Interactieve TV

Interactieve TV:
compleet en interactief op alle devices

Interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de beste beeld- en geluidskwaliteit. TV-kijken met Interactieve TV doe je door je hele huis. Op alle devices. En het basis tv-pakket van Interactieve TV is inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist, alle drie de zenders van ESPN Eredivisie, Canal Digitaal TV app en Video on Demand. Daarmee bieden we het meest complete en voordelige tv-pakket van Nederland.

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Opnemen en pauzeren inbegrepen
  Nooit meer ‘gepland’ tv-kijken, maar gewoon wanneer het jou uitkomt. Ben je vaak onderweg of staan er veel programma’s op je verlanglijstje? Bij Interactieve TV van Online.nl is 100 uur live tv opnemen en pauzeren namelijk ‘gewoon’ inbegrepen. De opnamen blijven 365 dagen bewaard, zodat je niets op televisie hoeft te missen. In het Interactieve TV menu kun je de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen. Kijk voor een volledig overzicht op ons zenderoverzicht.
 2. TV Gemist inbegrepen
  File? Je hoeft geen snelheidsrecords te breken om toch nog je favoriete serie te kunnen bekijken. Met TV Gemist kun je namelijk tot 7 dagen na de uitzending de populairste programma’s van NPO 1, 2, 3, SBS6, NET5 en Veronica op televisie terug kijken.

  Kom je net 5 minuten na de start binnen? Zolang het programma nog niet is afgelopen kun je het met Begin Gemist gewoon vanaf het begin bekijken. Begin Gemist is bij Online.nl onderdeel van TV Gemist. Wil je weten welke zenders je allemaal kunt terugkijken? Kijk voor een volledig overzicht op ons zenderoverzicht.
 3. Kijk op al je schermen met de Canal Digitaal TV app
  Soms is het heerlijk om lui op de bank naar je grote scherm te kijken. Andere keren kijk je liever tv op je smartphone, tablet of laptop, thuis of ergens onderweg in Nederland. Bij Online.nl zit je niet vast aan één apparaat of locatie. Met de handige Interactieve TV app kijk je namelijk wat je wilt op alle devices. Wil je toch een extra tv op de slaap- of kinderkamer? Vertel het ons bij je bestelling! Wil je weten welke zenders je allemaal kunt terugkijken? Kijk voor een volledig overzicht op ons zenderoverzicht.
Stel je pakket samen

Nog meer TV zenders

Onze interactieve televisie is ‘standaard’ al behoorlijk compleet. Uiteraard kun je daar nog meer zenders aan toevoegen, zodat je een Interactieve TV ervaring op maat creëert. Kies voor het Entertainment HD pakket of een van onze drie Premium zenderpakketten:

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Film1
  Fan van films? Voor de echte filmfanaat is Film1 HD perfect. Je kijkt dan op je eigen televisie naar vijf reclamevrije zenders. Van populaire bioscoopkrakers tot artistieke pareltjes: de keuze is echt enorm.
 2. ESPN International
  ESPN Eredivisie zit al standaard in het basis tv-pakket. Wil je ook de internationale competities volgen? Kies dan voor ESPN International voor het beste voetbal uit Europese topcompetities. Maar ook toptennis, de NFL en de MLB. Kijkvoer voor sportfans!
 3. Ziggo Sport Totaal
  Kijk je naast voetbal ook graag naar onder andere golf, Formule 1 of basketbal op tv? Kies dan voor het complete pakket van Ziggo Sports met maar liefst 6 zenders.
Interactieve TV
Interactieve TV

Installatie Garantie

Met onze Installatie Garantie wordt overstappen nóg gemakkelijker. Wij garanderen namelijk dat de installatie van Interactieve TV, Internet en Bellen gewoon lukt en jij straks zonder problemen kunt genieten van je abonnement!

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Makkelijk ‘doe het zelf’ pakket
  Online.nl Internet en Interactieve TV installeer je heel makkelijk zelf. In het Doe-het-Zelf pakket vind je het juiste aansluitmateriaal. Plus een handige handleiding met stap-voor-stap-instructies.
 2. Telefonische hulp
  Kom je er toch niet helemaal uit? Dan bel je gewoon met onze klantenservice via 088 0038500 (lokaal tarief). Onze ervaren medewerkers praten je graag door de installatie heen.
 3. Gratis monteur
  Geen succes? Geen paniek! Als het niet lukt, komt een deskundige monteur langs om je internet en tv pakket te installeren. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. En altijd binnen een week.