• Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl

Handige interactieve tv-functies

TV Gemist

Kijk tot 7 dagen terug met TV Gemist. Zo hoef je nooit je favoriete programma te missen.

Begin Gemist en Pauzeren

Tune je net te laat in bij een programma of komt er een telefoontje tussendoor? Geen probleem. Pauzeer de uitzending en start hem opnieuw. Met één druk op de knop.

Opnemen in de cloud

Is 7 dagen terugkijken niet genoeg? Met TV Compleet neem je je favoriete tv-programma’s op in de cloud. Je kunt opnames tot 3 maanden terugkijken. Overal in de EU.

Makkelijk zoeken

Met één zoekopdracht zoek je in programma’s die nog moeten komen, die je terug kunt kijken én in ons grote aanbod gratis films en series. Wel zo makkelijk.

Waar je wilt

Dowload de CANAL+ app op je telefoon, tablet of laptop. En je kijkt waar jij dat wilt. In de hele EU. De interactieve functies en de opnames zijn ook in de app te vinden.

02
Persoonlijk kijkprofiel

Maak meerdere profielen aan, zodat iedereen, een eigen kijkprofiel heeft met persoonlijke kijktips. Zo is er altijd iets leuks te ontdekken. Voor de jeugdige kijker is er het Kids-profiel, een homepage speciaal voor jonge kinderen.Standaard een heel compleet pakket

Met Internet & TV Standaard van Online.nl met tv-ontvanger, ontvang je ruim 80 tv-zenders, kijk je de beste CANAL+ films & series en zit Film1 standaard in je pakket. Bovendien krijg je gratis de CANAL+ app voor al je apparaten. Je kunt ook kiezen voor een tv-abonnement met alleen de CANAL+ app in plaats van de tv-ontvanger met app.

Een echte voetbalfan? Voor maar een paar euro per maand extra heb je het Internet & TV Compleet pakket met ESPN Compleet én Opnemen. Liever nog meer zenders? Kies dan voor een van onze premium zenderpakketten: Entertainment of Ziggo Sport Totaal.

De tv-pakketten zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een internetabonnement.

Veelgestelde vragen over interactieve televisie

 1. Wat is interactieve televisie?

  Met interactieve televisie bepaal je zelf wanneer je iets kijkt. Je kijkt live, pauzeert, neemt op of bekijkt een gemiste uitzending tot zeven dagen terug. Je kijkt dus wanneer het jou uitkomt.

 2. Welke interactieve functies zijn er?

  De interactieve functies zijn: TV Gemist (tot zeven dagen terugkijken), Begin Gemist, pauzeren en Opnemen in de cloud. De beschikbare functies verschillen per zender. Zie ons zenderoverzicht voor meer informatie.

  Je vindt alle opties op de afstandsbediening van de interactieve tv-ontvanger. Maak je gebruik van de TV App op je telefoon, tablet, computer of smart-tv, dan vind je de opties terug in het menu.

 3. Welke zenders kan ik opnemen en/of terugkijken?

  Onze interactieve diensten zijn beschikbaar voor de meeste zenders, maar niet voor allemaal. Niet iedere zender staat namelijk alle functies toe. Bekijk ons zenderoverzicht voor meer informatie.

 4. Hoeveel programma’s kun je tegelijk opnemen en hoelang blijven deze bewaard?

  Je hebt tot 100 uur opslag voor opnames en je opnames worden maximaal drie maanden bewaard. Hoeveel programma’s je tegelijk opneemt, is aan jou. Het is ook mogelijk alle afleveringen van een serie automatisch op te nemen.

 5. Betaal ik extra voor interactieve tv?

  Met onze tv-pakketten kijk je standaard interactieve tv. Wil je ook opnemen? Voor een paar euro extra heb je TV Compleet, met Opnemen in de cloud én ESPN Compleet.

 6. Hoe kan ik interactief tv-kijken op mijn telefoon, latop of computer?

  Als je wilt kijken op je telefoon of tablet heb je het volgende nodig:

  • Een Internet en TV- of Alles-in-1-abonnement van Online.nl
  • Een account van Online.nl
  • De CANAL+ app
  • Een 4G-, 5G- of wifi-verbinding
  • Een smartphone, tablet of laptop

  Wil je op je computer (of Mac) kijken, ga dan naar tv van CANAL+ en log in met je Mijn Online.nl inloggegevens.

  Meer informatie over de CANAL+ app vind je op onze tv pagina

 7. Kan ik meerdere interactieve tv-ontvangers bestellen?

  De eerste tv-ontvanger krijg je gratis. Wil je er meer? Dat kan. Per aansluiting kun je maximaal vier ontvangers bestellen. Dat betekent dat je op vier televisies tegelijkertijd tv kunt kijken. Met de CANAL+ app kun je kijken op je telefoon, tablet, computer en smart-tv.

 8. Hoe installeer ik televisie van Online.nl?

  Televisie van Online.nl installeer je heel eenvoudig aan de hand van onze stap-voor-stap-installatie-instructies.

 9. Wat zijn kijkprofielen?

  Je kunt per huisgenoot een kijkprofiel instellen. Elk kijkprofiel heeft een naam, avatar en eventueel een leeftijdsrestrictie. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen persoonlijke en veilige tv-omgeving. De kijkprofielen zijn automatisch zichtbaar op alle apparaten met CANAL+ (via de tv-ontvanger of de app).