• Daarom Interactieve TV

  <strong>Daarom</strong> Interactieve TV

  Daarom Interactieve TV

  Onze Interactieve TV is thuis in je hele huis. En alleen bij Online.nl krijg je alle interactieve opties en FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 standaard in je tv-pakket. Sla een arm om de schouder van je lief en zwijmel weg bij een romantische komedie op je HD scherm. Mix business met pleasure en geniet van een sportwedstrijd terwijl je op je laptop werkt. Of pak snel het laatste nieuws mee op je tablet of smartphone. Interactieve TV werkt echt op al je schermen. Welke leuke functies zitten er allemaal in het basis tv-pakket? Lees ze hieronder.

  Je komt er net te laat achter dat je favoriete programma al begonnen is en hebt daardoor net het vervolg op de cliffhanger van vorige week gemist! Geen probleem meer met TV Gemist. Je kunt zolang het programma nog bezig is programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders vanaf het begin bekijken met Begin Gemist. Is het programma al afgelopen? Met deze leuke functie kijk je de populairste programma’s van NPO, SBS, Net5 en Veronica tot maar liefst 7 dagen terug.

  Dat zal je altijd zien, je bent een avondje niet thuis maar juist vanavond is én die leuke film én de volgende aflevering van die spannende serie op tv. Bij Online.nl hoef je niet meer te kiezen! Je kunt namelijk niet alleen 100 uur opnemen en tot 365 dagen terugkijken maar je kunt ook nog eens meerdere programma’s tegelijk opnemen. Bovendien kun je vooruit- en terugspoelen in je gemaakte opnames.

  Met onze gratis TV App kijk je tv waar, wanneer en op welke manier je maar wilt. Volg je favoriete serie als je lekker in de tuin zit of op vakantie bent. Je kunt de TV App gebruiken in de hele EU.

  Stel je pakket samen
 • Televisiezenders:
  Filteren:
 • Kijk wat, waar en wanneer je wilt!

  <strong>Kijk</strong> wat, waar en wanneer <strong>je wilt!</strong>

  Met Interactieve TV kijk je wat je wilt, waar je wilt én wanneer je wilt. De compacte tv-ontvanger tovert sprankelende HD beelden op je grote TV-scherm. En uiteraard is ook de content perfect verzorgd. Zo geniet je standaard van ruim 72 tv-zenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit en wordt het huishouden een stuk leuker met één van de 45 radiozenders op de achtergrond...

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Bij Online.nl kijk je standaard naar ruim 72 TV-zenders, waarvan je de 24 beste in haarscherpe HD beeldkwaliteit* ontvangt . Een heel compleet zenderpakket dus. Vind je dat je nooit genoeg keuze kunt hebben? Kies dan voor uitbreidingen op je Basis zenderpakket. Naast al deze TV-zenders luister je ook nog eens naar 45 verschillende radiozenders.

  *HD alleen indien beschikbaar op jouw adres.

  Ben je onderweg naar huis maar wil je alvast weten of er vanavond wat leuks op TV is? Met de Online.nl TV app blader je op je smartphone en tablet door de TV Gids. Ook thuis kun je in het menu de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.

  Lekker kijken naar je favoriete serie, terwijl je huisgenoten niets missen van het voetbal. Dat kan gewoon, met de Online.nl TV app! Je kijkt binnen- en buitenshuis naar alle zenders van je abonnement, via je smartphone, tablet of pc. Je hebt thuis zelfs geen afstandsbediening meer nodig want je kunt via de app je tv gewoon bedienen met je smartphone.

  Stel je pakket samen