• Televisiezenders:
  Filteren:
 • Radiozenders:
  Filteren:
 • FOX Sports Eredivisie: je blijft scoren!

  <strong>FOX Sports Eredivisie:</strong> je blijft scoren!

  Met FOX Sports Eredivisie loopt jouw score snel op. Je ziet namelijk niet alleen alle wedstrijden uit de Eredivisie live, maar zit ook op de eretribune bij de Jupiler League en de KNVB Beker. Bovendien volg je de verrichtingen van de Nederlandse clubs in de UEFA Europa League. De score loopt dus flink op! Alléén bij Online.nl zitten alle drie de zenders van FOX Sports Eredivisie standaard in het basis tv-pakket.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Met FOX Sports Eredivisie mis je geen wedstrijd van je favoriete club. Wie er in het linker of juist in het rechter rijtje eindigt? Wie er met de beker aan de haal gaat? En welke clubs promotie vanuit de Jupiler League afdwingen? Je bent er live bij met FOX Sports Eredivisie in je Alles-in-1 pakket.

  FOX Sports Eredivisie is niet één zender, want wedstrijden worden op diverse live tv kanalen aangeboden. Snel even spieken hoe Ajax het doet, terwijl je Feyenoord van minuut tot minuut volgt? Of andersom? Met FOX Sports Eredivisie stel je zelf jouw ideale voetbalavond samen…

  Stel je pakket samen Meer info over FOX Sports Eredivisie

  FOX Sports International: sport, sport en nog meer sport

  <strong>FOX Sports International:</strong> sport, sport en nog meer sport

  FOX Sports International HD is dé internationale live sportzender. Naast een gezonde dosis voetbal uit Europese topcompetities, geniet je met Fox Sports International van toptennis (inclusief Wimbledon), de NFL en de MLB.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Of je nu fan bent van het kick & rush dat soms in de Premier League wordt gespeeld of liever naar het swingende Bayern München kijkt; met FOX Sports International pak je bijna alle wedstrijden uit bijna alle grote competities live mee. Bovendien kijk je naar het beste tennis, de NLF én de MLB.

  Fox Sports International is niet één kanaal, want wedstrijden worden via diverse premium zenders aangeboden. Snel even spieken hoe United het doet, terwijl je Juventus van minuut tot minuut volgt? Of andersom? Met FOX Sports International stel je zelf jouw ideale sportavond samen…

  Stel je pakket samen Meer over FOX Sports International

  Ziggo Sport Totaal

  Ziggo Sport Totaal

  Ziggo Sport Totaal is hét sportpakket met 6 kanalen vol topsport! Méér sport uit binnen- en buitenland. Bij Ziggo Sport kijk je onder andere naar Formule 1 en het mooiste voetbal uit Engeland, Spanje en Italie.

  Hulp nodig bij bestellen? Bel 088 0038500

  Film1 , voor alle filmliefhebbers

  <strong>Film1</strong> , voor alle filmliefhebbers

  Met Film1 krijg je als eerste toegang tot de beste films van dit moment. Het is de ideale toevoeging aan je pakket. Met de 4 reclamevrije zenders en Film1 GO biedt Film1 een ruime filmkeuze in alle genres. Zo is er voor iedereen altijd een perfecte film voor de juiste stemming.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Op het etalage kanaal Film1 Premiere vind je de allernieuwste topfilms, vlak na hun release in de bioscopen. Zin in actie? Laat dan de adrenaline door je lijf gieren met Film1 Action. Verzamel het hele gezin voor een ontspannen filmavondje met Film1 Family of ontdek exclusieve muziek, films van filmfestivals van over de hele wereld en Europese filmhuisfilms op Film1 Sundance. Ook liefhebbers van Romantiek komen aan bod bij Film1 Drama. Met een Film1 abonnement is er zoveel te zien, dat er voor iedereen altijd wel iets op TV is.

