Standaard heel veel televisie

Bij Online.nl krijg je een supercompleet tv-abonnement. Je kijkt tv van onze partner CANAL+. Met standaard meer dan 80 tv-zenders. Met CANAL+ stream je bovendien heel veel awardwinning films en de beste Europese series. Gewoon standaard in je abonnement

1
Kijk hoe je wil

Je krijgt standaard de tv-ontvanger met alle mogelijkheden én de CANAL+ app. Heb je genoeg aan 60 zenders en gebruik je geen teletekst en radio? Kies dan alleen de TV App. Scheelt je € 1 per maand.

Standaard meer TV
×
Kies voor tv via de tv-ontvanger met alle mogelijkheden inclusief kijken via de CANAL+ app. Heb je echter genoeg aan 65 zenders en gebruik je geen teletekst en radio? Kies dan voor een abonnement met alleen de app. Scheelt je € 2,50 per maand.
2
Kijk waar je wil

Je kunt natuurlijk gewoon op de bank tv kijken, maar ook op zolder, in de tuin en zelfs op de camping! Met de CANAL+ app en een internetverbinding kijk je overal en in de hele EU op je mobiel, tablet of laptop. Geen internet? Download je film of serie en kijk later offline.

Kijken op de camping
×
Ook op de camping of in je hotel hoef je niets te missen. Via wifi, 3G, 4G of 5G kun je echt overal in de EU tv kijken met onze TV App. Niet alleen live, maar ook op een later tijdstip, wanneer het jou uitkomt.
3
Kijk wanneer je wil

Je kunt terug naar het begin van een programma met Begin Gemist of even op pauze drukken. Je kunt programma's tot 7 dagen terugkijken met TV Gemist.

Zet de tijd naar je hand
×
Je kunt terug naar het begin van een programma of even op pauze drukken. Je kunt programma's tot 7 dagen terugkijken met TV Gemist.

Nooit meer iets missen

Met standaard meer dan 80 zenders is er altijd wel een leuk programma op tv. Maar misschien heb je even geen tijd om het te kijken of schakel je te laat in? Met interactieve tv hoef je niets te missen. Je kunt programma’s gedurende 7 dagen terugkijken met TV Gemist, opnieuw starten met Begin Gemist en Pauzeren.

En weet je even niet wat je wil kijken? Onze kijksuggesties bieden op basis van jouw profiel leuke en interessante kijktips.

Maximaal genieten van tv | Online.nl

Elk scherm wordt een televisie met de CANAL+ tv app

Met de CANAL+ tv app tover je elke scherm om in een televisie. Het maakt niet uit of je onderweg bent met je mobiel, op de bank zit met je tablet of tv-kijkt in de slaapkamer: je favoriete films, tv-programma’s, sportwedstrijden en series zijn altijd binnen handbereik.

Met de tv app kijk je live televisie, kun je pauzeren en start je je programma opnieuw met Begin Gemist. Met TV Gemist kijk je tot 7 dagen terug.

Ons grote zenderaanbod met standaard meer dan 80 tv-zenders

Met tv van Online.nl kun je kiezen uit twee tv-abonnementen: TV Standaard is al heel compleet met meer dan 80 zenders, Film1 én CANAL+ films & series. Wil je ook ESPN Compleet in je pakket? Kies dan voor TV Compleet. Bekijk hier het zenderoverzicht.

Films & Series

Films & Series

Met tv van Online.nl stream je onbeperkt en zonder extra kosten de mooiste films en series. Daarmee heb je de grootste kaskrakers, de spannendste series en de mooiste documentaires in huis. Alles is on demand beschikbaar, dus stream wanneer je maar wilt!

Met CANAL+ films & series standaard in je tv-pakket heb je eindeloos kijkplezier. Met iedere week nieuwe titels en seizoenen. Je kijkt het via het menu van de tv-ontvanger en in de CANAL+ app, zonder reclame-onderbrekingen!

Kies het tv-pakket dat bij jou past.

Het pakket Internet & TV Compleet van Online.nl heeft bijna alles wat je maar kunt wensen. Ruim 80 tv-zenders, interactieve functies, Film1 en ESPN Compleet, CANAL+ films en series en de CANAL+ app voor al je apparaten. Wil je meer zenders? Kies dan voor een van onze extra tv-pakketten Entertainment of Ziggo Sport Totaal.

Wil je minder betalen en geen ESPN Compleet? Kies dan voor TV Standaard in je pakket. Of voor een app only abonnement (zonder tv-ontvanger). Onze tv-pakketten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een internetabonnement. Je kunt beide tv-pakketten combineren met vast bellen.


TV Standaard

Veel zenders en interactiviteit

Meer dan 80 tv-zenders

+

TV-ontvanger
+
CANAL+ app


Heel veel TV

13 per maand

BEKIJK NU
Meest Gekozen

TV Compleet

Inclusief ESPN Compleet

Meer dan 85 tv-zenders

+

TV-ontvanger
+
CANAL+ app


Heel veel TV

16 per maand

BEKIJK NU

Entertainment

Extra zenderpakket

Meer dan 20 tv-zendersHeel veel TV

+ € 5 per maand

BEKIJK NU

Onze interactieve tv-ontvanger

Bij een tv-abonnement van Online.nl krijg je standaard een gratis interactieve tv-ontvanger: een klein kastje met grootse prestaties en een haarscherp beeld.

