• Interactieve TV van Online.nl:
  interactief op alle devices

  <strong>Interactieve TV</strong> van Online.nl:<br/>interactief op alle devices

  Interactieve TV van Online.nl is Interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de beste beeld- en geluidskwaliteit. TV-kijken doe je door je hele huis. Op alle devices. En Interactieve TV is inclusief handige extra’s, zoals onze Online.nl TV app, Opnemen en Pauzeren, Video on Demand en, als je dat wilt, nog (veel) meer.

  Nooit meer ‘gepland’ tv-kijken, maar gewoon wanneer het jou uitkomt. Bij Interactieve TV van Online.nl is 5 uur live tv opnemen en pauzeren namelijk ‘gewoon’ inbegrepen. De opnamen blijven 10 dagen bewaard, zodat je niets hoeft te missen. Ben je vaak onderweg of staan er veel programma’s op je verlanglijstje? Kies dan voor Opnemen Pakket Extra (100 uur opnemen en 30 dagen bewaren, je krijgt bovendien Begin Gemist erbij cadeau en kunt voor- en terugspoelen in je opnames). In het Interactieve TV menu kun je de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.

  Soms is het heerlijk om lui op de bank naar je grote scherm te kijken. Andere keren kijk je liever tv op je smartphone, tablet of laptop. Bij Online.nl zit je niet vast aan één apparaat of locatie. Met de handige Interactieve TV app kijk je namelijk wat je wilt op alle devices. Ook TV kijken op vakantie? Extra TV op de slaap- of kinderkamer? Vertel het ons bij je bestelling!

  De nieuwste films en series bestel je gewoon vanuit je luie stoel. Met Interactieve TV van Online.nl beschik je automatisch over een enorm filmaanbod met Video on Demand. Het volledige assortiment kun je vinden in het menu onder 'Films & Series'.

  Stel je pakket samen
 • Alle TV zenders en extra TV pakketten

  Alle TV zenders en extra TV pakketten

  Interactieve TV van Online.nl is ‘standaard’ al bijzonder compleet. Uiteraard kun je daar nog meer zenders aan toevoegen, zodat je een Interactieve TV ervaring op maat creëert. Onze drie Premium zenderpakketten:

  Fan van films? Voor de echte filmfanaat is Film1 HD perfect. Je kijkt dan naar vijf reclamevrije zenders. Van populaire bioscoopkrakers tot artistieke pareltjes: de keuze is echt enorm.

  De bal rolt altijd op FOX Sports Eredivisie. Je ziet alle goals en schwalbes op drie live kanalen. Met o.a. Eredivisie, de Jupiler League en het KNVB bekertoernooi.

  Het beste voetbal uit Europese topcompetities. Maar ook toptennis (inclusief Wimbledon), de NFL en de MLB. Kijkvoer voor sportfans!

  Direct samenstellen Zenderoverzicht
 • Installatie Garantie

  Installatie Garantie

  Met onze Installatie Garantie wordt overstappen nóg gemakkelijker. Wij garanderen namelijk dat de installatie van Interactieve TV, Internet en Bellen gewoon lukt en jij straks zonder problemen kunt genieten van je abonnement!

  Online.nl Internet en Interactieve TV installeer je heel makkelijk zelf. In het Doe-het-Zelf pakket vind je het juiste aansluitmateriaal. Plus een handige handleiding met stap-voor-stap-instructies.

  Kom je er toch niet helemaal uit? Dan bel je gewoon met onze klantenservice via 088 0038500 (lokaal tarief). Onze ervaren medewerkers praten je graag door de installatie heen.

  Geen succes? Geen paniek! Als het niet lukt, komt een deskundige monteur langs om je internet en tv pakket te installeren. Op een tijdstip dat het jou uitkomt. En altijd binnen een week.

  Direct samenstellen