Televisiezenders

 • Uitgebreid zenderaanbod 100 themazenders en 400 zenders via satelliet
 • Scherpste beeld met wel 60 HD zenders
 • Populaire Nederlandse radio zenders (160+)
Bekijk alle zenders

Filteren:

Entertaiment HD


Basis HD


Onder voorbehoud van wijzigingen.

Download hier de volledige zenderlijst geldig vanaf 1 juni 2020 (pdf)

TV Zenders

Het complete zenderoverzicht bij Online.nl

Op zoek naar een compleet tv-pakket met enorm veel interessante zenders? Dan is Interactieve TV bij Online.nl precies wat je zoekt. En alléén Online.nl is zo compleet dat alle drie de zenders van FOX Sports Eredivisie standaard in het basis tv-pakket zitten. Online.nl is kijkplezier voor de hele familie want we hebben ook nog eens het meest complete kinderpakket. Gewoon in ons basis zenderpakket. Ga je voor een Internet en TV pakket of een Alles-in-1 pakket, dan is het uitgebreide basispakket aan zenders bovendien helemaal gratis.

 1. Het beste van de Nederlandse TV
  Hou je van compleet? Het basis tv-pakket van Online.nl bevat maar liefst 85 tv-zenders. Natuurlijk ontvang je alle grote Nederlandse tv-kanalen, waaronder de publieke omroep en de commerciële tv-zenders van RTL en SBS. Deze zenders kijk je in de topkwaliteit die je gewend bent van je digitale tv. Je basispakket bevat ook diverse buitenlandse zenders en themakanalen. Denk daarbij aan CNN en 24Kitchen. Ook vind je er kanalen die alleen gericht zijn op muziek, entertainment of wetenschap. Je geniet dus eindeloos van televisie met al evenveel variatie. Nog niet genoeg? Voeg dan nog meer tv-kanalen toe aan je Online.nl abonnement en stem je pakket tv-zenders helemaal af op waar jij graag naar kijkt.
 2. De nummer één in sport
  Bijna iedereen geniet van sport. Maar niet iedereen wil hetzelfde of evenveel. Daarom biedt Online.nl je een compleet tv-pakket met heel veel sport op de diverse tv-zenders en standaard FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 in het basispakket. Wil je ook live de grote buitenlandse competities volgen? Met FOX Sports International en zie je de groten der aarde live aan het werk in de Bundesliga en UEFA Europa League. Liever genieten van Formule 1, golf, tennis of een van de andere sporten die Ziggo Sport Totaal te bieden heeft? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal voor maar € 13,95 per maand.
Stel je pakket samen

Video on Demand: films bestellen vanuit je luie stoel

Bij Online.nl krijg je standaard het meest complete tv-pakket. Ben je een grote filmfan? Met onze interactieve TV heb je automatisch toegang tot Video on Demand en kijk je onbezorgd naar vele films en series. Binnen Films & Series vind je een enorme bibliotheek met verschillende films en series uit onder andere het Canal Video on Demand en Canal Digitaal Films aanbod die je op elk moment van de dag kunt bekijken.

 1. Canal Video on Demand
  Vanuit je eigen luie stoel de beste films streamen, wie wil dat nu niet? Ook de befaamde ‘thuisbioscoop’ is onderdeel van het complete pakket van Online.nl. Met Canal Video on Demand van Online.nl kijk je de beste films van Paramount en Warner Bros. Hiermee heb je keuze uit heel veel topfilms. Wat dacht je bijvoorbeeld van de complete serie van Harry Potter films of Mission Impossible? Je huurt deze topfilms voor een bedrag tussen de €2,99 en €5,99 via Mediatheek in het tv-menu.
 2. Canal Digitaal films
  Met het aanbod van Canal Digitaal films geniet je van de mooiste Europese filmhuisfilms. Van Denemarken tot Portugal en van Italië tot Noorwegen: Canal Digitaal Films heeft een aanbod van films uit alle Europese windstreken. In totaal heb je keuze uit meer dan honderd films. Hieronder bevinden zich echte kaskrakers, maar ook kleine onbekendere producties die je zullen verrassen. En het goede nieuws? Deze films zijn geheel gratis te kijken via Mediatheek in het tv-menu. Onbeperkt, grenzeloos en zonder reclameonderbrekingen.
 3. Geen zorgen over de nota
  Video on Demand betaal je achteraf via je nota van Online.nl.
Stel je pakket samen
Interactieve TV