ESPN Eredivisie - Alle 3 kanalen Gratis bij Online.nl

Alle Eredivisiewedstrijden live bij Online.nl

Wil je geen wedstrijd missen? Alle drie de ESPN Eredivisie-kanalen zitten standaard in ons basispakket. Geniet van alles wat de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB-beker wedstrijden te bieden hebben – live en in haarscherp HD-beeld.

 1. De belangrijkste Nederlandse voetbalcompetities
  Kijk op drie ESPN-kanalen live naar álle Eredivisiewedstrijden, wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, de Vrouwen Eredivisie, de Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi. Daarnaast kun je ook nog de samenvattingen van de Bundesliga en de Europa League zien.
 2. Het laatste voetbalnieuws
  Met de drie kanalen van ESPN Eredivisie ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Milan van Dongen en bekende analisten als Kenneth Perez, Arnold Bruggink en Ronald de Boer. Je hoort het hier eerst - waar en wanneer je maar wilt.
 3. Spraakmakende programma’s
  Al het belangrijke sportnieuws volg je via programma’s als ‘ESPN Vandaag’, ‘Keuken Kampioen Divisie Live’ en ‘De Eretribune’. En vergeet vooral niet in te schakelen bij ‘Dit was het Weekend’: hierin worden de hoogtepunten van het Eredivisieweekend tot in de details geanalyseerd door Milan van Dongen en Jan Joost van Gangelen.
 4. Overal voetbal kijken met de Canal Digitaal TV App
  Met de Canal Digitaal TV App kijk je niet alleen thuis, maar in de hele EU live naar alle ESPN International-zenders. Met Interactieve TV kun je de wedstrijden bovendien terugkijken, terugspoelen of opnemen. Kijk gewoon waar en wanneer het jou uitkomt.

ESPN International

Met ESPN International krijg je drie internationale sportzenders met gegarandeerd het beste stoeltje in het stadion. Naast een flinke dosis voetbal uit de Europese topcompetities (met o.a. livewedstrijden uit de Bundesliga en de UEFA Europa League), zie je hier de beste internationale tennistoernooien en de grootste Amerikaanse sportcompetities. Met honkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

Meer over ESPN International
ESPN Eredivisie - Alle 3 kanalen Gratis bij Online.nl
ESPN Eredivisie - Alle 3 kanalen Gratis bij Online.nl

Ziggo Sport Totaal

De geniale inhaalacties van Max Verstappen kun je ook in de samenvattingen van Studio Sport terugkijken. Maar het is natuurlijk veel spannender om de wedstrijden live te zien. En dat geldt niet alleen voor Formule 1 maar voor alle topsporten: live leef je pas echt mee. Reserveer daarom nu je plek op de viptribune met Ziggo Sport Totaal. Zes sportzenders in haarscherp HD-beeld!

Meer over Ziggo Sport Totaal
Heel veel tv

Online.nl biedt je het meest complete tv-abonnement. Standaard ruim 80 tv-zenders met interactieve functies (TV Gemist, Begin Gemist, pauzeren) en een TV App. Bovendien krijg je gratis ESPN Eredivisie (3 kanalen), Films & Series én opnemen.

Meer over tv

Veel gestelde vragen

 1. Is ESPN Eredivisie gratis bij Online.nl?

  Ja, je krijgt ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 gratis, en standaard, bij een basis tv-pakket van Online.nl

 2. Is ESPN maandelijks opzegbaar?

  Niet nodig! Omdat je ESPN Eredivisie standaard bij een basis tv-abonnement krijgt en je er niets extra’s voor betaalt, hoef je het niet apart aan te vragen of op te zeggen.

  Wat je wel maandelijks kunt toevoegen en opzeggen is het extra pakket ESPN International.

 3. Hoeveel zenders heeft ESPN?

  In totaal biedt ESPN in Nederland zes zenders aan:

  ESPN Eredivisie heeft drie kanalen: ESPN, ESPN 2 en ESPN 3. Deze drie kanalen krijg je gratis in ieder basis tv-pakket van Online.nl

  ESPN International heeft ook drie kanalen: ESPN 4, ESPN 5 en ESPN 6. ESPN International is een extra pakket en kun je toevoegen wanneer je wilt en maandelijks opzeggen. Zo stel je je eigen persoonlijke zenderaanbod samen.

 4. Op hoeveel schermen kan ik tegelijkertijd ESPN kijken?

  In totaal kun je op drie schermen tegelijkertijd naar ESPN kijken.

 5. Kan ik ESPN ook in het buitenland bekijken?

  Jazeker! Met de Canal Digitaal TV App is het mogelijk om ESPN waar dan ook binnen de EU te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is voldoende bereik met 3G, 4G, 5G of wifi.

 6. Wat is de Interactieve TV App?

  Met de Canal Digitaal TV App kun je ook sport kijken als je niet thuis voor de buis zit. Zo heb je altijd toegang tot de ESPN-zenders uit je abonnement. Of je nu op je laptop, je telefoon of tablet zit, je geniet altijd van de mooiste topsport, overal in de EU.