Interactieve TV

Wifi

Struikelen over lastige internetkabels, gaten in muren en plafonds, iedere maand alle GB’s van je mobiele abonnement erdoorheen jagen… Met snel en storingsvrij draadloos internet behoort dit tot het verleden. Daarom geniet je bij Online.nl van optimale wifi, door het wifi modem dat je bij je internet abonnement in bruikleen krijgt. Het modem van Online.nl is uitgerust met nieuwe nog snellere wifistandaarden, zoals MuMimo. Klinkt technisch, maar in het kort betekent dit dat je met nog meer apparaten tegelijkertijd gebruik kunt maken van nog snellere wifi. Wel zo handig!

 1. Alle apparaten
  Je vaste PC, laptop, smartphone en tablets sluit je hiermee zonder problemen én zonder draden aan op je eigen draadloze internetverbinding. Zo surf je overal gemakkelijk op internet, google je die belangrijke informatie waar je naar op zoek bent, ga je lekker zitten voor een middagje online shoppen vanuit je luie stoel en onderhoud je, via e-mail, social media en Skype, wereldwijd contacten met familie, vrienden en zakelijke relaties.
 2. Interactieve TV
  Heb je ook een Online.nl tv-abonnement? Dan geniet je via de draadloze internetverbinding in je hele huis en op al je apparaten van onze Canal Digitaal TV App. TV bezet? Kijk je favoriete programma gewoon op je smartphone, tablet of PC! Even kijken wat er later op tv komt? Ook dat kan zonder problemen via je draadloze internetverbinding, met onze TV App. Ook met FOX Sports Eredivisie, dat standaard onderdeel is van ons tv product, kijk je via je eigen wifi-netwerk zonder problemen de spannendste wedstrijden op al je apparaten.

Perfect werkend wifi voor stabiel draadloos internet

Met een goed geïnstalleerd wifi netwerk geniet je van stabiel en optimaal draadloos internet. Natuurlijk zijn er enorm veel internet providers die op dit gebied hun diensten aanbieden. En jij als kritische consument ziet door al die provider-bomen bijna het internet-bos niet meer! Wat is nu de beste keuze? Het enige écht belangrijke voor jou is natuurlijk een uitstekende draadloze internetverbinding. En goed nieuws, want het modem van Online.nl is een van de beste in de markt op het gebied van wifi. Met 450Mb/s snelheid op 2.4Ghz en 1700 Mb/s op de 5Ghz frequenties hoef jij je geen zorgen te maken om de snelheid. Daarnaast kun je dankzij de nieuwe Wave2 en MuMimo technologie met nog meer apparaten tegelijk gebruik maken van een razendsnelle wifi-verbinding. Kies daarom voor Online.nl met een uitgebreid pakket oplossingen voor internetgebruik, tv en telefonie.

 1. Wifi modem gratis in bruikleen
  Bij Online.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een gebruiksvriendelijk draadloos internet. Bij ons geniet je van wifi voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! En de installatie is een peulenschil. Voor een perfecte draadloze verbinding heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste een werkende internetverbinding. Als je een internetabonnement hebt komt deze meestal uit in de meterkast. Daarnaast heb je nog een wifi modem nodig, het apparaat dat het internet door je hele huis ‘verspreidt’. Gelukkig krijg je bij Online.nl een wifi modem met optimaal bedieningsgemak voor iedereen. Helemaal gratis in bruikleen bij het afsluiten van je abonnement! Je krijgt namelijk een Zyxel VMG-8825-modem meegeleverd. Voor de kenners: dit modem heeft 3x3 2.4GHz (450Mb/s), 4x4 5GHz (1700 Mb/s) wifi met MuMimo en Wave 2, 4x Ethernet 1Gbps. Wat dit betekent? Je kunt er draadloos mee op internet en haalt er met veel apparaten tegelijk nog hoge snelheden mee ook!
 2. Apparaten aansluiten en wifi wachtwoord wijzigen
  Daarnaast heb je natuurlijk nog de apparaten nodig die je aansluit op je wifi netwerk. Je smartphone, tablet, laptop, PC en televisie sluit je aan door het juiste draadloze netwerk te selecteren en vervolgens je wachtwoord in te toetsen. Van Online.nl krijg je bij het afsluiten van je internet abonnement een wifi wachtwoord mee (dit staat achterop het modem), zodat je draadloze netwerk altijd is beschermd tegen ‘meegluurders’ en ‘meegebruikers’ van buiten.
 3. Wifi installeren met de Gratis Installatie Garantie
  Dan heb je je internetabonnement afgesloten, heb je zo’n mooi modem thuisgestuurd gekregen… En dan? Dan begint de installatiepret! Met de meegeleverde handleiding en de stap voor stap installatievideo installeer je het wifi modem eenvoudig zelf. Kom je er toch niet uit? Bel dan onze Klantenservice, die zitten voor je klaar en praten je graag door de installatie heen. Lukt het ook samen niet om de installatie goed af te ronden? Dan sturen we als je gebruik kunt maken van onze gratis Installatie Garantie een deskundige monteur naar je toe, hij zorgt ervoor dat je Interactieve TV, Internet en Bellen werkend wordt opgeleverd. Wil je dat de monteur méér doet dan alleen je apparatuur aansluiten? Houd dan rekening met extra kosten.
Interactieve TV
Interactieve TV

Draadloze internetsnelheid verbeteren

Heb je je draadloze internetverbinding ‘hangen’, maar ben je niet tevreden over de snelheid? Dan kun je een aantal dingen doen om de snelheid van je wifi-verbinding te verbeteren.

