Standaard heel veel televisie

Bij Online.nl krijg je een supercompleet basis tv-abonnement. Met standaard naast meer dan 80 tv-zenders heel veel kwaliteits Films & Series. Kijk on demand de grootste kaskrakers en de spannendste series in alle genres van onder meer Film1, Lionsgate+, CANAL+, BBC, FOX, Love Nature etc. In ons TV Compleet abonnement ontvang je ook ESPN Compleet (4 kanalen).

Maximaal genieten van tv | Online.nl
1
Kijk hoe je wil

Je krijgt standaard de tv-ontvanger met alle mogelijkheden én de TV App. Heb je echter genoeg aan 60 zenders en gebruik je geen teletekst en radio? Kies dan alleen de TV App. Scheelt je € 1 per maand.

Laat maar zien
Standaard meer TV
×
Je krijgt standaard de tv-ontvanger met alle mogelijkheden én de TV App. Heb je echter genoeg aan 60 zenders en gebruik je geen teletekst en radio? Kies dan alleen de TV App. Scheelt je € 2,50 per maand.
Maximaal genieten van tv | Online.nl
2
Kijk waar je wil

Je kunt natuurlijk gewoon op de bank via je tv kijken, maar ook op zolder, in de tuin en zelfs op de camping! Met de TV App kun je overal in huis, maar ook onderweg en zelfs in de hele EU tv kijken op je telefoon, tablet en computer.

Overal kijken
Kijken op de camping
×
Ook op de camping of in je hotel hoef je niets te missen. Via wifi, 3G, 4G of 5G kun je echt overal in de EU tv kijken met onze TV App. Niet alleen live, maar ook op een later tijdstip, wanneer het jou uitkomt.
Maximaal genieten van tv | Online.nl
3
Kijk wanneer je wil

Je kunt terug naar het begin van een programma of even op pauze drukken. Je kunt tot zeven dagen terug programma’s alsnog bekijken en je kunt zelfs 100 uur aan tv opnemen en tot drie maanden later kijken. Dat is pas ontspannen tv kijken!

Bepaal het zelf
Zet de tijd naar je hand
×
Je kunt terug naar het begin van een programma of even op pauze drukken. Je kunt tot zeven dagen terug programma’s alsnog bekijken en je kunt zelfs 100 uur aan tv opnemen en tot één jaar later kijken. Dat is pas ontspannen tv kijken!

Nooit meer iets missen

Met standaard meer dan 80 zenders is er altijd wel een leuk programma op tv. Maar misschien heb je even geen tijd om het te kijken als het wordt uitgezonden. Met interactieve tv hoef je nooit meer iets te missen. Je kunt programma’s gedurende zeven dagen alsnog terugkijken, je kunt ze opnemen, terugspoelen naar het begin en pauzeren.

En weet je even niet wat je wil kijken? Onze handige kijksuggesties bieden op basis van jouw profiel leuke en interessante kijktips.

Maximaal genieten van tv | Online.nl

Elk scherm wordt een televisie met de TV App

Met de Canal Digitaal TV App tover je elke scherm om in een televisie. Het maakt niet uit of je onderweg bent met je mobiel, op de bank zit met je tablet of tv-kijkt in de slaapkamer: je favoriete films, tv-programma’s, sportwedstrijden en series zijn altijd binnen handbereik.

Je kunt met de TV App live televisie kijken, maar ook gebruikmaken van interactieve functies als zeven dagen terugkijken, pauzeren, begin gemist en opnemen.

Ons grote zenderaanbod met standaard meer dan 80 tv-zenders

Met tv van Online.nl kun je kiezen uit twee tv-abonnementen: TV Standaard is al heel compleet met meer dan 80 zenders. Wil je ook ESPN Compleet en Opnemen in je pakket? Kies dan voor TV Compleet. Bekijk hier het zenderoverzicht.

Films & Series

Films & Series

Een videotheek met Films & Series krijg je standaard bij een tv-abonnement van Online.nl, dus zonder extra kosten. Daarmee heb je de grootste kaskrakers, de spannendste series en de mooiste documentaires in huis van onder andere CANAL+, Film1, Lionsgate+, BBC, Eén, FOX en Love Nature. Alles is on demand beschikbaar, dus je kijkt wanneer je maar wilt.

Dat is eindeloos kijkplezier met iedere maand nieuwe titels en seizoenen. Je kijkt het via het tv-menu, met de tv-ontvanger en via de TV App, zonder vervelende reclame-onderbrekingen.

Wil je meer of juist minder?

Het pakket Internet & TV Compleet van Online.nl heeft bijna alles wat je maar kunt wensen. Ruim 80 tv-zenders, interactieve functies, Film1 en ESPN Compleet, CANAL+ Films & Series en een TV App voor al je apparaten. Wil je meer zenders kies dan voor een van onze extra tv-pakketten Entertainment of Ziggo Sport Totaal.

Wil je juist minder betalen en geen ESPN Compleet? Kies dan voor TV Standaard in je pakket. Of voor kijken zonder tv-ontvanger met de TV App. Onze tv-pakketten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een internetabonnement. Je kunt beide tv-pakketten combineren met vast bellen.Kies het tv-abonnement dat bij jou past

TV Standaard

Veel zenders en interactiviteit

80 tv-zenders

+

TV-ontvanger

+

TV App


Heel veel TV

12 per maand

BEKIJK NU
Meest Gekozen

TV Compleet

Inclusief ESPN Compleet
& Opnemen in the cloud

84 tv-zenders

+

TV-ontvanger
+
TV App


Heel veel TV

15 per maand

BEKIJK NU

Entertainment

Extra zenderpakket

21 tv-zendersHeel veel TV

+ € 5 per maand

BEKIJK NU

Onze interactieve tv-ontvanger

Bij een tv-abonnement van Online.nl krijg je standaard een gratis interactieve tv-ontvanger: een klein kastje met grootse prestaties en een haarscherp beeld.

