• Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl
 • Interactieve tv | Online.nl

Handige interactieve tv-functies

Zeven dagen terugkijken

Met TV Gemist kun je programma’s tot zeven dagen terugkijken. Zo kun je altijd je favoriete programma’s of sportwedstrijden later of voor een tweede keer bekijken.

Begin Gemist en pauzeren

Heb je net het begin gemist of komt er een telefoontje tussendoor? Geen probleem. Je kunt de uitzending pauzeren en starten waar je maar wilt. Met één druk op de knop.

Cloud opnemen

Is zeven dagen terugkijken niet genoeg? Neem dan je favoriete tv-programma’s (of zelfs hele series) op om ze later terug te kijken. Tot 100 uur opslag in de cloud, zonder extra kosten.

Makkelijk zoeken

Eenvoudig vinden wat je zoekt. Met één opdracht zoek je in: programma’s die nog komen, die al zijn uitgezonden, in je opnames en in het +Aanbod met de gratis films en series.

Hoe en waar je wilt

Je kijkt niet alleen wanneer je wilt, maar ook hoe en waar je wilt. Met de TV App heb je de interactieve functies namelijk ook op je telefoon, tablet of computer, overal in huis, onderweg en in de hele EU.

02
Persoonlijke kijkprofielen

Je kunt meerdere gebruikers aanmaken zodat iedereen, ook de kinderen, een eigen kijkprofiel heeft met persoonlijke kijktips. Zo is er altijd iets leuks te ontdekken.Standaard heel veel televisie

Met het basis tv-abonnement van Online.nl heb je nog maar weinig te wensen over. Meer dan 80 tv-zenders, tot zeven dagen terugkijken, Begin Gemist, pauzeren en een TV App voor al je apparaten. Inclusief gratis ESPN Compleet (4 kanalen), Films & Series én opnemen in de cloud.

Wil je nog meer zenders of juist iets minder besteden? We hebben een tv-abonnement dat bij jou past. Je kunt je tv-abonnement altijd combineren met internet en bellen.

TV Max

alle zenders alle functies

105+ tv-zenders
(70+ in HD)

+

TV-ontvanger
+
TV App


Heel veel TV

20 p/mnd*

BEKIJK NU
Meest Gekozen

TV Basis

belangrijkste zenders alle functies

80+ tv-zenders
(52+ in HD)

+

TV-ontvanger
+
TV App


Heel veel TV

15 p/mnd

BEKIJK NU

TV App

minder zenders belangrijkste functies

60+ tv-zenders
(45+ in HD)

+

Alleen TV App


Heel veel TV

12,50 p/mnd**

BEKIJK NU

* TV Max bestel je door in de shop te kiezen voor tv met tv-ontvanger en het Entertainment pakket.
** Voor TV App kies je bij tv-abonnement, de optie 'tv kijken met de TV App'.

Zenderhulp

Online.nl biedt je het meest complete tv-abonnement. Standaard ruim 80 tv-zenders inclusief veel interactieve opties en een TV App. Met de zenderhulp heb je alle tv-zenders bij de hand en vind je je favoriete kanalen met de filteropties of het zoekveld.  Wil je weten welke radiozenders je kunt beluisteren? Bekijk dan het zenderoverzicht.

Ook hiervoor zit je goed bij Online.nlHeel veel televisie

Het meest complete tv-abonnement van Nederland. Met ruim 80 tv-zenders, zeven dagen terugkijken, Begin Gemist, pauzeren en een TV App voor al je apparaten.

Inclusief gratis ESPN Compleet (vier kanalen), Films & Series én opnemen. Nooit meer iets missen!

Alles over tv
Snel, sneller, snelst internet

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet: tot 100 Mb/s (DSL) en 500 Mb/s (glasvezel). Online.nl heeft het abonnement dat bij jou past, In snelheid en in prijs.

Inclusief krachtig wifi-modem, waarmee je overal in huis kunt internetten met snelheden tot 1700 Mb/s.

