• Interactieve TV:
  compleet en interactief op alle devices

  <strong>Interactieve TV:</strong><br/>compleet en interactief op alle devices

  Interactieve TV:
  compleet en interactief op alle devices

  Interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de beste beeld- en geluidskwaliteit. TV-kijken met Interactieve TV doe je door je hele huis. Op alle devices. En het basis tv-pakket van Interactieve TV is inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist, alle drie de zenders van FOX Sports Eredivisie, Canal Digitaal TV app en Video on Demand. Daarmee bieden we het meest complete en voordelige tv-pakket van Nederland.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Nooit meer ‘gepland’ tv-kijken, maar gewoon wanneer het jou uitkomt. Ben je vaak onderweg of staan er veel programma’s op je verlanglijstje? Bij Interactieve TV van Online.nl is 100 uur live tv opnemen en pauzeren namelijk ‘gewoon’ inbegrepen. De opnamen blijven 365 dagen bewaard, zodat je niets op televisie hoeft te missen. In het Interactieve TV menu kun je de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.

  File? Je hoeft geen snelheidsrecords te breken om toch nog je favoriete serie te kunnen bekijken. Met TV Gemist kun je namelijk tot 7 dagen na de uitzending de populairste programma’s van NPO 1, 2, 3, SBS6, NET5, Veronica en Discovery op televisie terug kijken.

  Kom je net 5 minuten na de start binnen? Zolang het programma nog niet is afgelopen kun je het met Begin Gemist gewoon vanaf het begin bekijken. Begin Gemist is bij Online.nl onderdeel van TV Gemist.

  Soms is het heerlijk om lui op de bank naar je grote scherm te kijken. Andere keren kijk je liever tv op je smartphone, tablet of laptop, thuis of ergens onderweg in Nederland. Bij Online.nl zit je niet vast aan één apparaat of locatie. Met de handige Interactieve TV app kijk je namelijk wat je wilt op alle devices. Wil je toch een extra tv op de slaap- of kinderkamer? Vertel het ons bij je bestelling!

  Stel je pakket samen
 • Nog meer TV zenders

  Nog meer TV zenders

  Onze interactieve televisie is ‘standaard’ al behoorlijk compleet. Uiteraard kun je daar nog meer zenders aan toevoegen, zodat je een Interactieve TV ervaring op maat creëert. Kies voor het Entertainment HD pakket of een van onze drie Premium zenderpakketten:

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Fan van films? Voor de echte filmfanaat is Film1 HD perfect. Je kijkt dan op je eigen televisie naar vijf reclamevrije zenders. Van populaire bioscoopkrakers tot artistieke pareltjes: de keuze is echt enorm.

  FOX Sports Eredivisie zit al standaard in het basis tv-pakket. Wil je ook de internationale competities volgen? Kies dan voor FOX Sports International voor het beste voetbal uit Europese topcompetities. Maar ook toptennis (inclusief Wimbledon), de NFL en de MLB. Kijkvoer voor sportfans!

  Kijk je naast voetbal ook graag naar onder andere golf, Formule 1 of basketbal op tv? Kies dan voor het complete pakket van Ziggo Sports met maar liefst 6 zenders.

  Direct samenstellen Zenderoverzicht
 • Installatie Garantie

  Installatie Garantie

  Met onze Installatie Garantie wordt overstappen nóg gemakkelijker. Wij garanderen namelijk dat de installatie van Interactieve TV, Internet en Bellen gewoon lukt en jij straks zonder problemen kunt genieten van je abonnement!

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Online.nl Internet en Interactieve TV installeer je heel makkelijk zelf. In het Doe-het-Zelf pakket vind je het juiste aansluitmateriaal. Plus een handige handleiding met stap-voor-stap-instructies.

  Kom je er toch niet helemaal uit? Dan bel je gewoon met onze klantenservice via 088 0038500 (lokaal tarief). Onze ervaren medewerkers praten je graag door de installatie heen.

  Geen succes? Geen paniek! Als het niet lukt, komt een deskundige monteur langs om je internet en tv pakket te installeren. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. En altijd binnen een week.

  Direct samenstellen