Eigenschappen Amino Aria 710 Aanvullende informatie
Interactieve functies Ja Zie de zenderlijst voor welke zenders
Opslag Geen Opnames worden in de cloud opgeslagen
Afmetingen 13 x 11 x 3,5 cm -
Prijs 1  e tv-ontvanger Gratis Extra ontvangers a € 5,- per maand
Aansluitingen Gratis HDMI 2.0, S/PDIF, AV IR extender

Ook hiervoor zit je goed bij Online.nl

Bij Online.nl krijg je het meest complete pakket voor de beste prijs. Betaalbaar en snel internet, een zeer uitgebreid tv-aanbod en supervoordelig bellen. Kies het pakket dat bij jou past.Heel veel televisie

Standaard heel veel tv met een tv-ontvanger. Ruim 80 tv-zenders, Films & Series, zeven dagen terugkijken, Begin Gemist, pauzeren en een TV App voor al je apparaten.

Vanaf slechts € 3 per maand extra krijg je ook nog ESPN Compleet (vier kanalen), én Opnemen (in de cloud). Nooit meer iets missen!

Alles over tv
Snel, sneller, snelst internet

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet: tot 100 Mb/s (DSL) en 500 Mb/s (glasvezel). Online.nl heeft het abonnement dat bij jou past, In snelheid en in prijs.

Inclusief krachtig wifi-modem, waarmee je overal in huis kunt internetten met snelheden tot 1700 Mb/s.

Alles over internet

Veelgestelde vragen over televisie

 1. Wat is interactieve televisie van Canal Digitaal?

  Bij Online.nl krijg je interactieve televisie van Canal Digitaal. Canal Digitaal biedt al meer dan vijftien jaar het grootste en meest diverse aanbod aan radio- en tv zenders via de satelliet en via internet. Daarmee is Canal Digitaal de derde aanbieder van televisie in Nederland.

  Interactieve televisie maakt het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je een film, serie of programma op tv wilt bekijken. Je kunt het live bekijken, opnemen en later terugkijken of on demand naar een film of serie kijken.

 2. Welke pakketten met televisie heeft Online.nl?

  Online.nl biedt verschillende pakketten met televisie. Wij hebben Alles-in-1 pakketten, met internet, tv & bellen, maar ook internet en tv pakketten zonder bellen.

  Wll je supersnel internet? Op een groot aantal adressen in Nederland kunnen we inmiddels ook glasvezelinternet leveren. Uiteraard ook te combineren met televisie en bellen.

 3. Welke zenders kan ik kijken?

  Het basis tv-pakket van Online.nl bevat ruim 80 tv-zenders. Daarnaast kun je ook nog on demand kijken naar heel veel gratis films en series

  Wil je nog meer zenders? Kies dan voor TV Compleet (inclusief ESPN Compleet en Opnemen) of de premium zenderpakketten Entertainment of Ziggo Sport Totaal.

  Op zoek naar ons totale overzicht van radio- en tv-zenders? Je vindt het in het zenderoverzicht.

 4. Hoeveel kost ESPN Compleet?

  Bij Online.nl zit ESPN Compleet in het TV Compleet pakket. Je betaalt hiervoor tot maximaal € 4 per maand extra voor TV Compleet en dan krijg je ook nog Opnemen in de cloud er bij.

 5. Hoe kijk ik televisie via de Interactieve TV App?

  Op je telefoon, tablet of computer kijk je altijd en overal tv met de Canal Digitaal TV App.

  Het enige wat je nodig hebt is de App zelf (Google Play of Apple App Store) en een Mijn Online.nl account. Open de App, log in en geniet van het enorme tv-aanbod.

 6. Hoe installeer ik televisie van Online.nl?

  Televisie van Online.nl installeer je vrij eenvoudig aan de hand van onze stap-voor-stap-installatie-instructies.

 7. Hoeveel ontvangers krijg ik bij een tv-abonnement van Online.nl?

  De eerste tv-ontvanger krijg je gratis in bruikleen. Voor een extra tv-ontvanger betaal je € 5 per maand. Je kunt afhankelijk van de snelheid van je verbinding to maximaal 3 extra tv-ontvangers bij bestellen.

 8. Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk tv kijken?

  Je kunt op maximaal vier tv-ontvangers tegelijk tv kijken. Bij het bestellen zie je hoeveel je er kunt bestellen: dit is afhankelijk van de beschikbare internetsnelheid op jouw adres.

  Met de Canal Digitaal TV App kun je op twee apparaten tegelijk tv-kijken.

 9. Hoe luister ik radio via mijn tv?

  Dat doe je heel eenvoudig via een druk op de ‘menu’-knop op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Selecteer vervolgens ‘Radio’ in het tv-menu met je en je gaat naar het overzicht met radiozenders. Je kunt ook via de afstandsbediening direct het kanaal van een radiozender selecteren. Bijvoorbeeld kanaal 700 voor NPO Radio 1.

 10. Heb ik toegang tot alle radiozenders?

  Radio luisteren via je tv zit standaard in het basispakket met tv-ontvanger. In het zenderoverzicht kun je zien welke radiozenders dit zijn.

  Wil je meer weten over onze tv-abonnementen met radio? Ga dan naar alles over tv.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot