category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

RTL Telekids is zender van de maand augustus

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 2 minuten

Verveling is deze zomervakantie onmogelijk, want RTL Telekids is zender van de maand bij Online.nl! Van de beste series als My Little Pony tot de Troetelbeertjes en Raveleijn. De jongste kijkers kijken de hele maand gratis naar hun favoriete programma’s. De zender zit in het Entertainment HD-pakket, maar deze maand zie je RTL Telekids gewoon gratis op kanaal 20. Genieten maar!

Zender van de maand: topprogramma’s op RTL Telekids

Van gloednieuwe avonturen met dierenfluisteraar Wissper tot spannende battles en zwaardgevechten in de ridderserie Raveleijn. Wij zetten een aantal programma’s op een rij die deze zomervakantie zeker de moeite waard zijn:

Wissper

In deze animatieserie volgen we het jonge meisje Wissper. Ze is dol op dieren, heeft een goede band met ze én kan zelfs met ze praten. Is er een dier in nood? Dan gebruikt ze haar geheime toverwoord en verplaatst ze zich in één keer naar het dier dat hulp nodig heeft. Niets is voor Wissper te dol, want ze grijpt elk avontuur met beide handen aan.

Kijk elke maandag tot en met zaterdag om 15:00 uur naar nieuwe afleveringen van Wissper.

Zoë & Silos

Deze educatieve serie speelt zich af in Burgers’ Zoo in Arnhem. De jonge Zoë droomt ervan om ooit dierenverzorgster te worden in een dierentuin. Ze ontmoet de stoere Silos die toevallig stageloopt bij Burger’s Zoo. Direct ontstaat er een hechte vriendschap, want Silos is ook een echte dierenliefhebber. Samen met Silos gaat Zoë op reis naar de mangroves van Belize en ontdekken ze de geheimen van de natuur én elkaar.

Kijk elk weekend naar Zoë & Silos om 18:45 uur.

Raveleijn

Dol op ruiters en paarden? Dan is de serie Raveleijn iets voor jou! In deze serie volgen we vijf kinderen die in de wonderlijke stad Raveleijn uitgroeien tot echte ruiters. De kinderen worden getest op hun talenten als een kwaadaardige tiran de stad probeert te overheersen. Lukt het hen om op elkaars en eigen talenten te vertrouwen?

Kijk elk weekend naar Raveleijn om 20:15 uur.

My Little Pony

Ze leven in een kleurrijke wereld en zijn dol op regenbogen en magie: maak kennis met de My Little Ponies! In deze animatieserie volgen we de magische en grappige avonturen van Twilight Sparkle, Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash en Pinky Pie. Iedere dag beleven ze weer een spannend avontuur.

Kijk elke dag naar My Little Pony om 08:15 uur

Troetelbeertjes

Een plek vol wolken en regenbogen? Dat moet Troetelland zijn. Op deze wonderlijke plek leven de Troetelbeertjes die waken over alle kinderen op de wereld. Horen ze een Troetelbeeralarm? Dan komen ze in actie, want vertroetelen is alles dat telt!

Kijk elke dag naar de Troetelbeertjes om 15:35 uur.

En meer!

Daarnaast kijk je heel de maand augustus ook naar de leukste films en musicals. Van Kabouter Plop tot Dolfje Weerwolfje en de Sprookjesboom: alles komt deze zomer voorbij. En is het een regenachtige dag? Of wil je het liefst de hele dag blijven kijken? Dan zijn de marathons misschien iets voor jou. Geniet onder andere van Barbie Dreamtopia, Lolly Lolbroek en TiTaTovernaar.

RTL Telekids kijken bij Online.nl

Krijgen jij en je kinderen geen genoeg van al die mooie programma’s? Ook na deze maand kun je gewoon naar RTL Telekids kijken met het Entertainment HD-pakket. Voeg het pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. En ben je een keertje niet thuis? Via de gratis Canal Digitaal TV App kijk je altijd en overal je favoriete programma’s.

Welk programma van RTL Telekids vinden jouw kinderen het leukst?