• Internet van Online.nl: snel, betrouwbaar en voordelig
  <strong>Internet van Online.nl:</strong> snel, betrouwbaar en voordelig

  Wat verwacht je van jouw internetverbinding? Als snel internet, een betrouwbaar netwerk, een draadloos modem (WiFi) én eenvoudige installatie hoog op je verlanglijstje staan, is Internet van Online.nl de beste keuze! Bovendien is Internet van Online.nl ook nog eens erg voordelig en gemakkelijk te bestellen. Kies je internetsnelheid en wij doen de rest!

  Hoe snel is snel genoeg? Volgens deskundigen kun je vanaf 4 Mb/s vlot surfen. Bij Online.nl doen we daar een flink schepje bovenop. Met ons voordeligste internet haal je namelijk tot 10 Mb/s down (en 1 Mb/s up); dat is dus meer dan genoeg snelheid voor surfen, e-mailen en downloaden. Maar het kan nog veel sneller. Als glasvezel (‘fiber’) op jouw adres leverbaar is, raas je zelfs tot 100 Mb/s (down én up) over de digitale snelweg!

  Van een provider die al sinds 1994 actief is, verwacht je heel wat. Online.nl maakt die verwachtingen waar. Ons netwerk is betrouwbaar en stabiel, ook als je voor glasvezel kiest. Met een gerust hart internetten? Onze internet beveiliging voldoet aan hoge standaarden.

  Installatie van Online.nl Internet is eenvoudig. Je sluit het draadloos modem (WiFi) heel gemakkelijk zelf aan. Kom je er toch even niet uit? Onze medewerkers helpen je graag bij het aansluiten. Nog eenvoudiger? Kies bij je bestelling voor installatie door een monteur aan huis.

  Stel je pakket samen Meer info over Internet
 • WiFi modem gratis in bruikleen!
  <strong>WiFi modem</strong> gratis in bruikleen!

  Bij Internet van Online.nl ontvang je gratis een draadloos modem in bruikleen. Geschikt voor snel internet. En gemakkelijk te installeren. Dankzij WiFi maak je met al je apparaten (computers, laptops, tablets en smartphones) draadloos verbinding. E-mailen, Facebooken, surfen, downloaden en gamen kun je dus voortaan op al je devices en in je hele huis…

  Draadloze netwerken zijn tegenwoordig snel en stabiel. Met het WiFi modem dat je gratis in bruikleen ontvangt, maak je makkelijk verbinding met het draadloze netwerk. Surfen op de bank? E-mail in bed checken? Met een e-book in het zonnetje op terras of balkon? Met Internet van Online.nl heb je altijd en overal verbinding!

  Het Zyxel VMG8324-b10A modem is niet alleen geschikt voor razendsnel ‘bedraad’ internetten, want uitgebreide WiFi opties zijn inbegrepen. Met dit modem maken al je devices verbinding via wlan 802.11b, 802.11g en/of 802.11n. Aansluiten is heel eenvoudig. En zodra de installatie klaar is, kun je meteen draadloos het internet op.

  Zie je op tegen de installatie van het draadloze modem? Niet nodig! Je ontvangt een duidelijke handleiding en onze specialisten zitten klaar om je telefonisch te helpen. Eventueel kun je het jezelf nog gemakkelijker maken, want als je bij jouw bestelling voor een monteur kiest, zorgen wij ervoor dat die netjes bij je aanbelt…

  Stel je pakket samen Meer info over Internet
 • Hoe snel wil je surfen?
  Hoe snel wil je <strong>surfen?</strong>

  Is sneller internet altijd beter? Dat ligt er maar aan wat je met internet wilt doen! Als je vooral wilt e-mailen en surfen op één computer of laptop, zou 4 Mb/s internet eigenlijk al snel genoeg moeten zijn. En omdat onze snelheden beginnen bij 10 Mb/s is Internet van Online.nl standaard geschikt voor veeleisende internetters. Als je echt intensief internet, bijvoorbeeld op veel apparaten tegelijk, kan een hogere snelheid handig zijn…

  Met 30 Mb/s Internet van Online.nl heb je ruim voldoende snelheid in huis om lekker vlot te e-mailen en te surfen. Ook het bekijken van video’s of het spelen van games is bij deze internetsnelheid geen probleem. Voordelig internet dus, zonder files op de digitale snelweg!

  Wil je op je computer films streamen terwijl je op laptop of tablet surft? Of speel je graag de nieuwste online games? Dan kan het slim zijn om voor wat extra snelheid te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ons 50 Mb/s down en 5Mb/s up internet. Snel internet voor een eerlijke prijs. En natuurlijk gemakkelijk te installeren!

  Als meerdere gezinsleden tegelijkertijd internetten, kun je best een snelheidsboost gebruiken. Hoewel 50 Mb/s snel genoeg zou moeten zijn, kun je kiezen voor glasvezel, indien op jouw adres beschikbaar. Met glasvezel (‘fiber’) haal je namelijk een snelheid van 100 Mb/s, zowel down als up. Ook handig als je vaak grote bestanden downloadt, zoals films in HD kwaliteit…

  Stel je pakket samen Meer info over Internet
 • Gefeliciteerd

  De door jou opgegeven postcode en huisnummer combinatie wordt niet herkend. Hierdoor is het voor ons nu niet mogelijk om een maximale snelheid aan te geven op dit adres. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, mocht het pakket van je keuze niet beschikbaar dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Gefeliciteerd

  De door jou opgegeven postcode en huisnummer combinatie wordt niet herkend. Hierdoor is het voor ons nu niet mogelijk om een maximale snelheid aan te geven op dit adres. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, je wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Gefeliciteerd

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een snelheidsmeting te doen. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, mocht het pakket van je keuze niet beschikbaar zijn dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Let op!

  Niet alle pakketten zijn beschikbaar op . Toch genieten van de voordelen van Online.nl kan met 10 MB Internet . Klik op de button hieronder en begin met het samenstellen van je pakket.

  Wijzig adres