ESPN Compleet – 4 kanalen

Alle Eredivisiewedstrijden live bij Online.nl

ESPN Compleet (4 kanalen) bestaat uit de zenders ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4 en biedt elke dag op vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, maar is er ook veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi, internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sportcompetities.

 1. De belangrijkste Nederlandse voetbalcompetities

  ESPN is dé live sportzender van Nederland. Op het hoofdkanaal van ESPN zie je een selectie van de beste ESPN-programma’s, met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & UEFA Conference League en de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

 2. Het laatste voetbalnieuws

  Met de vier kanalen van ESPN Compleet ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Milan van Dongen en bekende analisten als Hans Kraay Jr. Je hoort het hier eerst - waar en wanneer je maar wilt.

 3. Spraakmakende programma’s

  Al het belangrijke sportnieuws volg je via programma’s als ‘ESPN Vandaag’, ‘Eredivisie op zondag’ en ‘De Eretribune’. En vergeet vooral niet in te schakelen bij ‘Dit was het Weekend’: hierin worden de hoogtepunten van het Eredivisieweekend tot in de details geanalyseerd door Milan van Dongen en Jan Joost van Gangelen.

 4. Overal voetbal kijken met de Canal Digitaal TV App

  Met de Canal Digitaal TV App kijk je niet alleen thuis, maar in de hele EU live naar alle vier de ESPN Compleet zenders. Met Interactieve TV kun je de wedstrijden bovendien terugkijken, terugspoelen of opnemen. Kijk gewoon waar en wanneer het jou uitkomt.

Ziggo Sport Totaal

De geniale inhaalacties van Max Verstappen kun je ook in de samenvattingen van Studio Sport terugkijken. Maar het is natuurlijk veel spannender om de wedstrijden live te zien. En dat geldt niet alleen voor Formule 1 maar voor alle topsporten: live leef je pas echt mee. Reserveer daarom nu je plek op de viptribune met Ziggo Sport Totaal. Zes sportzenders in haarscherp HD-beeld!

ESPN Compleet – 4 kanalen
Heel veel televisie

Online.nl biedt je het meest complete tv-abonnement. Standaard ruim 80 tv-zenders met interactieve functies (TV Gemist, Begin Gemist, pauzeren) en een TV App. Bovendien krijg je gratis ESPN Compleet (4 kanalen), Films & Series én opnemen.

Meer over tv

Veelgestelde vragen over ESPN

 1. Is ESPN Compleet gratis bij Online.nl?

  Ja, je krijgt ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4 standaard gratis bij het basis tv-pakket van Online.nl

 2. Is ESPN Compleet maandelijks opzegbaar?

  Niet nodig! Omdat je ESPN Compleet (4 kanalen) standaard gratis bij een basis tv-abonnement krijgt, hoef je het niet apart aan te vragen of op te zeggen.

 3. Hoeveel zenders heeft ESPN?

  In totaal biedt ESPN Compleet vier zenders aan: ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Deze vier kanalen krijg je standaard gratis in ieder basis tv-pakket van Online.nl.

 4. Op hoeveel schermen kan ik tegelijkertijd ESPN Compleet (4 kanalen) kijken?

  In totaal kun je op drie schermen tegelijkertijd naar ESPN Compleet kijken.

 5. Kan ik ESPN Compleet (4 kanalen) ook in het buitenland bekijken?

  Jazeker! Met de Canal Digitaal TV App is het mogelijk om ESPN Compleet (4 kanalen) waar dan ook binnen de EU te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is voldoende bereik met 3G, 4G, 5G of wifi.

 6. Wat is de Interactieve TV App?

  Met de Canal Digitaal TV App kun je ook sport kijken als je niet thuis voor de buis zit. Zo heb je altijd toegang tot ESPN Compleet (4 kanalen). Of je nu op je laptop, je telefoon of tablet zit, je geniet altijd van de mooiste topsport, overal in de EU.