 1. Hoek van modem aanpassen
  Grote kans dat jouw modem in de meterkast staat. Of ergens in een hoekje. Het is begrijpelijk dat je ‘m daar neerzet, maar hierdoor heeft het signaal soms moeite zich te verspreiden. Het kan helpen om ‘m een beetje te draaien. Waarschijnlijk is het signaal dan al een stuk beter. Wat ook kan helpen, is om je wifi modem hoog te plaatsen, dus op een plank of kastje.
 2. Switch van kanaal
  Vooral in de zomer, kan het helpen om je ramen dicht te doen. Dan krijgen de signalen van je buren namelijk minder kans om jouw verbinding te verstoren. Omdat het Online.nl modem naast 2.4Ghz ook gebruik maakt van de 5Ghz frequenties en zelf het beste kanaal selecteert, zul je met de meeste apparaten na je overstap naar Online.nl geen problemen meer hebben. Mocht je een ouder apparaat gebruiken dat niet beschikt over 5Ghz en daarom een wat tragere wifi ervaren, kun je het modem een keer opnieuw opstarten zodat je modem opnieuw bepaalt wat het beste 2.4Ghz kanaal is.
 3. Gebruik aanvullende wifi apparatuur
  Heeft dat ene hoekje op zolder ook na deze aanpassingen nog steeds geen internet? Dan komt dit waarschijnlijk omdat je huis goed geïsoleerd is. Een goede oplossing is dan om aanvullende wifi punten in huis te installeren. Er zijn allerlei oplossingen met kabels maar ook draadloos of via het stroomnet waarmee je eenvoudig een extra wifi punt kunt installeren. Dit is iets waar je plaatselijke elektronicawinkel bij kan helpen.

Blijf Up-to-date met wifi van Online.nl

Bij Online.nl maak je altijd gebruik van de expertise van goed opgeleide vakmensen die, door regelmatige scholing, altijd op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wireless internet. Wanneer je gebruik maakt van onze professionele dienstverlening, kun je er op rekenen dat er altijd gebruik gemaakt wordt van de meest moderne apparatuur en digitale technieken. Bekijk zelf wat we jou te bieden hebben. Alles-in-1 van Online.nl is het meest complete pakket dat je in Nederland kunt krijgen voor een zeer scherpe prijs. Natuurlijk altijd inclusief doelgericht en duurzaam wifi. Een waardevolle aanvulling dus van al je digitale apparatuur waarvoor je draadloos internet wilt gebruiken. Bekijk direct alle mogelijkheden voor wireless internet.

 1. Maak kennis met de wereld van draadloos internet met wifi
  Ook wanneer je overstapt van een andere provider, nemen wij je het meeste werk uit handen. Met onze gratis overstapservice regelen wij de overstap van je oude provider naar Online.nl. Inclusief het opzeggen van je huidige contract. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar, want onze klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers zijn je graag van dienst met dit overstapproces. Mocht je het toch liever helemaal zelf willen regelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je geeft het eenvoudig aan bij het bestellen van je abonnement
  Wij zijn zelf enthousiaste internetgebruikers en we kennen de waarde van optimale wifi voor draadloos internet. Omdat je geen dag zonder Facebook, e-mail, Skype, Twitter, telefoon en televisie kunt, regelen wij alles tot in de puntjes voor je. Laat je overtuigen door ons specialisme op het gebied van wifi en alle mogelijke draadloze internetaansluitingen. Bestel vandaag nog jouw abonnement en profiteer direct van een goede deal met een duidelijk contract en heldere voorwaarden. Of neem via de website of telefonisch contact op met onze klantenservice voor meer informatie.
 2. Uitstekend wifi voor draadloos internet met toekomst
  Wanneer je kiest voor wireless internet, dan is Online.nl een logische keuze. Wij gaan voor draadloos internet met toekomst. Zijn er technische ontwikkelingen? Handige tips om je wifi-snelheid te verbeteren? Of een nieuwtje waardoor je draadloze internetverbinding nóg stabieler kan worden? Dan houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief. Zo bieden we je de gelegenheid om je systeem nóg stabieler en sneller te maken. Wij van Online.nl bieden je met ons wifi voor wireless internet kwaliteit en service voor een uiterst scherpe prijs!
Interactieve TV