Stap voor stap Online.nl

Het installeren van Internet, TV en Bellen is heel eenvoudig. In deze installatievideo leggen we je stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Heb je de e-mail gekregen dat je verbinding is opgeleverd? Top! Dan kun je aan de slag. Heb je deze nog niet gekregen? Dan vragen we je om nog even geduld te hebben. Je kunt intussen de status van je bestelling checken.

Installatievideo

We zitten voor je klaar!

Liever een handleiding?
Vind je een video niet zo handig? Kijk dan op het overzicht met de verschillende handleidingen. Daar vind je uitgebreide instructies om je diensten te installeren en extra gebruikershandleidingen om altijd het maximale uit je producten te halen.

Kom je er toch niet uit?

Dan helpen we je natuurlijk graag verder! Op de klantenservice pagina vind je het antwoord op de meestgestelde vragen. Via 088 0038500 (lokaal tarief) zitten we voor je klaar om samen door de installatie heen te lopen.

100% Installatiegarantie

Met onze Installatiegarantie is de installatie van Interactieve TV, Internet en Bellen 100% gegarandeerd. Je weet dus zeker dat je optimaal kunt genieten van je complete pakket.