MyZen TV is Zender van de Maand
Terug naar de blog

Travelxp HD is Zender van de Maand

03/03/2021 Kijktips

's Werelds leidende HD-reis- en lifestyle-kanaal met meertalige programma's, met uitzendingen in India, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Australië en Canada, is zender van de maand. Je kijkt de hele maand maart gratis naar inspirerende reisprogramma’s op Travelxp HD. De zender is te zien op kanaal 48 via je televisie of de Interactieve TV App.

Travelxp HD biedt reis- en lifestyle-programma’s aan uit meer dan 45 landen en ontwikkelt honderd procent eigen producties.

De highlights van maart op TravelXP HD

Geniet in maart van de vele mooie reisverhalen en geweldige sfeerbeelden! Met onder andere het volgende aanbod:

Reisdagboek van Healer en Rohan

Travelxp gaat van start met een nieuwe serie van het 'Reisdagboek van Rohan & Healer'. Met een warme, zonnige persoonlijkheid en een neus voor avontuur, is Healer, een speelse golden retriever, de metgezel van Rohan tijdens zijn avonturen door de noordelijke provincie Uttarakhand in India. Volg de twee terwijl ze door besneeuwde terreinen trekken, kamperen bij rivieren en de mysteries achter lokale legendes ontdekken.

Vanaf 5 maart, vrijdag tot en met zondag om 20:00 uur

Backpack

Van de paleizen met torentjes en kasteelruïnes van Sintra tot een cruise tussen de wijngaarden van de Douro Vallei, Driek raakt betoverd door de charmes van Portugal, terwijl de schoonheid van dit Iberische land zich voor hem zichtbaar wordt in al zijn verrassende variëteit tijdens zijn backpack tocht.

7 tot 11 maart om 19:30 uur

Off the Grid

Emeline, een reiziger uit Afrika, is geïntrigeerd om Gabon te verkennen, een afgelegen hoek van haar thuiscontinent waarvan ze weinig wist. Van de dichte oerwouden die worden bewoond door olifanten en gorilla's tot de afgelegen stranden, de plaatsen die ze bezoekt, laten haar zien waarom het land 'Afrika's laatste paradijs' wordt genoemd.

14 tot 17 maart om 21:30 uur

Boarding Pass

Tijdens een reis naar Noorwegen, het land van de oeroude Arctische wildernis waarvan bekend is dat het hart van een ontdekkingsreiziger in vuur en vlam zet, heeft Jamie vele unieke ervaringen. Van het zien van de dans van het Noorderlicht tot aan het vrienden worden met wolven in het Polar Park.

21 tot 27 maart om 20:30 uur

Quest

Het maakt niet uit hoeveel je de eigentijdse gerechten verslindt of je tegoed doet aan de populaire junkfood-items, af en toe mis je de smaken potpourri van je oma. Sluit je aan bij ons enthousiasme op Quest om de eeuwenoude recepten, die niet meer gebruikt worden in de moderne wereld, nieuw leven in te blazen.

28 tot 30 maart om 20:00 uur

Zo kijk je Travelxp HD ook na maart

Ben je klant van Online.nl en wil je ook na maart naar Travelxp HD blijven kijken? Dat kan met het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. Geniet na het toevoegen direct van alle programma’s die Travelxp te bieden heeft, via de televisie of onderweg via de Canal Digitaal TV App.

Veel kijkplezier!