Alles over internet

Veelgestelde vragen over interactieve televisie

 1. Wat is interactieve televisie?

  Met interactieve televisie bepaal je zelf wanneer je iets kijkt. Je kijkt live, pauzeert, neemt op of bekijkt een gemiste uitzending tot zeven dagen terug. Je kijkt dus wanneer het jou uitkomt.

 2. Welke interactieve functies zijn er?

  De interactieve functies zijn: TV Gemist (tot zeven dagen terugkijken), Begin Gemist, pauzeren en opnemen. De beschikbare functies verschillen per zender. Zie ons zenderoverzicht voor meer informatie.

  Je vindt alle opties op de afstandsbediening van de interactieve tv-ontvanger. Maak je gebruik van de TV App op je telefoon, tablet, computer of smart-tv, dan vind je de opties terug in het menu.

 3. Welke zenders kan ik opnemen en/of terugkijken?

  Onze interactieve diensten zijn beschikbaar voor de meeste zenders, maar niet voor allemaal. Niet iedere zender staat namelijk alle functies toe. Bekijk ons zenderoverzicht voor meer informatie.

 4. Hoeveel programma’s kun je tegelijk opnemen en hoelang blijven deze bewaard?

  Je hebt tot 100 uur opslag voor opnames en je opnames worden maximaal één jaar bewaard. Hoeveel programma’s je tegelijk opneemt, is aan jou. Het is ook mogelijk alle afleveringen van een serie automatisch op te nemen.

 5. Betaal ik extra voor interactieve tv?

  Interactieve tv krijg je gratis bij je tv-abonnement. Voor opnemen betaal je bij bijna alle andere internetserviceproviders extra, maar niet bij Online.nl!

 6. Welke pakketten met interactieve televisie heeft Online.nl?

  Online.nl biedt verschillende pakketten met televisie. Wij hebben een Alles-in-1-pakket, met internet, tv & bellen en een Internet & TV-pakket, zonder bellen.

  Wil je supersnel glasvezel-internet? Wij leveren op een groot aantal adressen in Nederland glasvezel in combinatie met televisie. Kijk direct of glasvezel op jouw adres beschikbaar is.

 7. Hoe kan ik interactief tv-kijken op mijn telefoon, latop of computer?

  Als je wilt kijken op je telefoon of tablet heb je het volgende nodig:

  • Een Internet en TV- of Alles-in-1-abonnement van Online.nl
  • Een account van Online.nl
  • De Canal Digitaal TV App
  • Een 3G-, 4G-, 5G- of wifiverbinding
  • Een smartphone, tablet of laptop

  Wil je op je computer (of Mac) kijken, dan hoef je de TV App niet te installeren. Ga simpelweg naar livetv.canaldigitaal.nl en log in met je Mijn Online.nl inloggegevens.

  Meer informatie over de TV App vind je op onze TV App pagina

 8. Kan ik meerdere interactieve tv-ontvangers bestellen?

  De eerste tv-ontvanger krijg je gratis. Wil je er meer? Dat kan. Per aansluiting kun je maximaal vier ontvangers bestellen. Dat betekent dat je op vier televisies tegelijkertijd tv kunt kijken. Met de Canal Digitaal TV App kun je daarnaast nog op je telefoon, tablet, computer en smart-tv kijken.

 9. Hoe installeer ik televisie van Online.nl?

  Televisie van Online.nl installeer je heel eenvoudig aan de hand van onze stap-voor-stap-installatie-instructies.

 10. Wat zijn kijkprofielen?

  Je kunt per huisgenoot een kijkprofiel instellen. Elk kijkprofiel heeft een naam, avatar en eventueel een leeftijdsrestrictie. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen persoonlijke en veilige tv-omgeving. De kijkprofielen zijn automatisch zichtbaar op alle apparaten met Canal Digitaal Interactieve TV (via de tv-ontvanger of de TV App).

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot