category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Travelxp is Zender van de Maand februari

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Het is februari! De regendruppels vallen uit de hemel, de bomen hebben nog geen bladeren en het is koud. Hoe we deze wintermaanden het beste kunnen besteden? Door alvast weg te dromen over de zomer! Want zeg nou zelf: hoe heerlijk is het om nu al na te denken over je volgende reis? Met Travelxp als Zender van de Maand doe je direct inspiratie op en kijk je heel februari gratis naar de beste reisprogramma’s. Travelxp vind je op kanaal 20 via je tv of de Canal Digitaal TV App.

Zender van de Maand: reisprogramma’s op Travelxp

Heel de maand februari reisinspiratie opdoen, dat doe je met Travelxp. Zo ontdek je met de tv-programma’s nieuwe landen, proef je verschillende culturen én leer je do’s en don’ts voor op reis. Ideaal voor als je van de zomer een citytrip of wereldreis wilt maken. Ben je benieuwd welke programma’s je allemaal op Travelxp kan zien? Dit zijn de kijktips voor februari.

10 Days South Africa

In 10 Days South Africa gaan we op avontuur met Alexandra Outhwaite. Tien dagen lang trekt ze door de verschillende gebieden in Zuid-Afrika en neemt ze een kijkje in hun cultuur. Alexandra verkent onder andere de oceaan in een kooi omringd door haaien, bezoekt wilde dieren en gaat in gesprek met een legendarische verhalenverteller. Het programma is opgedeeld in drie afleveringen, waarin Alexandra een bezoekje brengt aan Cape Town, Durban en Het Kruger National Park.

Kijk op 17, 18 en 19 februari naar 10 Days South Africa om 15:30 uur op Travelxp.

Food Fact Fun

Wat vakantie is zonder lekker eten? Juist, niets! Daarom zie je in het programma Food Fact Fun de lekkerste gerechten uit verschillende streken. In iedere aflevering zie je een andere stad en ontdek je de lokale delicatessen. Van Tainan tot Den Haag: doe food-inspiratie op in plekken binnen en buiten Europa, voor ieder moment van het jaar.

Kijk op maandag 10 februari om 16:30 naar Food Fact Fun op Travelxp. 

Kissed By The Sea

Wil je echt helemaal in de zomersferen komen? Dan wil je het programma Kissed By The Sea zeker niet missen. In iedere aflevering wordt een ander kustgebied in kaart gebracht. Je ziet prachtige beelden van het strand en de kustlijn, maar neemt ook direct een kijkje in de pittoreske kustplaatsjes. En ben jij meer van de actieve vakanties? Ook de lokale activiteiten worden uitgelicht. Ideaal voor als je een keer wilt leren surfen of suppen.

Kijk zondag 9 februari naar Kissed By The Sea om 14:00 uur op Travelxp. 

Zo kijk je Travelxp ook na februari

Ook na februari nog naar programma’s kijken zoals 10 Days South Africa? Het kan met het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. Geniet na het toevoegen direct van de leuke reisprogramma’s van Travelxp via je televisie of onderweg via de Canal Digitaal TV App.