category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

FOX Sports 4: Zender van de maand bij Online.nl

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Bij Online.nl geniet je van een compleet aanbod aan tv-zenders. De maand april staat volledig in het teken van de Eredivisie. Met FOX Sports 1, 2 en 3 in het basispakket volg je elke wedstrijd live vanuit jouw woonkamer. Wil je nóg meer voetbal kijken? Dan hebben we goed nieuws, want FOX Sports 4 is in april zender van de maand bij Online.nl. Op deze zender, die in het extra FOX Sports International pakket zit, volg je alle internationale voetbalwedstrijden.

Wil jij vanuit je luie stoel de ontknoping van de Eredivisie kijken? Sluit dan nu een abonnement af bij Online.nl en mis niets!

Volg alle internationale voetbalwedstrijden op FOX Sports 4

FOX Sports 4 is de thuisbasis om direct live alle internationale sportwedstrijden te volgen. Van de Duitse Bundesliga tot de Zuid-Amerikaanse Copa Libertadores, de Europa League en meer. Met iedere dag meerdere wedstrijduitzendingen is er voor iedere echte voetballiefhebber wat wils.

Bundesliga

De Bundesliga is de belangrijkste competitie voor de Duitse, landelijke voetbalclubs. Een ook stiekem een beetje voor de Nederlandse voetbalfanaten, want tegenwoordig strijden er een aantal Nederlandse profs mee. Denk aan: Robben, Klaassen of Bruma.

Der Klassiker

Een topwedstrijd die je voor geen goud wil missen, is die van de welbekende Der Klassiker. Hoewel ze op het moment nog gelijk in hun puntental staan, strijden Bayern en Dortmund tijdens deze 100e editie voor de felbegeerde eerste plek. Te zien op zaterdag 6 april om 18:30 uur.

Andere wedstrijden van de Bundesliga die je in april zeker niet wilt missen zijn:

 • Schalke – Eintracht Frankfurt
  zaterdag 6 april om 15:30 uur
 • Stuttgart – Leverkusen en RB Leipzig – Wolfs
  zaterdag 13 april om 15:30 uur
 • Bayern – Werder Bremen
  zaterdag 20 april om 15:30 uur
 • Wolfsburg – Frankfurt
  maandag 22 april om 20:30 uur
 • Kohlenpott Derby Dortmund – Schalke
  zaterdag 27 april om 15:30 uur

Kwartfinales UEFA Europa League

Tijdens de UEFA Europa League staat de winst van de UEFA-beker centraal. Dit jaar is het alweer de 48e editie dat de Europese voetbalclubs het tegen elkaar opnemen. Op FOX Sports 4 volg je in april de laatste kwartfinales van deze competitie. Maak er maar een marathon van, want alle vier de wedstrijden vinden plaats op dezelfde data. Je ziet de UEFA Europa League kwartfinales op 11 en 18 april om 21:00 uur.

Copa Libertadores

Op FOX Sports 4 ben je 24/7 op de hoogte van internationale sportwedstrijden. Zo ook van de Copa Libertadores; het jaarlijkse voetbaltoernooi voor Zuid-Amerikaanse voetbalclubs. Het toernooi is vergelijkbaar met de bekende Champions League. Bekijk deze maand de groepsfase van de Copa Libertadores met onder andere de wedstrijden van de twee finalisten van afgelopen seizoen: River Plate en Boca Junior.

Ook na april nog FOX Sports 4 kijken?

Wil jij elke dag op de hoogte zijn van alle internationale sportwedstrijden? Dan is het FOX Sports International pakket met FOX Sports 4,5 én 6 zeker iets voor jou. Je regelt het gemakkelijk en snel via Mijn Online.nl. Met Interactieve TV bij Online.nl maak jij gratis gebruik van de Canal Digitaal TV App. Handig voor als je een keertje niet thuis bent of als je via je tablet of smartphone niets wilt missen van je favoriete programma’s. Laat die vriendenweekendjes sport kijken maar beginnen.

Prijsvraag

Doe mee en win!