Internet van Online.nl:
snel, betrouwbaar en voordelig

Hou je van snel? Dat is waar Online.nl internet voor staat. Afhankelijk van je adres, kies je uit snel DSL of het ongekend snelle glasvezel. Je geniet bij ons van maximaal 100 Mb/s internet up- én downloadsnelheid. Kies je voor glasvezel dan kun je zelfs voor 500 Mb/s internet kiezen. En hoe compleet wil je jouw internetverbinding hebben? Als snel internet, het betrouwbare KPN netwerk, een draadloos wifi-modem én eenvoudige installatie hoog op je verlanglijstje staan, is Internet van Online.nl de beste keuze. Bovendien is Internet van Online.nl ook nog eens erg voordelig en gemakkelijk te bestellen. Kies je internetsnelheid en wij doen de rest.

 1. Voordelig en snel DSL
  Online.nl biedt via DSL snelheden tot 100 Mbs/. Via het betrouwbare KPN netwerk.
 2. Gratis wifi modem in bruikleen
  Het ZyXEL modem is even stijlvol als betrouwbaar. De wifi verbinding werkt prima en je installeert het modem snel en eenvoudig.
 3. 3 e-mailboxen met gratis spam- en virusfilter
  Bij Online.nl krijg je standaard 3 gepersonaliseerde e-mailadressen. Deze maak je heel gemakkelijk aan binnen Mijn Online.nl. En je mailbox is altijd beschermd met onze gratis spam- en virusfilter!
Direct samenstellen
Interactieve TV
Interactieve TV

Bellen van Online.nl

Wil je graag altijd bereikbaar zijn? Bij Online.nl kun je je abonnement altijd uitbreiden met het voordelige Bellen Basis. En met onze aanvullende Bellen Bundels betaal je alleen een vaste bundelprijs. Vervolgens bel je zo lang je wilt.

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Bellen voor 14 cent per minuut naar vast en mobiel
  Met het standaard bel-abonnement, Bellen Basis, bel je goedkoop voor 14 cent per minuut. Goedkoop dus.
 2. Nummerbehoud
  Uiteraard kun je jouw vertrouwde vaste telefoonnummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij regelen het goed en snel voor je.
 3. Uitbreidbaar met voordelige belbundels
  Wil je niet meer door een hoge telefoonrekening worden verrast? Kies dan voor de extra bellen bundels (€ 5 of € 10 p/mnd, per stuk). Daarmee bel je binnen het bundelgebied voor 0 cent per minuut. De teller loopt dus nooit op…

Hoe snel is Glasvezel?

Internet is zo verweven met ons bestaan, dat we niet meer bij de techniek stilstaan. Internet moet het gewoon doen. Overal, altijd en zo snel mogelijk. Met Glasvezel van Online.nl hoef je je niet af te vragen of je verbinding snel genoeg is. Je raast in de hoogste versnelling over de digitale snelweg. De haardunne vezels (letterlijk van glas!) staan namelijk extreme snelheden toe. Bij het downloaden. En bij het uploaden.

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Glasvezel dekking in Nederland
  Glasvezel internet is nog niet in heel Nederland beschikbaar. In 2016 had ongeveer 1 op de 3 huishoudens toegang tot glasvezel. Jij ook? Dat ontdek je met de postcodecheck.
 2. Hoe werkt glasvezel?
  Als meerdere gezinsleden tegelijkertijd internetten, kun je best een snelheidsboost gebruiken. 100 Mb/s is hiervoor snel genoeg. Maar om écht klaar te zijn voor de toekomst én bovendien te genieten van gegarandeerde up- en downloadsnelheden, kun je kiezen voor glasvezel. Hiermee kan je de hoogst haalbare internetsnelheid halen. Met Glasvezel van Online.nl ben je tot in je woning via een eigen glasvezelverbinding verbonden met het internet. Je hebt dus geen last meer van vertraging door je buren.
 3. Glasvezel internet
  Bij Online.nl wordt glasvezel altijd gecombineerd met TV. Zonder TV kunnen we geen glasvezel leveren. Wil je profiteren van de hoge glasvezelsnelheid? Kies dan voor een Glasvezel internet + TV pakket of voor een Alles-in-1 pakket met glasvezel internet, TV en telefonie.
Interactieve TV
Interactieve TV

Wifi modem gratis in bruikleen!

