Interactieve TV

Optimale bescherming tegen digitale gevaren bij Online.nl

Veilig online betekent dat je zonder zorgen gebruikmaakt van alles wat het internet te bieden heeft. Geen zorgen meer over internetcriminelen die er vandoor gaan met jouw gegevens. Geen zorgen over virussen en hackers. En geen zorgen over het onlinegedrag van je kinderen.

Bij Online.nl krijg je bij ieder internet abonnement drie e-mailadressen met een gratis spamfilter. Daarnaast bieden we extra bescherming met de bekroonde beveiligingsoplossing F-Secure Safe.

 1. F-Secure SAFE: al vanaf € 39,95 per jaar

  Online.nl zet samen met F-Secure een digitaal slot op de deur. Met één beveiligingsservice bescherm je al je apparaten tegen internetcriminelen, virussen, spyware, ransomware en andere online gevaren.

  F-Secure heeft meer dan 30 jaar ervaring en beveiligt miljoenen mensen en bedrijven wereldwijd. De beveiligingssoftware valt regelmatig in de prijzen. Zo heeft AV-TEST, een onafhankelijk IT-veiligheidsinstituut, F‑Secure bekroond met de prestigieuze onderscheidingen Best Protection en Best Performance 2020.

  De software van F-Secure wordt automatisch up-to-date gehouden zodat computers, tablets en telefoons altijd beschermd zijn tegen actuele dreigingen. Als klant van Online.nl maak je bovendien gebruik van F-Secure SAFE met een flinke korting.

  Je kunt het pakket bestellen via de website van F-Secure SAFE.

 2. Veilig browsen op het internet

  F-Secure beschermt tegen websites die gevaarlijke inhoud verspreiden en uit zijn op je persoonlijke gegevens. Zo kun je zonder zorgen over het internet browsen.

 3. Veilig bankieren

  Geef internet criminelen die op jouw financiële gegevens uit zijn geen kans! Met F-Secure kun je veilig internetbankieren en online betalen in webshops.

 4. Antivirus

  F-Secure beschermt beter tegen virussen, ransomware en spyware. Niet voor niets werd de software vele malen bekroond door onafhankelijke testorganisaties.

 5. Ouderlijk toezicht

  Bescherm je kinderen tegen ongewenste inhoud. Met F-Secure SAFE stel je eenvoudig in wat je kinderen wel of niet mogen zien en hoe lang zij online mogen zijn.

Tips voor veilig internet

Voorkomen is beter dan genezen. Wat kun je allemaal zelf doen om je gezin, je kinderen en jezelf online te beschermen?

 1. Let altijd goed op

  Veel online risico’s kun je vermijden door goed op te blijven letten. Kijk bijvoorbeeld altijd naar de afzender van e-mails, sms’jes of WhatsApp-berichten en klik nooit zomaar op een link die je ontvangt. Het kan namelijk zijn dat zo’n link naar een nepsite leidt, die uit is op jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit staat ook wel bekend als phishing. Bedrijven waar je klant van bent, zullen nooit zomaar om gevoelige persoonlijke gegevens vragen.

  Tips voor veilig internet voor je kind

  Wat is phishing?

 2. Virusscanners

  Met goede antivirussoftware, zoals F-Secure SAFE, ben je automatisch al goed beschermd, maar het kan geen kwaad om periodiek je computer handmatig te scannen op virussen of malware.

  Wat is malware?

 3. Wachtwoorden

  Zorg ervoor dat je wachtwoorden niet makkelijk te raden zijn en gebruik verschillende wachtwoorden voor verschillende accounts. Maak een combinatie van tekens, cijfers, hoofdletters en kleine letters.

  Schrijf je wachtwoorden niet op een papiertje. De kans bestaat dat het papiertje kwijtraakt en iemand op die manier toegang krijgt. Het beste is om je wachtwoorden (digitaal) versleuteld op te slaan. Bijvoorbeeld met een wachtwoordmanager.

  Pas je wachtwoorden regelmatig aan. Eén keer per zes of twaalf maanden zou voldoende moeten zijn.

 4. Maak back-ups

  Voorkom dat je gegevens kwijtraakt wanneer er iets fout gaat door regelmatig back-ups van al je (belangrijke) gegevens te maken. Zo word je nooit de dupe van internetcriminelen die met ransomware jouw data gijzelen in ruil voor losgeld. Met een back-up kun je direct verder en hoef je niets te betalen.

 5. Maak gebruik van tweefactor-authenticatie

  Tweefactor-authenticatie (2FA) is een extra laag in je bescherming, waarbij je naast je wachtwoord een app of code gebruikt om toegang te krijgen tot je account. Omdat deze bescherming gekoppeld is aan jouw mobiel of computer, is het extra lastig voor buitenstaanders om toegang te krijgen tot je gegevens. Deze extra beveiligingslaag wordt ook wel tweetraps-authenticatie genoemd.

Interactieve TV

Veelgestelde vragen over veilig internet

 1. Kan ik veilig internetten bij Online.nl?
 2. Wat is veilig internet bij Online.nl?

  Daarnaast kun je bij Online.nl gebruikmaken van de bekroonde beveiligingssoftware van F-Secure. Met F-Secure SAFE ben je beschermd tegen virussen en andere schadelijke software en kun je zorgeloos online je financiële zaken regelen. Ook je kinderen zijn beschermd tegen ongewenste inhoud, dankzij ouderlijk toezicht.

 3. Hoeveel apparaten kan ik beveiligen?
 4. Op welke apparaten kan ik F-Secure SAFE installeren?
 5. Voor hoe lang ben ik beschermd met F-Secure SAFE?
 6. Kan ik met glasvezel ook Interactieve Televisie nemen?

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot