category label Kijktips Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl

RTL Crime is Zender van de Maand augustus

Blog met tips, weetjes en informatie over internet en tv | Online.nl author BoukeDoor leestijd 3 minuten

Crime-liefhebbers met een alibi opgelet. Deze maand is RTL Crime de Zender van de Maand bij Online.nl. In augustus kijk je gratis naar de beste crimeseries uit binnen- en buitenland. Zo kijk je naar bekroonde series als Baantjer en Flikken Gent, maar ook naar Castle en Commissaris Rex. RTL Crime is te zien op kanaal 42 via je televisie of de Canal Digitaal TV App.

Zender van de Maand: de leukste kijktips op RTL Crime

RTL Crime is dé zender voor de Nederlandse crime-liefhebber. Je kijkt er zeven dagen per week, 24 uur per dag naar de beste misdaadprogramma’s. Zo los je bizarre moorden op met CSI, ga je op avontuur met Commissaris Rex en zit je op het puntje van je stoel bij Killer Couples.

Benieuwd wat je in de maand augustus op deze zender nog meer kunt zien? Wij lichten de leukste kijktips uit.

De highlights van de maand augustus op Zender van de Maand RTL Crime

In de maand augustus zijn er uiteraard programma’s die je zeker wilt zien op RTL Crime, waaronder Flikken Gent en Commissaris Rex.

Flikken Gent

Moord en doodslag, verdwijningen, chantagepraktijken en drugszaken. Flikken Gent is een populaire Vlaamse politieserie die elke maandag vanaf 20:30 uur te zien is op RTL Crime. Hoewel de serie om criminaliteit draait, gaat het vooral om de mensen: de agenten, daders en slachtoffers. De serie lijkt erg realistisch en is daarom extra spannend om ’s avonds op te zetten. Leuk: de serie is, zoals de naam al zegt, gefilmd bij de buren in Gent. De stad speelt met zijn belangrijke historische monumenten een belangrijke rol in de serie. Ben jij ooit in Gent geweest? Dan zul je sommige plekken meteen herkennen.

Kijk elke maandag vanaf 20:30 uur naar 4 afleveringen van Flikken Gent op RTL Crime.

Castle

Castle is een Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer’s block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Kijk elke donderdag vanaf 20:30 uur naar 4 afleveringen van Castle op RTL Crime.

Baantjer

Baantjer. De Nederlandse politieserie die we allemaal ongetwijfeld kennen. De serie is gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer en heeft maar liefst twaalf seizoenen die veelal zijn opgenomen in Amsterdam. In alle seizoenen schitterden Victor Reinier als Vledder en Piet Römer als de bekende rechercheur De Cock, met ‘CeeOoCeeKa’ op het scherm. En nog steeds. Want je kunt nog steeds naar de best bekeken Nederlandse serie ooit kijken via RTL Crime.

Kijk elke zaterdag vanaf 20:30 uur naar 4 afleveringen van Baantjer op RTL Crime.

Commissaris Rex

Ook deze serie is een bekende: Commissaris Rex. Een Duits-Oostenrijkse misdaadserie over een team van de Kriminalpolizei en de politiehond Rex. Nadat Rex bij een eerdere politieactie zijn baasje is verloren, ontfermt de nieuwe teamleider van de Kriminalpolizei zich over de hond. De twee vormen al snel een onafscheidelijk team dat de strijd aangaat met de criminaliteit in en rond Wenen.

Kijk elke zondag vanaf 20:30 naar 4 afleveringen van Commissaris Rex op RTL Crime.

Zo kijk je RTL Crime ook na augustus

Wil je ook na augustus naar RTL Crime blijven kijken? Dat kan met het Entertainment HD-pakket. Je voegt dit pakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Online.nl. Geniet na het toevoegen direct van alle programma’s die RTL Crime te bieden heeft, via de televisie of onderweg via de Canal Digitaal TV App.

Veel kijkplezier!