Bij Internet van Online.nl ontvang je gratis een draadloos modem in bruikleen. Geschikt voor razendsnel internet. En makkelijk te installeren. Met wifi maak je met al je apparaten (computers, laptops, tablets en smartphones) draadloos verbinding. E-mailen, Facebooken, surfen, downloaden en gamen kun je dus voortaan op al je devices en in je hele huis.

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Veelzijdig modem
  Bij een abonnementen van Online.nl krijg je een Zyxel VMG-8825-modem meegeleverd. Voor de kenners: dit modem heeft 3x3 2.4GHz (450Mb/s), 4x4 5GHz (1700 Mb/s) wifi met MuMimo en Wave 2, 4x Ethernet 1Gbps. Wat dit betekent? Je kunt er draadloos mee op internet en haalt er met veel apparaten tegelijk nog hoge snelheden mee ook! Meer weten? Check dan onze handleidingen.
 2. Kan ik echt op alle apparaten internetten?
  Natuurlijk! Je kunt met je tablet of smartphone makkelijk draadloos verbinding maken met het WiFi netwerk. Dat kan trouwens ook met bijvoorbeeld je PlayStation, Xbox of (internet/smart) TV. Al je apparaten zijn met Online.nl dus echt online!
 3. Blijft mijn internet altijd even snel?
  Bij Online.nl wordt glasvezel altijd gecombineerd met TV. Zonder TV kunnen we geen glasvezel leveren. Wil je profiteren van de hoge glasvezelsnelheid? Kies dan voor een Glasvezel internet + TV pakket of voor een Alles-in-1 pakket met glasvezel internet, TV en telefonie.
  Je werkelijke internetsnelheid hangt af van de volgende factoren:
  • -De locatie van je woning ten opzichte van de wijkcentrale,
  • -De capaciteit van de servers waarvan je een bestand wilt ontvangen,
  • -De drukte op het internet,
  • -De plaats van je draadloos modem thuis,
  • -Het aantal met internet verbonden apparaten in je huis,
  • -De leeftijd, netwerkkaart, instellingen en software van je computer(s).
  Bij het bestellen zie je direct welke internetsnelheid je bij jou thuis daadwerkelijk kunt verwachten.

  Gedragscode transparantie internetsnelheden

  Online.nl streeft er naar om de consument zo goed mogelijk voor te lichten over de te verwachten snelheid van de verbinding en welke factoren in de praktijk invloed hebben op de daadwerkelijk te realiseren snelheid. Online.nl heeft dan ook de Gedragscode Transparantie Internetsnelheden (pdf) ondertekend.
Direct samenstellen

Compleet geïnstalleerd

Met onze Installatie Garantie is de installatie van Interactieve TV, Internet en Bellen 100% gegarandeerd. Je weet dus zeker dat je optimaal kunt genieten van je complete pakket.

Met deze 3 hulplijnen ben je gegarandeerd online:

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Makkelijk doe-het-zelf pakket
  Internet en Interactieve TV installeer je heel makkelijk zelf. In ons Doe-het-zelf pakket vind je het juiste aansluitmateriaal. Plus een handige handleiding met stap-voor-stap instructies.
 2. Hulp nodig? Even bellen
  Kom je er toch niet helemaal uit? Dan bel je gewoon met onze klantenservice via 088 0038500 (lokaal tarief). Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag met je installatie.
 3. Gratis monteur
  Geen succes? Geen paniek! Als het niet lukt, komt een deskundige monteur langs om je internet- en tv-pakket te installeren. Altijd binnen een week. Op een tijdstip dat het jou uitkomt.
Direct samenstellen
Interactieve TV