Supersnel draadloos internet

Steeds meer apparaten in huis zijn via wifi verbonden met het internet: van onze telefoons, computers, tablets, laptops en televisies tot onze slimme verlichting, thermostaten en koelkasten. Daarom is het belangrijk dat je wifi-netwerk snel en betrouwbaar is.

Het Zyxel-modem van Online.nl maakt gebruik van de nieuwste en snelste wifi-technologie. Daarmee kun je overal in huis onbezorgd internetten met snelheden tot 450Mb/s op 2.4Ghz en tot 1700 Mb/s op 5Ghz.

 1. Verbinden met al je apparaten

  Verbind je laptop, telefoons, tablets en slimme apparaten eenvoudig en zonder kabels met het internet. Draadloos surfen, scrollen, shoppen, skypen, facebooken, mailen, downloaden of video’s kijken dankzij supersnelle wifi.

 2. Altijd en overal je favoriete programma’s kijken

  Heb je een Internet & TV of Alles-in-1 abonnement van Online.nl? Via je eigen wifi-netwerk kijk je op hoge kwaliteit en zonder haperingen naar je favoriete programma's en zenders. Dat kan natuurlijk op je tv, maar ook op je andere apparaten, zoals je smartphone, tablet of pc.

 3. Hoe werkt wifi eigenlijk?

  Wifi is een soort radiosignaal waarmee data wordt verstuurd. Dankzij wifi kun je zonder kabels internetten. Het internetsignaal komt binnen via je modem en is dan draadloos door je hele huis beschikbaar. Al je apparaten, van je telefoon tot je computer, kunnen zo verbinden met het internet.

Wifi modem
Perfecte wifidekking

Overal in huis de perfecte wifi-dekking

Ook al heb je een supergoed modem, er kunnen in of rondom je huis altijd plekken zijn waar het wifi-bereik minder goed is. Gelukkig kun je daar eenvoudig iets aan doen.

 1. Vergroot je wifi-bereik met het wifi-punt van Online.nl

  Met een wifi-punt van Online.nl heb je overal in huis supersnelle en betrouwbare wifi. Ook op plekken waar je nu geen goede verbinding hebt. Vaak is één wifi-punt voldoende om je hele huis te voorzien van optimale wifi, van de zolder tot in de tuin. Nu met 50% korting, zolang de voorraad strekt.

  Ik wil overal in huis perfecte wifi

 2. Hoe snel is je wifi?

  Om de kwaliteit van het wifi-signaal op verschillende plekken in en rondom je huis te meten, doe je de wifi-speedtest van Online.nl op je mobiel, tablet of laptop.

  Wifi-snelheid testen

 3. Hoe verbeter je het wifi-signaal?

  Een zwak wifi-signaal kan verschillende oorzaken hebben. Soms komt het door te dikke muren of plafonds, soms door de buren die allemaal op hetzelfde wifi-kanaal zitten.

  We hebben een eenvoudig stappenplan voor je gemaakt waarmee je zelf makkelijk na kunt gaan wat je kunt doen om je wifi-signaal te optimaliseren.

  Stappenplan: hoe verbeter ik mijn wifi-signaal?

 4. Betere wifi op zolder of in de tuin?

  's Zomers wil je natuurlijk ook lekker in de tuin kunnen internetten. Of misschien heb je wel een werkplek op zolder, terwijl je modem beneden in de meterkast staat. Hoe zorg je ervoor dat je overal een sterk wifi-signaal hebt?

  Tips voor betere wifi in de tuin of op zolder

Internet

Wil je meer weten over betrouwbaar en voordelig internet van Online.nl?

Alles over internet
Glasvezel internet

Wil je meer weten over supersnel én betaalbaar glasvezel-internet?

Alles over glasvezel
Televisie

Bij Online.nl krijg je standaard het meest complete tv-pakket van Nederland.

Alles over televisie

Veel gestelde vragen

 1. Wat is het wifi-punt van Online.nl?

  Met het wifi-punt van Online.nl vergroot je je wifi-bereik. Zo heb je overal in huis supersnelle en betrouwbare wifi. Ook op plekken waar je nu geen goede verbinding hebt. Vaak is één wifi-punt voldoende om je hele huis te voorzien van optimale wifi.

 2. Waarom heb je wifi nodig?

  Via wifi kunnen je apparaten draadloos met elkaar en het internet verbinden. Wil je geen vervelende kabels door je huis trekken voor je computers en laptops? Wil je op je telefoon kunnen internetten zonder dat je je data verbruikt? Wil je je slimme thermostaat op afstand bedienen? Heb je een slimme speaker van Google of Amazon? Steeds meer apparaten gebruiken wifi en daarom is het tegenwoordig in bijna alle Nederlandse huishoudens net zo gewoon als water en licht.

 3. Is wifi gratis?

  Voor wifi betaal je niets extra’s: je krijgt het standaard bij je internetverbinding.

 4. Wat is beter: bedraad of draadloos internet?

  Bedraad internet is nog altijd stabieler dan wifi, hoewel je voor veel toepassingen nauwelijks verschil zult merken. Wil je gegarandeerd de hoogst haalbare internet-snelheid halen of wil je tv-kijken in de allerhoogste kwaliteit? Dan kun je overwegen om je apparaten via een netwerkkabel (UTP) aan te sluiten op je modem.

 5. Wat heb je nodig voor wifi?

  Voor wifi heb je alleen een internetabonnement en een modem nodig. Bij Online.nl krijg je standaard een supergoed Zyxel modem voor krachtige wifi.