  In je tv menu onder Video on Demand start je een film op je televisie wanneer jou dat uitkomt. Kun je om de een of andere reden de film niet afkijken? Geen paniek. Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder. De films van Film1 in Video on Demand zijn gratis voor Film1 abonnees.

  Stel je pakket samen
 • Video on Demand: films bestellen vanuit je luie stoel

  <strong>Video on Demand:</strong> films bestellen vanuit je luie stoel

  Video on Demand: films bestellen vanuit je luie stoel

  Met onze interactieve TV heb je automatisch toegang tot Video on Demand en kijk je onbezorgd naar vele films en series. Binnen Films & Series vind je een enorme bibliotheek met meer dan 3000 verschillende films en series uit onder andere het MovieMax aanbod die je op elk moment van de dag kunt bekijken. Video on Demand heeft veel exclusieve films en series van Nederlandse bodem die nergens anders te kijken zijn.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Het aanbod van Films & Series van Online.nl wordt maandelijks ververst zodat er altijd een nieuwe serie of film te zien is. In de videotheek heb je toegang tot een breed scala aan recente films van onder andere MovieMax, zonder de deur uit te moeten. Je kunt deze video's op ieder moment huren. Je kunt een gehuurde video gedurende de huurperiode zo vaak bekijken als je wilt. In het overzicht van jouw gehuurde video's zie je hoe lang je een video nog kunt bekijken.

  Video on Demand betaal je achteraf via je nota van Online.nl.

  Stel je pakket samen
 • Het zenderoverzicht bij Online.nl

  Het zenderoverzicht bij Online.nl

  Op zoek naar een uitgebreid tv-pakket met enorm veel interessante zenders? Dan is tv van Online.nl precies wat je zoekt. En alléén bij Online.nl zitten alledrie de zenders van FOX Sports Eredivisie standaard in het basis tv-pakket. Ga je voor een Internet en TV pakket of een Alles-in-1 pakket, dan is het uitgebreide basispakket aan zenders bovendien helemaal gratis.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Het basis tv-pakket van Online.nl bevat maar liefst meer dan 72 tv-zenders. Natuurlijk ontvang je alle grote Nederlandse tv-kanalen, waaronder de publieke omroep en de commerciële tv-zenders van RTL en SBS. Deze zenders kijk je in de topkwaliteit die je gewend bent van je digitale tv. Je basispakket bevat ook diverse buitenlandse zenders en themakanalen. Denk daarbij aan CNN en de Vlaamse en Duitse publieke omroepen. Ook vind je er kanalen die alleen gericht zijn op muziek, entertainment of wetenschap. Je geniet dus eindeloos van televisie met al evenveel variatie. Nog niet genoeg? Voeg dan nog meer tv-kanalen toe aan je Online.nl abonnement en stem je pakket tv-zenders helemaal af op waar jij graag naar kijkt. Hieronder lees je een selectie van wat je mag verwachten!

  Bijna iedereen geniet van sport. Maar niet iedereen wil hetzelfde of evenveel. Daarom biedt Online.nl je in het basispakket veel sport op de diverse tv-zenders in het basispakket. Wil je nóg meer sport? Bijvoorbeeld live de grote buitenlandse competities volgen? Ook dan kun je gewoon bij Online.nl terecht. Met FOX Sports International en zie je de groten der aarde live aan het werk in de Premier League en Serie A. Liever genieten van Formule 1, golf, tennis of een van de andere sporten die Ziggo Sport te bieden heeft? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal voor maar € 13,95 per maand.

  Ben je een liefhebber van grote internationale sporten zoals cricket, American football, basketbal of ijshockey? Kijk dan zeker even bij ons Entertainment HD pakket. Daarin vind je nog meer internationale sportzenders. Sommige van deze sporten krijgen op de Nederlandse televisie nou eenmaal weinig aandacht. Via ons internationaal georiënteerde pakket ontvang je tv-zenders die jouw favoriete sport optimaal in beeld brengen en waarmee je op je gemak de grote competities volgt.

  Stel je pakket samen