Televisiezenders

 • Uitgebreid zenderaanbod 100 themazenders en 400 zenders via satelliet
 • Scherpste beeld met wel 60 HD zenders
 • Populaire Nederlandse radio zenders (160+)
Bekijk alle zenders

Filteren:

Entertaiment HD


Basis HD


Onder voorbehoud van wijzigingen.

Download hier de volledige zenderlijst geldig vanaf 1 juni 2020 (pdf)

Interactieve TV

Het complete zenderoverzicht bij Online.nl

Op zoek naar een compleet tv-pakket met enorm veel interessante zenders? Dan is Interactieve TV bij Online.nl precies wat je zoekt. En alléén Online.nl is zo compleet dat alle drie de zenders van FOX Sports Eredivisie standaard in het basis tv-pakket zitten. Online.nl is kijkplezier voor de hele familie want we hebben ook nog eens het meest complete kinderpakket. Gewoon in ons basis zenderpakket. Ga je voor een Internet en TV pakket of een Alles-in-1 pakket, dan is het uitgebreide basispakket aan zenders bovendien helemaal gratis.

 1. Het beste van de Nederlandse TV
  Hou je van compleet? Het basis tv-pakket van Online.nl bevat maar liefst 85 tv-zenders. Natuurlijk ontvang je alle grote Nederlandse tv-kanalen, waaronder de publieke omroep en de commerciële tv-zenders van RTL en SBS. Deze zenders kijk je in de topkwaliteit die je gewend bent van je digitale tv. Je basispakket bevat ook diverse buitenlandse zenders en themakanalen. Denk daarbij aan CNN, Discovery en 24Kitchen. Ook vind je er kanalen die alleen gericht zijn op muziek, entertainment of wetenschap. Je geniet dus eindeloos van televisie met al evenveel variatie. Nog niet genoeg? Voeg dan nog meer tv-kanalen toe aan je Online.nl abonnement en stem je pakket tv-zenders helemaal af op waar jij graag naar kijkt.
 2. De nummer één in sport
  Bijna iedereen geniet van sport. Maar niet iedereen wil hetzelfde of evenveel. Daarom biedt Online.nl je een compleet tv-pakket met heel veel sport op de diverse tv-zenders en standaard FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 in het basispakket. Wil je ook live de grote buitenlandse competities volgen? Met FOX Sports International en zie je de groten der aarde live aan het werk in de Bundesliga en UEFA Europa League. Liever genieten van Formule 1, golf, tennis of een van de andere sporten die Ziggo Sport Totaal te bieden heeft? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal voor maar € 13,95 per maand.
Stel je pakket samen

Video on Demand: films bestellen vanuit je luie stoel

Bij Online.nl krijg je standaard het meest complete tv-pakket. Ben je een grote filmfan? Met onze interactieve TV heb je automatisch toegang tot Video on Demand en kijk je onbezorgd naar vele films en series. Binnen Films & Series vind je een enorme bibliotheek met meer dan 3000 verschillende films en series uit onder andere het MovieMax en Canal Digitaal Films aanbod die je op elk moment van de dag kunt bekijken. Video on Demand heeft met MovieMax veel exclusieve films en series van Nederlandse bodem die nergens anders te kijken zijn terwijl Canal Digitaal Films je juist de mooiste en meest exclusieve Europese films laat zien.

 1. Onbezorgd kijken naar films en series
  Het aanbod van Films & Series wordt maandelijks ververst zodat er altijd een nieuwe serie of film te zien is. In de videotheek heb je toegang tot een breed scala aan recente films van onder andere MovieMax, zonder de deur uit te moeten. Je kunt deze video's op ieder moment huren. Je kunt een gehuurde video gedurende de huurperiode zo vaak bekijken als je wilt. In het overzicht van jouw gehuurde video's zie je hoe lang je een video nog kunt bekijken.
 2. Geen zorgen over de nota
  Video on Demand betaal je achteraf via je nota van Online.nl.
 3. Gratis Europese topfilms
  Ben jij een echte filmliefhebber en gaat jouw interesse verder dan de gemiddelde Amerikaanse blockbuster? Dan ben je bij Online.nl aan het juiste adres! Canal Digitaal Films biedt de beste Europese filmhuisfilms gratis aan. Dit zijn de mooiste en meest exclusieve Europese films. Toppers die vaak al hun sporen hebben verdiend en in de prijzen zijn gevallen op één of meerdere internationale filmfestivals. We vertonen de nieuwste films uit Italië, Frankrijk, Zweden en andere Europese landen. Zowel bekende acteurs als jonge talenten schitteren in deze films, die altijd in hun originele versie getoond worden. De films zijn allemaal voorzien van Nederlandse ondertiteling.
  Via interactieve tv en de Canal Digitaal TV App kijk je waar en wanneer je maar wilt gratis films naar keuze uit deze videotheek. Druk op je afstandsbediening op ‘Menu’, ga naar Films & Series en kies vervolgens voor Canal Digitaal Films. De films zijn te herkennen aan Films.
Stel je pakket samen
Interactieve TV