De voordelen van glasvezel

Glasvezel Internet biedt je zoveel meer. Met glasvezel kun je heel snel bestanden downloaden, op meerdere apparaten tegelijk Interactieve TV bekijken én video’s streamen zonder kwaliteitsverschil en in de hoogste resolutie. Glasvezel is daarnaast zeer stabiel en betrouwbaar waardoor thuiswerken probleemloos en snel gaat.

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

Stel je pakket samen
Interactieve TV
Interactieve TV

Glasvezel van Online.nl

We bieden je graag een brede keuze in glasvezel internet. Daarom hebben we meerdere glasvezel abonnementen. Maar we willen ook zoveel mogelijk Nederlanders glasvezel aanbieden. We maken dan ook voor glasvezel gebruik van twee kwaliteitsnetwerken; van KPN en van Delta Fiber. Twee partijen die tevens hard aan de weg timmeren. Daarom kunnen we inmiddels 25% van de huishoudens voorzien van glasvezel. Dat betekent wel dat ons aanbod afhangt van welk type glasvezelnetwerk bij jou beschikbaar is.

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

100 Mb/s

Down+up
Voor standaard gebruik

Heb je een gemiddeld huishouden met nog kleinere kinderen. Dan is dit een goede snelheid om op meerdere televisies te kijken, te internetten en een film of serie van Netflix of Disney+ te streamen.

Direct samenstellen

Vanaf € 40 p/mnd*

200 Mb/s

Down+up
Voor veeleisend gebruik

Met deze snelheid kun je al flink meer. Denk dan aan met meerdere computers tegelijk online of allemaal in het gezin gelijk iets bekijken van Netflix of een eerder uitgezonden tv-programma. Ook mulitplayer (online) gamen is geen probleem.

Direct samenstellen

Vanaf € 47,50 p/mnd*

500 Mb/s

Down+up
Alles is mogelijk

Met dit glasvezel abonnement zijn er praktisch geen belemmeringen meer. Dus zonder gedoe kan iedereen in huis op de smartphone, videobellen, programma’s terugkijken, tv-kijken in 4K, de grootste bestanden snel downloaden, etc.

Direct samenstellen

Vanaf € 57,50 p/mnd*

* De prijs is i.c.m. een contract van minimaal 12 maanden. Exclusief € 30,- eenmalige aansluitkosten.

Glasvezel, ook wel fiber genoemd, is een haardun glazen draadje waarmee, door middel van knipperende lichtsignalen, data razendsnel heen en weer gestuurd kan worden. Je deelt met deze techniek je snelheid niet met je buren. Daardoor blijft bij glasvezel je internet snel, ook ’s avonds als iedereen in de straat tegelijk online gaat. Glasvezel is bovendien ook minder gevoelig voor storingen dan standaard/DSL internet. Dat betekent dat je kunt genieten van de scherpste beeldkwaliteit en loepzuiver geluid.

Glasvezel

Met een glasvezel abonnement is extreem snel internet mogelijk. Vooral als je kiest voor 500 Mb/s. Maar omdat iedereen andere wensen heeft bieden we ook een glasvezel abonnementen aan van 100 Mb/s en 200 Mb/s aan. Zo heb je altijd de glasvezel snelheid die jij wilt.
Glasvezel

Veelgestelde vragen

  1. Ik kan nu nog geen glasvezel abonnement afsluiten. Wanneer wel?
  2. Is glasvezel stabieler dan standaard/DSL internet?
  3. Kan ik zelf glasvezel aansluiten?
  4. Waarom is de hoge upload snelheid van glasvezel belangrijk?
  5. Kan ik met glasvezel ook Interatieve Televisie nemen?