category label Kijktips Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl

RTL Crime is Zender van de Maand

Blog met TV en Internet Tips en updates | Online.nl author LauraDoor leestijd 1 minuten

Detective- en misdaadkijkers opgelet! De zender van de maand in november is RTL Crime, dé digitale zender voor de Nederlandse crime-liefhebber. Je bent zeven dagen per week, 24 uur per dag verzekerd van de beste Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s. RTL Crime kijk je de hele maand gratis op kanaal 42 via je televisie of de Interactieve TV App.

Zender van de Maand: ultieme spanning op RTL Crime

Elke werkdag begint de avond steevast met CSI gevolgd door bekroonde binnen- en buitenlandse series als Flikken, Criminal Minds en Castle. De avond wordt vervolgens afgesloten met twee spannende waargebeurde misdaadverhalen.

De highlights van de maand november op RTL Crime

In november starten nieuwe seizoenen van je favoriete misdaadseries. Nog een extra reden om regelmatig af te stemmen op RTL Crime!

Flikken Gent

Vlaamse politieserie waarin een team politieagenten wordt gevolgd tijdens hun werk in de stad Gent.

Iedere maandag vanaf 20:30 4 afleveringen achter elkaar : nieuw seizoen vanaf 16 november!

Criminal Minds

Amerikaanse misdaadserie waarin het FBI-team van de eenheid Gedragsanalyse wordt gevolgd tijdens hun jacht op ongrijpbare, meedogenloze misdadigers.

Iedere dinsdag vanaf 20:30 4 afleveringen achter elkaar

Castle

Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer’s block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Iedere donderdag vanaf 20:30 4 afleveringen achter elkaar

Baantjer

Nederlandse politieserie, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. Rechercheur Jurriaan ‘Jurre’ de Cock (met CeeOoCeeKaa) en zijn collega Dick Vledder proberen samen met het team van Bureau Warmoestraat, te achterhalen wie de dader is van een moord in Amsterdam.

Iedere zaterdag vanaf 20:00 4 afleveringen achter elkaar : vanaf 21 november start seizoen 2!

Zo kijk je RTL Crime ook na oktober

Ben je klant van Online.nl en wil je ook na november naar RTL Crime blijven kijken? Dat kan met het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. Geniet na het toevoegen direct van alle programma’s die RTL Crime te bieden heeft, via de televisie of onderweg via de Interactieve TV App.

Veel kijkplezier!