• Wifi

  Wifi

  Wifi

  Struikelen over lastige internetkabels, gaten in muren en plafonds, iedere maand alle Mb’s van je mobiele abonnement erdoorheen jagen… Met snel en storingsvrij draadloos internet behoort dit tot het verleden. Daarom geniet je bij Online.nl van storingsvrij wifi, door het wifi modem dat je bij je internet abonnement gratis in bruikleen krijgt.

  Je vaste PC, laptop, smartphone, tablets en zelfs je televisie sluit je hiermee zonder problemen én zonder draden aan op je eigen draadloze internetverbinding. Zo surf je overal gemakkelijk op internet, google je die belangrijke informatie waar je naar op zoek bent, ga je lekker zitten voor een middagje online shoppen vanuit je luie stoel en onderhoud je, via e-mail, social media en Skype, wereldwijd contacten met familie, vrienden en zakelijke relaties.

  Heb je ook een Online.nl TV abonnement? Dan geniet je via de wireless internetverbinding in je hele huis en op al je devices van onze Online.nl TV App. TV bezet? Kijk je favoriete programma gewoon op je smartphone, tablet of PC! Even kijken wat er later op TV komt? Ook dat kan zonder problemen via je draadloze internetverbinding, met onze TV App. En heb je FOX Sports? Ook dan kijk je via je eigen wifi-netwerk zonder problemen de spannendste wedstrijden op al je apparaten.

 • Perfect werkend wifi voor stabiel wireless internet

  Perfect werkend wifi voor stabiel wireless internet

  Met een goed geïnstalleerd wifi netwerk geniet je van stabiel en storingsvrij draadloos internet. Natuurlijk zijn er enorm veel internet providers die op dit gebied hun diensten aanbieden. En jij als kritische consument ziet door al die provider-bomen bijna het internet-bos niet meer! Wat is nu de beste keuze? Het enige écht belangrijke voor jou is natuurlijk een uitstekende draadloze internetverbinding. Kies daarom voor wireless internet met een uitgebreid pakket oplossingen voor internetgebruik, tv en telefonie.

  Bij Online.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een gebruiksvriendelijk draadloos internet. Bij ons geniet je van wifi voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding! En de installatie is een peulenschil. Voor een perfecte draadloze verbinding heb je een aantal dingen nodig. Ten eerste een werkende internetverbinding. Als je een internetabonnement hebt komt deze meestal uit in de meterkast. Daarnaast heb je nog een WiFi modem nodig, het apparaat dat het internet door je hele huis ‘verspreidt’. Gelukkig krijg je bij Online.nl een wifi modem met optimaal bedieningsgemak voor iedereen. Helemaal gratis in bruikleen bij het afsluiten van je abonnement! Je krijgt namelijk een Zyxel VMG8324-b10A wifi-modem meegeleverd. Voor de techneuten: dit modem heeft wifi, 4x Ethernet 1Gbps en wlan 802.11b, 802.11g, 802.11n. Voor de iets minder technische mensen: je kunt er draadloos mee op internet en haalt er nog hoge snelheden mee ook!

  Daarnaast heb je natuurlijk nog de apparaten nodig die je aansluit op je wifi netwerk. Je smartphone, tablet, laptop, PC en televisie sluit je aan door het juiste draadloze netwerk te selecteren en vervolgens je wachtwoord in te toetsen. Van Online.nl krijg je bij het afsluiten van je internet abonnement een wifi wachtwoord mee (dit staat achterop het modem), zodat je draadloze netwerk altijd is beschermd tegen ‘meegluurders’ en ‘meegebruikers’ van buiten. Het is wel aan te raden dit wachtwoord te wijzigen, zodat jij echt de enige bent die dit wachtwoord kent. Hoe je dit doet lees je in de installatiehandleiding.

  Dan heb je je internetabonnement afgesloten, heb je zo’n mooi modem thuisgestuurd gekregen… En dan? Dan begint de installatiepret! Met de handleidingen die je meegeleverd krijgt, installeer je je wifi modem eenvoudig zelf. Kom je er toch niet uit? Bel dan onze Klantenservice, die zitten voor je klaar en praten je graag door de installatie heen. Lukt het ook samen niet om de installatie goed af te ronden? Dan sturen we als je gebruik kunt maken van onze gratis Installatie Garantie een deskundige monteur naar je toe, hij zorgt ervoor dat je Interactieve TV, Internet en Bellen werkend wordt opgeleverd. Wil je dat de monteur méér doet dan alleen je apparatuur aansluiten? Houd dan rekening met extra kosten.

 • Draadloze internetsnelheid verbeteren

  Draadloze internetsnelheid verbeteren

  Heb je je draadloze internetverbinding ‘hangen’, maar ben je niet tevreden over de snelheid? Dan kun je een aantal dingen doen om de snelheid van je wifi-verbinding te verbeteren.

  Wat als eerste vaak helpt, is het modem te verplaatsen. Veel mensen hangen het modem in de meterkast, omdat dat de meest makkelijke plek is. Daar komt namelijk meestal je internetlijn binnen! Maar de beste internetverbinding hangt rondom je modem. Daarom is het het beste je modem te plaatsen op de plek waar je het meeste gebruik maakt van je draadloze netwerk. Zit je veel in de huiskamer te werken op je smartphone, tablet of laptop? Plaats dan je modem dus ook in de huiskamer. Wat ook kan helpen, is om je wifi modem hoog te plaatsen, dus op een plank of kastje. En zorg voor voldoende ‘lucht’, dus plaats geen andere elektrische apparatuur in de buurt en zet je modem niet in een afgesloten kast of ‘verstopt’ achter je TV. Sommige modems kun je niet verplaatsen maar wel iets draaien voor een beter signaal.

  Vooral in de zomer, kan het helpen om je ramen dicht te doen. Dan krijgen de signalen van je buren namelijk minder kans om jouw verbinding te verstoren. Omdat wifi, net als radiozenders, gebruik maakt van kanalen, kan het gebeuren dat er in je omgeving teveel wifi-zenders op één kanaal uitzenden, zodat er letterlijk file ontstaat. Dit kun je soms oplossen door een ander kanaal te kiezen of je modem zelf het beste kanaal te laten selecteren. Hoe? Check de handleiding!

  Leuk, dat wifi, maar met de huidige goed geïsoleerde en vaak betonnen woningen, kom je zelfs met de sterkste modems niet meer goed door het hele huis. Het kan dus zijn, dat je je modem netjes in je huiskamer hebt hangen, maar dat in de studeerkamer je draadloze internetverbinding hapert. En niets is natuurlijk zo vervelend als een skype-call die afgebroken wordt omdat je even naar de keuken loopt. Of die film die in de woonkamer heel goed te streamen was, die je in de slaapkamer niet meer verder kunt kijken omdat hij zo aan het haperen is. Gelukkig hebben we ook hiervoor een oplossing: een draadloze verbindingsset. Bestel hem bij je abonnement en je maakt eenvoudig een extra internetverbinding via je stopcontact. Beneden sluit je één van de twee delen aan op je modem én op het stopcontact, boven stop je het andere deel in het stopcontact en je hebt een nieuw aansluitpunt voor je internetverbinding!

 • Blijf Up-to-date met wifi van Online.nl

  Blijf Up-to-date met wifi van Online.nl

  Bij Online.nl maak je altijd gebruik van de expertise van goed opgeleide vakmensen die, door regelmatige scholing, altijd op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wireless internet. Wanneer je gebruik maakt van onze professionele dienstverlening, kun je er op rekenen dat er altijd gebruik gemaakt wordt van de meest moderne apparatuur en digitale technieken. Bekijk zelf wat we jou te bieden hebben. Met onze ‘bouwblokken’ stel je je abonnement helemaal naar jouw voorkeur samen!. Natuurlijk altijd inclusief doelgericht en duurzaam wifi. Een waardevolle aanvulling dus van al je digitale apparatuur waarvoor je draadloos internet wilt gebruiken. Bekijk direct alle mogelijkheden voor wireless internet.

  Ook wanneer je overstapt van een andere provider, nemen wij je het meeste werk uit handen. Met onze gratis overstapservice regelen wij de overstap van je oude provider naar Online.nl. Inclusief het opzeggen van je huidige contract. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar, want onze klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers zijn je graag van dienst met dit overstapproces. Mocht je het toch liever helemaal zelf willen regelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je geeft het eenvoudig aan bij het bestellen van je abonnement.

  Wij zijn zelf enthousiaste internetgebruikers en we kennen de waarde van storingsvrij wifi voor een zorgeloos en altijd werkend wireless internet. Omdat je geen dag zonder Facebook, e-mail, Skype, Twitter, telefoon en televisie kunt, regelen wij alles tot in de puntjes voor je. Laat je overtuigen door ons specialisme op het gebied van wifi en alle mogelijke draadloze internetaansluitingen. Bestel vandaag nog jouw abonnement en profiteer direct van een goede deal met een duidelijk contract en heldere voorwaarden. Of neem via de website, e-mail of telefonisch contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

  Wanneer je kiest voor wireless internet, dan is Online.nl een logische keuze. Wij gaan voor draadloos internet met toekomst. Zijn er technische ontwikkelingen? Handige tips om je wifi-snelheid te verbeteren? Of een nieuwtje waardoor je draadloze internetverbinding nóg stabieler kan worden? Dan houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief. Zo bieden we je de gelegenheid om je systeem nóg stabieler en sneller te maken. Wij van Online.nl bieden je met ons wifi voor wireless internet kwaliteit en service voor een uiterst scherpe prijs!