Zenderhulp

Online.nl biedt je het meest complete tv-abonnement. Standaard ruim 80 tv-zenders inclusief veel interactieve opties en een TV App. Met de zenderhulp heb je alle tv-zenders bij de hand en vind je je favoriete kanalen met de filteropties of het zoekveld.  Wil je weten welke radiozenders je kunt beluisteren? Bekijk dan het zenderoverzicht.

 

Pakketten:
Zoek op zender:
Filter op functies:
TV Zenders

Het complete zenderoverzicht bij Online.nl

Op zoek naar een compleet tv-pakket met enorm veel interessante zenders? Dan is Interactieve TV bij Online.nl precies wat je zoekt. En bij Online.nl krijg je ESPN Compleet (4 kanalen) standaard gratis in je basis TV-pakket. Online.nl is kijkplezier voor de hele familie want we hebben ook nog eens het meest complete kinderpakket. Gewoon in ons basis zenderpakket. Ga je voor een Internet en TV pakket of een Alles-in-1 pakket, dan is het uitgebreide basispakket aan zenders bovendien helemaal gratis.

 1. Het beste van de Nederlandse TV
  Hou je van compleet? Het basis tv-pakket van Online.nl bevat maar liefst 85 tv-zenders. Natuurlijk ontvang je alle grote Nederlandse tv-kanalen, waaronder de publieke omroep en de commerciële tv-zenders van RTL en SBS. Deze zenders kijk je in de topkwaliteit die je gewend bent van je digitale tv. Je basispakket bevat ook diverse buitenlandse zenders en themakanalen. Denk daarbij aan CNN en 24Kitchen. Ook vind je er kanalen die alleen gericht zijn op muziek, entertainment of wetenschap. Je geniet dus eindeloos van televisie met al evenveel variatie. Nog niet genoeg? Voeg dan nog meer tv-kanalen toe aan je Online.nl abonnement en stem je pakket tv-zenders helemaal af op waar jij graag naar kijkt.
 2. De nummer één in sport
  Bijna iedereen geniet van sport. Maar niet iedereen wil hetzelfde of evenveel. Daarom biedt Online.nl je een compleet tv-pakket met heel veel sport op de diverse tv-zenders en standaard ESPN Compleet (4 kanalen) in het basispakket: met alle Eredivisie-wedstrijden, internationaal voetbal, WTA-tennis en de grote Amerikaanse sportcompetities MLB, NFL en NHL. Liever genieten van Formule 1, golf of een van de andere sporten die Ziggo Sport Totaal te bieden heeft? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal voor maar € 13,95 per maand.
Stel je pakket samen

Films en Series: films bestellen vanuit je luie stoel

Bij Online.nl krijg je standaard het meest complete tv-pakket. Ben je een grote filmfan? Met onze interactieve TV heb je automatisch toegang tot Video on Demand en kijk je onbezorgd naar vele films en series. Binnen Films & Series vind je een enorme bibliotheek met verschillende films en series uit onder andere het Canal Video on Demand en Canal+ series aanbod die je op elk moment van de dag kunt bekijken.

 1. Canal Video on Demand
  Vanuit je eigen luie stoel de beste films streamen, wie wil dat nu niet? Ook de befaamde ‘thuisbioscoop’ is onderdeel van het complete pakket van Online.nl. Met Canal Video on Demand van Online.nl kijk je de beste films van Paramount en Warner Bros. Hiermee heb je keuze uit heel veel topfilms. Wat dacht je bijvoorbeeld van de complete serie van Harry Potter films of Mission Impossible? Je huurt deze topfilms voor een bedrag tussen de €2,99 en €5,99 via Mediatheek in het tv-menu.
 2. Canal+ series
  Britse series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. En dat is nog niet alles, want op Canal+ series vind je nu ook de beste series van eigen bodem. En het goede nieuws? Deze films zijn geheel gratis te kijken via Mediatheek in het tv-menu. Onbeperkt, grenzeloos en zonder reclameonderbrekingen.
 3. Geen zorgen over de nota
  Video on Demand betaal je achteraf via je nota van Online.nl.
Stel je pakket samen
Interactieve TV