Eigenschappen Amino Aria 710 Aanvullende informatie
Interactieve functies Ja Zie de zenderlijst voor welke zenders
Opslag Geen Opnames worden in de cloud opgeslagen
Afmetingen 13 x 11 x 3,5 cm -
Prijs 1  e tv-ontvanger Gratis Extra ontvangers a € 5,- per maand
Aansluitingen Gratis HDMI 2.0, S/PDIF, AV IR extender

Ook hiervoor zit je goed bij Online.nl

Bij Online.nl krijg je het meest complete pakket voor de beste prijs. Betaalbaar en snel internet, een zeer uitgebreid tv-aanbod en supervoordelig bellen. Kies het pakket dat bij jou past.Heel veel televisie

Standaard heel veel tv met een tv-ontvanger. Ruim 80 tv-zenders, Films & Series, 7 dagen terugkijken met TV Gemist, Begin Gemist, pauzeren en onze tv app voor al je apparaten.

Voor slechts een paar euro per maand extra krijg je ook ESPN Compleet (4 kanalen). Met ons TV Compleet pakket kijk je wel heel voordelig naar alles van de Eredivisie!

Alles over tv
Snel, sneller, snelst internet

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet: tot 100 Mb/s (DSL) en 500 Mb/s (glasvezel). Online.nl heeft het abonnement dat bij jou past, In snelheid en in prijs.

Inclusief krachtig wifi-modem, waarmee je overal in huis kunt internetten met snelheden tot 1700 Mb/s.

Alles over internet

Veelgestelde vragen over televisie

 1. Wat is interactieve televisie van Canal Digitaal?

  Bij Online.nl krijg je interactieve televisie van Canal Digitaal. Canal Digitaal biedt al meer dan vijftien jaar het grootste en meest diverse aanbod aan radio- en tv zenders via de satelliet en via internet. Daarmee is Canal Digitaal de derde aanbieder van televisie in Nederland.

  Interactieve televisie maakt het mogelijk om zelf te bepalen wanneer je een film, serie of programma op tv wilt bekijken. Kijk live, tot 7 dagen terug met TV Gemist, of on demand naar een film of serie.

 2. Welke pakketten met televisie heeft Online.nl?

  Online.nl biedt verschillende pakketten met televisie. Wij hebben Alles-in-1 pakketten, met internet, tv & bellen, maar ook internet en tv pakketten zonder bellen.

  Wll je supersnel internet? Op een groot aantal adressen in Nederland kunnen we inmiddels ook glasvezelinternet leveren. Uiteraard ook te combineren met televisie en bellen.

 3. Welke zenders kan ik kijken?

  Op zoek naar ons totale overzicht van radio- en tv-zenders? Je vindt het in het zenderoverzicht.

 4. Hoeveel kost ESPN Compleet?

  Bij Online.nl zit ESPN Compleet in het TV Compleet pakket. Voor TV Compleet betaal tot maximaal € 4 per maand extra.

 5. Hoe kijk ik televisie via de CANAL+ app?

  Op je telefoon, tablet of computer kijk je altijd en overal tv met de CANAL+ app.

  Het enige wat je nodig hebt is de CANAL+ app (Google Play of Apple App Store) en een abonnement op een van onze tv-pakketten. Open CANAL+, log in met je Mijn Online gebruikersnaam en wachtwoord en geniet van het enorme tv-aanbod.

 6. Hoe installeer ik televisie van Online.nl?

  Televisie van Online.nl installeer je vrij eenvoudig aan de hand van onze stap-voor-stap-installatie-instructies.

 7. Hoeveel ontvangers krijg ik bij een tv-abonnement van Online.nl?

  De eerste tv-ontvanger krijg je gratis in bruikleen. Voor een extra tv-ontvanger betaal je € 5 per maand. Je kunt afhankelijk van de snelheid van je verbinding to maximaal 3 extra tv-ontvangers bij bestellen.

 8. Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk tv kijken?

  Je kunt op maximaal vier tv-ontvangers tegelijk tv kijken. Bij het bestellen zie je hoeveel ontvangers je kunt bestellen: dit is afhankelijk van de beschikbare internetsnelheid op jouw adres.

  Met de CANAL+ kun je op twee apparaten tegelijk tv-kijken.

 9. Hoe luister ik radio via mijn tv?

  Dat doe je heel eenvoudig via een druk op de ‘menu’-knop op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Selecteer vervolgens ‘Radio’ in het tv-menu met je en je gaat naar het overzicht met radiozenders. Je kunt ook via de afstandsbediening direct het kanaal van een radiozender selecteren. Bijvoorbeeld kanaal 700 voor NPO Radio 1.

 10. Heb ik toegang tot alle radiozenders?

  Radio luisteren via je tv zit standaard in het basispakket met tv-ontvanger. In het zenderoverzicht kun je zien welke radiozenders dit zijn.

  Wil je meer weten over onze tv-abonnementen met radio? Ga dan naar alles over tv.