category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

RTL Telekids is Zender van de Maand juni

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 3 minuten

Piet Piraat, Prinsessia en Beertje Pol. Zijn je kinderen dol op deze programma’s? Dan hebben we goed nieuws: RTL Telekids is de Zender dan de Maand. Dit betekent dat jij en je kinderen in de maand juni gratis kunnen kijken naar de leukste kinderseries en -films. RTL Telekids is te zien op kanaal 20 en 83 via je televisie of de Canal Digitaal TV App.

Zender van de Maand: de leukste kijktips op RTL Telekids

RTL Telekids is de leukste zender voor het hele gezin. Jong en oud kunnen namelijk de hele dag kijken naar vermakelijke, grappige en soms zelfs ontroerende programma’s. Zo kijken de jongsten naar PipaPanda en Musti en gaan de oudere kinderen op avontuur met Rijders van Berk en Kadekappers. Ook ouders kunnen stiekem hun geluk niet op. RTL Telekids zendt namelijk veel kinderseries van Nederlandse bodem uit. Denk aan Ernst, Bobbie en de Rest en Bassie & Adriaan.

Benieuwd wat jij en je kinderen in de maand juni op deze zender kunnen zien? Wij lichten de leukste kijktips in het weekend voor je uit. Want naast de standaard programma’s als de Troetelbeertjes en Pipo, is er elk weekend een speciaal programma. Zo kunnen de kinderen om 11.00 uur kijken naar een leuke kinderfilm en om 12.00 uur meteen door met een marathon van hun favoriete serie. Dit zijn de leukste tips.

Kijk elke zaterdag- en zondagochtend een kinderfilm op RTL Telekids

Elke zaterdag en zondag genieten de kinderen om 11.00 uur van een leuke kinderfilm. In de maand juni zijn dat bijvoorbeeld Bassie & Adriaan En De Huilende Professor en De Jungle Bende.

Thomas De Stoomlocomotief: De Grote Wedstrijd

Thomas & Vrienden racen over de rails! De klokt tikt voor Thomas, Bertie en Spencer om op tijd bij het kasteel te zijn. Philip laat aan Gordon zien hoe snel hij is, terwijl de langzame Stephen laat zien een redder in nood te zijn. James en Thomas staan tegenover elkaar wanneer het Grote Spel begint in Sodor. Laat je kinderen samen met Thomas en zijn vrienden racen over de rails.

Kijk zondag 21 juni om 14.00 uur naar
Thomas De Stoomlocomotief op RTL Telekids.

De Jungle Bende

Pinguïn Maurice is opgevoed door een moedige tijgerin. Maurice voelt zich daardoor eigenlijk meer een tijger dan een pinguïn en bedekt zichzelf met tijgerstrepen. Hij wil net als zijn moeder de jungle beschermen tegen het kwaad en probeert samen met zijn dierenvrienden de gemene koala Igor te verslaan.

Kijk zaterdag 27 juni om 11.00 uur naar De Jungle Bende op RTL Telekids.

Kijk op zaterdag en zondag naar de leukste marathons op RTL Telekids

Elke zaterdag en zondag kunnen de kids vanaf 12.00 uur kijken naar marathons van hun favoriete serie. Voor welke serie zitten jouw kinderen nu al klaar?

Barbie Dreamtopia

Barbie Dreamtopia is een animatieserie waarin de kleine Chelsea haar oudere zus Barbie meeneemt op reis door haar fantasiewereld, Dreamtopia. Samen met hun vrienden beleven ze verbazingwekkende avonturen en leren belangrijke levenslessen.

Kijk zaterdag 6 juni vanaf 12.00 uur naar Barbie Dreamtopia op RTL Telekids.

Bassie & Adriaan En De Huilende Professor

Bassie en Adriaan gaan op zoek naar een gestoorde professor die met zijn griengas de hele wereld wil laten huilen. Dat belooft wat…

Kijk zaterdag 13 juni vanaf 12.00 uur naar Bassie & Adriaan op RTL Telekids.

Mijn Ridder en Ik

Mijn Ridder en Ik is een animatieserie over de klungelige ridder Henri van Oranje. Hij beleeft avonturen met zijn zoon, Jimmy, en zijn goede vriendin Cat. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de Middeleeuwen een stuk leuker!

Kijk op zondag 14 juni vanaf 12.00 uur naar Mijn Ridder en Ik op RTL Telekids.

Super Wings

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings! Een spannende serie waar de kinderen zich de hele middag mee zullen vermaken.

Kijk zondag 28 juni vanaf 12.00 uur naar Super Wings op RTL Telekids.

Zo kijk je RTL Telekids ook na juni

Krijgen je kinderen maar geen genoeg van al deze leuke films en series? Ook na juni is het mogelijk om naar RTL Telekids te blijven kijken met het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. Geniet na het toevoegen direct van alle leuke kinderprogramma’s die RTL Telekids te bieden heeft, via de televisie of onderweg via de Canal Digitaal TV App.

Veel kijkplezier!