• ADSL en VDSL van Online.nl: hoe het werkt

  ADSL en VDSL van Online.nl: hoe het werkt

  ADSL en VDSL van Online.nl: hoe het werkt

  Met Internet van Online.nl geniet je van snel en storingsvrij, goedkoop internet. Via welke techniek je ook aangesloten bent. Nu bestaan er voor internet in Nederland verschillende soorten verbinding: Glasvezel en ADSL / VDSL (Standaard Internet). Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? We leggen je het graag uit!

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  ADSL staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line, ook wel breedband genoemd. Een ADSL-verbinding maakt gebruik van het koperdraad van je telefoonlijn. Maak je geen zorgen, in tegenstelling tot vroeger, toen je moest ‘inbellen’ en je telefoonlijn bezet was zolang je het internet gebruikte, gebruik je internet en je telefoon nu naast elkaar en is ADSL veel sneller dan vroeger. DSL komt analoog je huis binnen en het modem maakt het digitaal. Daarom is de afstand tussen centrale en modem en de kwaliteit van het koper zeer bepalend voor de snelheid. VDSL staat voor Very-high-bitrate Digital Subscriber Line en is het nog snellere broertje van ADSL. Via VDSL bij Online.nl kun je snelheden halen tot 100 Mb/s!

  Voor ADSL en VDSL internet hoef je niet te zijn aangesloten op allerlei extra voorzieningen of infrastructuur. Dat laatste geldt wel voor glasvezel, waarvoor een aparte aansluiting vereist is. Ben je al aangesloten op een glasvezelnetwerk? Ook dan kun je bij Online.nl terecht voor ultrasnel glasvezel internet zodat je uit deze aansluiting haalt wat er in zit. De snelheden bij onze glasvezel abonnementen lopen van 50 tot maar liefst 200 Mb/s.

  ADSL en VDSL hebben dus te maken met de manier waarop het internet bij je thuis binnenkomt. Namelijk digitaal, via je traditionele telefoonaansluiting. Via het ADSL- en VDSL-modem (je krijgt gratis een WiFi modem meegeleverd bij je Online.nl abonnement) kun je vervolgens zowel een draadloos netwerk als een kabelnetwerk aansluiten. Je houdt dus maximale flexibiliteit. DSL is een van de meest gangbare en snelle vormen van internet voor particulieren. DSL op een rij:

  • Je maakt gebruik van je bestaande telefoonlijn, er hoeven dus geen nieuwe kabels getrokken te worden
  • Met ons draadloos modem maak je zelf een WiFi netwerk in je huis
  • Je daadwerkelijke snelheid van DSL bij jou thuis hangt af van je afstand tot de wijkcentrale en de ‘drukte’ in je wijk (doe de postcodecheck om te zien wat jouw maximale snelheid is)
  • Je uploadsnelheid en je downloadsnelheid zijn niet gelijk
  • Goedkopere keuze dan glasvezel en nog steeds snel genoeg

  Stel je pakket samen
 • Je pakket kies je zelf

  Je pakket kies je zelf

  Wil je graag alleen genieten van goedkoop internet via ADSL of VDSL? Ga je voor glasvezel? Of kies je voor internet én tv in één pakket? Online.nl biedt alles wat je zoekt en méér. Internet, televisie en telefonie in flexibele pakketten die je zelf kiest en samenstelt. Stap over naar Online.nl en profiteer van vele extra’s.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Stel je pakket samen
 • Het gemak van zelf kiezen

  Het gemak van zelf kiezen

  Overal snel internet is eigenlijk heel vanzelfsprekend. Daarom zou het ook niet te veel moeten kosten. Met ADSL of VDSL van Online.nl haal je razendsnel internet in huis voor een vaste, lage prijs. Internetten, facebooken, downloaden, skypen. Niets is vervelender dan lang moeten wachten. Jij wilt makkelijk en snel internetten op álle devices. Combineer jouw DSL aansluiting met televisie en/of bellen. Zo ben je nóg voordeliger uit. Kies precies wat je nodig hebt en betaal nooit te veel. Eigenlijk heel vanzelfsprekend. Stel direct je eigen internet en televisie pakket samen. Zonder overbodige Mb’s of zenders waar je niet naar kijkt.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Online.nl biedt je niet alleen de mogelijkheid zelf een pakket met internet, telefonie en televisie samen te stellen. Ook kies je voor de snelheid en het aantal zenders dat jij wilt. Ben jij een gebruiker met hoge eisen? Bijvoorbeeld omdat je veel downloadt, streamt of online gamet? Dan kun je wel een extra snelle verbinding gebruiken. Snel DSL van Online.nl (tot 100 Mb/s) is dan precies wat je zoekt. Natuurlijk is niet iedereen een fanatieke online gamer. Surfen, je mail checken en online je bankzaken regelen gaat al prima met 4Mb/s. Want ook daarmee kun je prima internetten. Bij Online.nl kies je tussen snel en nóg sneller.

  Graag zijn we eerlijk over internet. Bij ons doe je eenvoudig online een postcodecheck. Zo kunnen wij je direct laten zien wat er mogelijk is bij jou thuis. De internetsnelheden van onze snelste pakketten zijn helaas niet op elk adres haalbaar. Veel aanbieders adverteren met hoge internetsnelheden, maar per adres verschilt wat er fysiek mogelijk is. Wij laten jou altijd precies weten wat de maximale internetsnelheid is bij jou thuis, zodat je nooit betaalt voor Mb’s die niet haalbaar zijn op jouw adres. Check direct de maximale snelheid bij jou thuis.

  Stel je pakket samen
 • Snel internet, snel besteld

  Snel internet, snel besteld

  Snelheid en gemak zijn natuurlijk heel belangrijk. Niet alleen de snelheid van je internet of het gemak waarmee je series kijkt op tv. Daarom kies en bestel je jouw pakket simpel online. Het wijst zichzelf, dus probeer het uit en ervaar het gemak.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Je overstap naar Online.nl moet eenvoudig en duidelijk zijn. Je wilt het snel voor elkaar hebben. Dat is geen probleem. Jij hoeft het alleen nog maar te gebruiken, wij regelen de rest. We staan voor je klaar en nemen je het overstapproces uit handen.

  Van ons ontvang je een gratis WiFi modem. In een handomdraai heb je de installatie voor elkaar en kun je aan de slag.

  Door te kiezen voor internet, bellen én tv van Online.nl heb je voortaan nog maar met één aanbieder te maken. Wel zo makkelijk en bovendien ook nog eens stukken voordeliger. Want klanten die nu een pakket van Online.nl kiezen profiteren van een aantrekkelijke welkomstkorting.

  Stel je pakket samen