/s upload. Voor glasvezelinternet is dat tot 500 Mb/s down én up. Doe de postcodecheck en je weet meteen wat er op jouw adres beschikbaar is.

  Wil je weten hoe snel je huidige internetverbinding is? Doe dan de internet-speedtest van Online.nl en je weet het direct. De speedtest is geschikt voor elke internetverbinding van iedere internetprovider in Nederland.

 4. Is het aansluiten van Internet en Bellen ingewikkeld?

  Alles is eenvoudig en snel aan te sluiten met onze video’s en handleidingen. We leggen je stap voor stap uit wat je moet doen om internet en bellen aan te sluiten. Kom je er toch niet uit? Bel ons en we lossen het samen telefonisch op. Of we sturen een monteur langs die pas weer weggaat als alles goed werkt.

 5. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Direct nadat je het Internet en Bellen-pakket hebt besteld, ontvang je van ons een e-mail met daarin alle details over de levering. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Nadat je je abonnement het afgesloten heb je nog veertien dagen bedenktijd.