category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Love Nature HD is zender van de maand oktober

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 1 minuten

Ben jij een groot liefhebber van dieren en de natuur? Goed nieuws, want Love Nature HD is gekozen tot zender van de maand. Kijk de hele maand oktober naar de beste programma’s en series over onze natuur en het dierenrijk. De zender zit in het Entertainment HD-pakket, maar deze maand zie je Love Nature HD gratis op kanaal 20. Genieten maar!

Zender van de maand: kijktips op Love Nature HD

Van het mysterieuze leven onder water tot wilde dieren in de Sahara en exotische planten in het tropische regenwoud. Op Love Nature HD  zie je de wonderlijke schoonheid van onze aarde in programma’s en series die zijn geschoten in de beste kwaliteit. Benieuwd naar wat je deze maand allemaal kan zien? Dit zijn de programma’s die je in oktober zeker niet wilt missen.

Grote Blauwe Wildernis

In dit programma nemen we een kijkje in het leven in de oceaan. Een groep ecologen gaat op zoek naar de meest afgelegen plekken op onze planeet. Samen met hen ontdek je de geheimen van de zee en zie je hoe ze de bedreigde diersoorten proberen te redden. Van zeepaardjes tot walvishaaien en meer: duik mee het heldere water in en ontrafel de mysteries van de oceaan.

Kijk vanaf 12 oktober elke dinsdag om 20:20 uur naar de Grote Blauwe Wildernis.

Land van de Gremlins

In het nieuwe programma Land van de Gremlins reizen we af naar Madagaskar. Het eiland is door honderden kilometers zee gescheiden van Afrika, waardoor het een uniek ecosysteem heeft en er de meest bijzondere plant- en diersoorten leven. We reizen het Land van de Gremlins binnen en ontdekken de verlaten kustlijnen, de bergkammen en meer.

Kijk vanaf 19 oktober elke woensdag om 19:30 uur naar Land van de Gremlins

Love Nature HD kijken bij Online.nl

Wil je ook na oktober nog genieten van al die prachtige natuurprogramma’s en series? Dat kan met het Entertainment HD-pakket. Je voeg het pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. En ben je een keertje niet thuis? Via de Canal Digitaal TV App kijk je altijd en overal onderweg naar je favoriete programma’s.

Veel kijkplezier!