ESPN Compleet – 4 kanalen

Nederlands én internationaal topvoetbal

Kijk live alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Vrouwen Eredivisie. Met ESPN Compleet zit je bovendien op de eerste rij bij internationaal voetbal uit de Europa League, UEFA Conference League en Copa Libertadores.

Bestel direct >

Grote Amerikaanse sportcompetities

Met ESPN Compleet kun je ook genieten van andere topsporten zoals American Football uit de NFL, ijshockey uit de NHL, basketbal uit de NBA en Major League Baseball.

Bestel direct >
Snelheid


ESPN Compleet – 4 kanalen

Het laatste voetbalnieuws en spraakmakende programma’s

Je hebt toegang tot de beste voetbalprogramma’s, zoals De Eretribune, en je wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg je favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires met ESPN DOCS.

Bestel direct >

Overal voetbal kijken via de CANAL+ app én ESPN Watch

Met TV Compleet in je pakket vind je ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4 ook in de CANAL+ app die standaard in je tv-abonnement zit. Met de app kijk je tv waar je maar wil. In de hele EU.

Met je tv-abonnement kun je bovendien gratis gebruikmaken van ESPN Watch. Je hebt dan ook toegang tot alle online content van ESPN.

Bestel direct >
Snelheid


ESPN Compleet – 4 kanalen

Nog meer sport met Ziggo Sport Totaal

Krijg je niet genoeg van sport kijken? Met Ziggo Sport Totaal voeg je 6 extra sportzenders toe aan je abonnement. Met de HD-livestreams van Ziggo Sport Totaal beleef je al die topsport vanaf de eerste rij!

Ziggo Sport Totaal kijk je al voor € 13,95 per maand.

Meer informatie over Ziggo Sport Totaal

Ook hiervoor zit je goed bij Online.nlHeel veel televisie

Standaard heel veel tv met een tv-ontvanger. Ruim 80 tv-zenders, Films & Series, zeven dagen terugkijken, Begin Gemist, pauzeren en de CANAL+ app voor al je apparaten.

Voor slechts een paar euro per maand extra krijg je ook nog ESPN Compleet (vier kanalen), én Opnemen (in de cloud). Nooit meer iets missen!

Meer over tv

Veelgestelde vragen over ESPN Compleet

 1. Is ESPN Compleet gratis bij Online.nl?

  ESPN Compleet is beschikbaar in het TV Compleet tv-pakket en daarmee krijg je ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4 en toegang tot de ESPN app met extra kanalen en informatie.

 2. Is ESPN Compleet maandelijks opzegbaar?

  ESPN Compleet (4 kanalen) is standaard onderdeel van het TV Compleet-abonnement. Je kunt altijd ook overstappen naar TV Standaard zonder ESPN Compleet en Opnemen in de cloud.

 3. Hoeveel zenders heeft ESPN?

  In totaal biedt ESPN Compleet vier zenders aan: ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Deze vier kanalen krijg je standaard in het TV Compleet tv-pakket van Online.nl.

 4. Op hoeveel schermen kan ik tegelijkertijd ESPN Compleet (4 kanalen) kijken?

  In totaal kun je op drie schermen tegelijkertijd naar ESPN Compleet kijken.

 5. Kan ik ESPN Compleet (4 kanalen) ook in het buitenland bekijken?

  Jazeker! Met de CANAL+ app is het mogelijk om ESPN Compleet (4 kanalen) waar dan ook binnen de EU te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is voldoende bereik met 3G, 4G, 5G of wifi.

 6. Wat is de app?

  Met de CANAL+ app kun je ook sport kijken als je niet thuis voor de buis zit. Zo heb je altijd toegang tot ESPN Compleet (4 kanalen). Of je nu op je laptop, je telefoon of tablet zit, je geniet altijd van de mooiste topsport, overal in de EU.