• Daarom Interactieve TV

  Daarom <strong>Interactieve TV</strong>

  Interactieve TV van Online.nl is thuis in je hele huis. Sla een arm om de schouder van je lief en zwijmel weg bij een romantische komedie op je HD scherm. Mix business met pleasure en geniet van een sportwedstrijd terwijl je op de laptop werkt. Of pak snel het laatste nieuws mee op je tablet of smartphone. Interactieve TV werkt echt op al je schermen. Nog meer leuke functies? Lees ze hieronder!

  Je komt er net te laat achter dat je favoriete programma al begonnen is en hebt daardoor net het vervolg op de cliffhanger van vorige week gemist! Geen probleem meer met Begin Gemist. Dit is gratis beschikbaar binnen “Opnemen Pakket Extra” en daarmee kun je zolang het programma nog bezig is programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders vanaf het begin bekijken.

  Dat zal je altijd zien, je bent een avondje niet thuis maar juist vanavond is én die leuke film én de volgende aflevering van die spannende serie op tv. Bij Online.nl hoef je niet meer te kiezen! Met het “Opnemen Pakket Extra “ kun je namelijk niet alleen 100 uur opnemen en tot 30 dagen terugkijken maar je kunt ook nog eens meerdere programma’s tegelijk opnemen. Bovendien kun je vooruit- en terugspoelen in je gemaakte opnames.

  Met TV Gemist hoef je niets meer te missen. De populairste programma’s van NPO, SBS, Net5 en Veronica kijk je met deze leuke functie tot maar liefst 10 dagen terug.

  Stel je pakket samen
 • Televisiezenders:
  Filteren:
 • Kijk wat, waar en wanneer je wilt!

  Kijk <strong>wat, waar en wanneer</strong> je wilt!

  Met Interactieve TV van Online.nl, kijk je wat je wilt, waar je wilt én wanneer je wilt. De compacte tv-ontvanger tovert sprankelende HD beelden op je grote TV-scherm. En uiteraard is ook de content perfect verzorgd. Zo geniet je standaard van 72 tv-zenders, waarvan 24 in HD-kwaliteit en wordt het huishouden een stuk leuker met één van de 47 radiozenders op de achtergrond...

  Bij Online.nl kijk je standaard naar 72 TV-zenders, waarvan je de 24 beste in haarscherpe HD beeldkwaliteit* ontvangt . Een heel compleet zenderpakketdus. Vind je dat je nooit genoeg keuze kunt hebben? Kies dan voor uitbreidingen op je Basis zenderpakket. *HD alleen indien beschikbaar op jouw adres. Naast al deze TV-zenders luister je ook nog eens naar 47 verschillende radiozenders.

  Ben je onderweg naar huis maar wil je alvast weten of er vanavond wat leuks op TV is? Met de Online.nl TV app blader je op je smartphone en tablet door de TV Gids. Ook thuis kun je in het menu de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.

  Lekker kijken naar je favoriete serie, terwijl je huisgenoten niets missen van het voetbal. Dat kan gewoon, met de Online.nl TV app! Je kijkt binnenshuis naar alle zenders van je abonnement, via je smartphone, tablet of pc. Je hebt zelfs geen afstandsbediening meer nodig want je kunt via de app je tv gewoon bedienen met je smartphone.

  Stel je pakket samen