Supersnel draadloos internet

Steeds meer apparaten in huis zijn via wifi verbonden met het internet: van onze telefoons, computers, tablets, laptops en televisies tot onze slimme verlichting, thermostaten en koelkasten. Daarom is het zo belangrijk dat je wifi snel genoeg is en het altijd doet.

Het Zyxel-modem van Online.nl beschikt over snelle wifi-technologie, met snelheden tot 1700 Mb/s. Dankzij de moderne wifi-mesh technologie en bandsteering heb je overal in huis snelle en krachtige wifi, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

 1. Verbinden met al je apparaten

  Draadloos verbinden met je laptops, telefoons, tablets en slimme apparaten - en het liefst met het hele gezin tegelijkertijd? Geen probleem voor ons krachtige Zyxel-modem. Iedereen in huis kan nu zorgeloos surfen, scrollen, shoppen, skypen, facebooken, mailen, downloaden of video’s kijken. Zonder haperingen of snelheidsproblemen.

 2. Slimme wifi voor optimaal signaal

  Wifi is een radiosignaal dat op meerdere frequenties werkt. Door automatisch te schakelen naar de beste frequentie zorgt het modem voor de hoogste wifi-snelheid en het krachtigste wifi-signaal. Heb je een extra wifi-punt van Online.nl? Ook dan schakelt je netwerk automatisch naar de optimale frequentie, zodat jij overal in huis het beste wifi-signaal hebt.

 3. Altijd en overal je favoriete programma’s kijken

  Heb je een Internet & TV of Alles-in-1 abonnement van Online.nl? Via je eigen wifi-netwerk kijk je op hoge kwaliteit en zonder haperingen naar je favoriete programma's en tv-zenders. Dat kan natuurlijk op je tv, maar ook op andere apparaten, zoals je smartphone, tablet of pc.

Wifi modem
Perfecte wifidekking

Overal in huis de perfecte wifi-dekking

Het Zyxel-modem van Online.nl is krachtig genoeg voor de meeste situaties, maar er kunnen in of rondom je huis altijd plekken zijn waar het wifi-bereik minder goed is. Gelukkig kun je daar eenvoudig iets aan doen met een wifi-punt. Samen met het Zyxel modem vormt dit de perfecte combinatie voor razendsnelle, stabiele wifi. Beide apparaten zijn standaard uitgerust met wifi-mesh: dé oplossing voor goede wifi in heel je huis.

 1. Vergroot je wifi-bereik met het wifi-punt van Online.nl

  Met een wifi-punt van Online.nl heb je overal in huis supersnelle en betrouwbare wifi. Ook op plekken waar je nu geen goede verbinding hebt. Vaak is één wifi-punt voldoende om je hele huis te voorzien van optimale wifi, van de kelder tot de zolder. Nu met 50% korting zolang de voorraad strekt.

  De voordelen van een wifi-punt:
  Eenvoudig draadloos aan te sluiten, dus je hoeft geen kabels te trekken
  Overal in huis optimaal wifi-bereik dankzij mesh-technologie
  Altijd uit te breiden met extra wifi-punten (tot maximaal drie)
  Altijd snelle wifi dankzij bandsteering


  Wifi-punt: voor supersnelle wifi op alle plekken in huis

 2. Hoe snel is je wifi?

  Om de snelheid van het wifi-signaal op verschillende plekken in en rondom je huis te meten, doe je de wifi-speedtest van Online.nl op je mobiel, tablet of laptop. Dan weet je precies waar je nog extra snelheid kunt gebruiken.

 3. Hoe verbeter je het wifi-signaal?

  Een zwak wifi-signaal kan verschillende oorzaken hebben. Soms komt het door te dikke muren of plafonds, soms door de buren die allemaal op hetzelfde wifi-kanaal zitten.

  Voor je een extra wifi-punt aanschaft, kun je kijken of je al een sneller en betrouwbaarder wifi-signaal kunt krijgen met een paar simpele aanpassingen. We hebben een eenvoudig stappenplan voor je gemaakt waarmee je zelf je wifi-signaal kunt optimaliseren.

  Stappenplan: hoe verbeter ik mijn wifi-signaal?

 4. Kan ik ook wifi in de tuin krijgen?

  Zomers wil je natuurlijk ook lekker in de tuin kunnen internetten. Of misschien werk je wel vanuit je tuinhuisje, terwijl je modem binnen in de meterkast staat. Hoe zorg je ervoor dat je toch een sterk wifi-signaal hebt? Met een extra wifi-punt van Online.nl kun je het wifibereik vergroten, zelfs tot in de tuin.

  Bestel ook een wifi-punt van Online.nl

 5. Wat is wifi-mesh?

  Het witte Zyxel modem en het Zyxel wifi-punt van Online.nl zijn beide uitgerust met de ‘wifi-mesh’ techniek. Met meerdere wifi-mesh apparaten creëer je één snel wifi-netwerk met een groot bereik.

  Vaak is één extra wifi-punt voldoende om overal een sterk wifi-signaal te krijgen. Van de kelder tot de zolder. Je kunt je Zyxel wifi-mesh modem uitbreiden met maximaal 3 extra wifi-punten.

  Wifi-mesh is dé oplossing voor goede wifi in heel je huis

  Bestel nu je extra wifi-punt (link naar samenstelpagina of mijn online.nl)

Altijd en overal supersnelle wifi met Wifi Extra

Een internetpakket van Online.nl kun je altijd snel en eenvoudig zelf installeren. Maar omdat ieder huis anders is, kan het zijn dat na installatie van het modem de wifi bij jou niet meteen optimaal werkt.

Met Wifi Extra van Online.nl weet je zeker dat je overal in huis een betrouwbare, stabiele en supersnelle wifi-verbinding hebt, ook als de afstand tot het modem groter is of het signaal door dikke muren moet. Zo haal je altijd het maximale uit je internetverbinding.

Wifi modem

De drie oplossingen van Wifi Extra

Vaak kan het wifi-probleem eenvoudig worden verholpen met onze stap-voor-stap instructies, maar soms is er extra hulp nodig. We kijken eerst of we het samen met jou via de telefoon op kunnen lossen. Mocht dat niet lukken, dan sturen we een gespecialiseerde monteur langs die het ter plekke voor je in orde maakt.

1. Zelf aan de slag

Met onze stap-voor-stap instructies op de website kun je heel eenvoudig je wifi verbeteren en problemen oplossen. We helpen je met video’s, handleidingen en tips & tricks.
 

2. Wifi-scan

Kom je er zelf niet uit? Dan kun je ons bellen. Met jouw toestemming doen we op afstand een check op het wifi-modem, de instellingen en andere apparatuur.

3. Wifimonteur

Is het via de telefoon niet gelukt, dan sturen we een wifimonteur bij je langs om je wifi-verbinding te fiksen met de Wifi-thuis Check & Fiks. De wifi-specialist doet een complete scan en geeft advies op maat.

 

Wifi Extra is beschikbaar voor alle klanten van Online.nl. Ga naar de Wifi Extra-pagina voor meer informatie.

Bekijk hier Wifi Extra

Wat Online.nl je nog meer te bieden heeftInternet

Wil je meer weten over betrouwbaar en voordelig internet van Online.nl?

Alles over internet
Glasvezel internet

Wil je meer weten over supersnel én betaalbaar glasvezel-internet?

Alles over glasvezel
Televisie

Bij Online.nl krijg je heel veel tv in het TV Standaard pakket met altijd films & series on demand.

Alles over televisie

Veelgestelde vragen over wifi

 1. Wat is beter: bedraad of draadloos internet?

  Bedraad internet is nog altijd stabieler dan wifi, hoewel je voor veel toepassingen nauwelijks verschil zult merken. Wil je gegarandeerd de hoogst haalbare internet-snelheid bereiken of wil je tv kijken in de allerhoogste kwaliteit? Dan kun je overwegen om je apparaten via een netwerkkabel (UTP) aan te sluiten op je modem.

 2. Wat heb je nodig voor wifi?

  Voor wifi heb je alleen een internetabonnement en een modem nodig. Bij Online.nl krijg je standaard een supermodern Zyxel-modem voor krachtige wifi. In sommige situaties kan het ook handig zijn om een extra wifi-punt aan te schaffen. Dat koop je voordelig bij Online.nl.

  Wifi-punt: voor supersnelle wifi op echt alle plekken in huis

 3. Wat doet het wifi-punt van Online.nl?

  Met het wifi-punt van Online.nl vergroot je je wifi-bereik. Zo heb je overal in huis supersnelle en betrouwbare wifi. Ook op plekken waar je nu geen goede verbinding hebt. Vaak is één wifi-punt al voldoende om je hele huis te voorzien van optimale wifi.

 4. Hoe zorgt het wifi-punt voor betere wifi?

  Ons wifi-punt maakt gebruik van mesh-technologie. Een mesh-netwerk bestaat uit meerdere draadloze toegangspunten die voor een betere dekking zorgen, zodat je in iedere ruimte een optimaal wifi-signaal hebt.

 5. Hoeveel wifi-punten zijn er nodig voor goede wifi?

  Het wifi-modem van Online.nl is voor de meeste omgevingen en toepassingen krachtig genoeg. Maar wil je geen compromissen sluiten? Wil je in iedere ruimte, van kelder tot zolder, hetzelfde optimale wifibereik? Een enkel wifi-punt is dan vaak al genoeg om je netwerk een turbo-boost te geven.

  Is je huis heel groot of zit er veel betonijzer in de muren? Met meerdere wifi-punten kun je ieder hoekje van je huis én je tuin vullen met een krachtig wifi-signaal.

 6. Is wifi gratis?

  Voor wifi betaal je niets extra’s: je krijgt het standaard bij je internetverbinding.

 7. Werkt het wifi-punt met het FRITZ!Box-modem?

  Heb je een glasvezelverbinding via het DELTA Netwerk? Dan krijg je van Online.nl een FRITZ!Box-modem. Je kunt je wifinetwerk dan eenvoudig uitbreiden met repeaters die je bestelt via de website van FRITZ!Box.

 8. Technische specificaties van het Zyxel wifi-modem en Zyxel wifi-punt

  Zyxel wifi-modemVMG8825-T50 Zyxel wifi-puntWAP6807
  Wifi 600 MB/s via 2.4 GHz en 1700 Mb/s via 5 GHz Wifi 300 MB/s via 2.4 GHz en 1700 Mb/s via 5 GHz
  Wifi-standaard 802.11ac Wifi-standaard 802.11ac
  Bandsteering en client-steering Beamforming
  Mesh (multiroom wifi) 2 LAN-poorten
  Mu-Mimo Afmetingen: 14 x 16 x 3 cm
  Wave2
  Beamforming
  4 LAN-poorten: 10/100/1000 Mbps
  WPA-PSK/WPA2-PSK
  4 SSID's
  Afmetingen: 22 x 20 x 7,5 cm