category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

Zender van de maand: Animal Planet

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Dieren- en natuurliefhebbers opgelet! In juni is Animal Planet zender van de maand bij Online.nl. Geniet heel de maand van de beste programma’s over de flora, fauna en het dierenrijk van over heel de wereld. Met programma’s gemaakt door en voor de grootste dierenfanaten haal je met Animal Planet gegarandeerd kwaliteitstelevisie in huis. De zender zit in het Entertainment HD-pakket, maar deze maand kijk je Animal Planet gewoon gratis op kanaal 20.

Zender van de maand: drie programma’s die je zeker niet wil missen

Van kleine insecten tot huisdieren en zelfs de grootste jagers uit het wild. Op Animal Planet bekijk je de mooiste programma’s over wildlife, het dierenrijk en het leven eromheen. Ga samen met biologen op zoek naar uitgestorven diersoorten of raak geïnspireerd door de meest bijzondere natuurwonderen. Hieronder een aantal topprogramma’s die je in juni zeker niet wilt missen:

Dodo Heroes

In Dodo Heroes volg je inspirerende verhalen over dieren die in nood verkeren en zijn gered door de mens. Elke aflevering vindt plaats in een ander werelddeel, maar er staat telkens één ding centraal: de hechte band tussen mens en dier. Van wilde olifanten tot kangoeroes: de Dodo Heroes werken samen aan een betere wereld door de zwaksten onder ons te beschermen. Geen redding is te dol. De liefde voor het dier staat altijd voorop.

Kijk Dodo Heroes vanaf zaterdag 1 juni om 20:00 uur op Animal Planet.

Protect Our Planet

De meest bijzondere natuurgebieden en diersoorten ontdekken? Het kan in Protect Our Planet. In dit programma bezoeken onderzoekers en biologen afgelegen gebieden om op zoek te gaan naar wilde dieren, hun leefgewoonten en de omringende natuur. Met één missie: hen te beschermen. Tijdens iedere aflevering staat een ander gebied centraal. Je ziet onder andere:

Extinct Or Alive – De bioloog Forrest Gallante trekt de wereld rond om uitgestorven dieren op te sporen. Dit doet hij met de allernieuwste technologie.

Into Alaska – Een team jachtopzieners verkent de prachtige natuur op het eiland Kodiak en schiereiland Kenia. Volg het team in al hun werkzaamheden en ontdekkingen.

Wildest Europa – Hebben we ook wildlife in Europa? Ontdek de laatste grote wildernissen binnen Europa.

Restoration Wild – Jay Chaikin en zijn team gaan op zoek naar oude gebouwen en schuren. Ze geven deze een nieuwe bestemming door ze te renoveren tot prachtige woonruimtes.

Trailblazers – Een groep survival-experts gaat op wetenschappelijke expedities naar gevaarlijke gebieden. Volg ze op de voet.

Kijk naar Protect Our Planet vanaf zaterdag 1 juni om 07:15 uur op Animal Planet.

Solved

De natuurwonderen zijn de wereld nog niet uit. Bekijk de meest spectaculaire gebeurtenissen uit de dierenwereld in het programma Solved. Een spin die fonkelt, een dier dat grappig probeert te zijn of een haai die aanspoelt in een onbekend gebied. De deskundigen uit Solved gaan op zoek naar een wetenschappelijk oplossing door de vastgelegde beelden te analyseren. Lukt het jou om het mysterie te kraken?

Kijk naar Solved vanaf maandag 24 juni om 19:10 uur op Animal Planet.

Animal Planet kijken bij Online.nl

Krijg je geen genoeg van al die mooie programma’s? Ook na deze maand kun je gewoon naar Animal Planet kijken met het Entertainment HD-pakket. Voeg het pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. En ben je een keertje niet thuis? Via de gratis Canal Digitaal TV App kijk je altijd en overal je favoriete programma’s.

Welk programma van Animal Planet kijk jij het liefst?