• Internet van Online.nl: snel, betrouwbaar en voordelig

  <strong>Internet van Online.nl:</strong> snel, betrouwbaar en voordelig

  Internet van Online.nl: snel, betrouwbaar en voordelig

  Wat verwacht je van jouw internetverbinding? Als snel internet, een betrouwbaar netwerk, een draadloos modem (WiFi) én eenvoudige installatie hoog op je verlanglijstje staan, is Internet van Online.nl de beste keuze! Bovendien is Internet van Online.nl ook nog eens erg voordelig en gemakkelijk te bestellen. Kies je internetsnelheid en wij doen de rest!

  Hoe snel is snel genoeg? Volgens deskundigen kun je vanaf 4 Mb/s vlot surfen. Bij Online.nl doen we daar een flink schepje bovenop. Met ons voordeligste internet haal je namelijk tot 30 Mb/s down (en 3 Mb/s up); dat is dus meer dan genoeg snelheid voor surfen, e-mailen en downloaden. Maar het kan nog veel sneller. Als glasvezel (‘fiber’) op jouw adres leverbaar is, raas je zelfs tot 200 Mb/s (down én up) over de digitale snelweg!

  Van een provider die al sinds 1994 actief is, verwacht je heel wat. Online.nl maakt die verwachtingen waar. Ons netwerk is betrouwbaar en stabiel, ook als je voor glasvezel kiest. Met een gerust hart internetten? Onze internet beveiliging voldoet aan hoge standaarden.

  Installatie van Online.nl Internet is eenvoudig. Je sluit het draadloos modem (WiFi) heel gemakkelijk zelf aan. Kom je er toch even niet uit? Onze medewerkers helpen je graag bij het aansluiten. Nog eenvoudiger? Kies bij je bestelling voor installatie door een monteur aan huis. Overstappen maar geen zin in al dat gedoe? We nemen je graag bij de hand en regelen alles.

  Stel je pakket samen
 • Hoe snel wil je surfen?

  Hoe snel wil je <strong>surfen?</strong>

  Hoe snel wil je surfen?

  Snel even wat posts op Facebook checken? Video chatten met een vriend in het buitenland? Je bankzaken regelen? Dat té grappige YouTube filmpje met vrienden en familie delen? Online.nl weet hoe belangrijk een snelle en stabiele internetverbinding voor je is. Daarom kies je bij ons tussen snel en nog sneller internet. Voor scherpe prijzen.

  Vanaf je huis ben je via het geavanceerde DSL-netwerk (ADSL of VDSL) van Online.nl verbonden met de wijkcentrale. In deze wijkcentrale komen alle koperdraden van de huizen uit je wijk samen. De maximale internetsnelheid neemt af, naarmate je huis verder van deze centrale af staat. In de meeste huizen in Nederland is koperdraad aangelegd, wat je huis verbindt met internet. De kwaliteit van deze koperdraad kan variëren en van invloed zijn op de internetsnelheid. Online.nl biedt snelheden tot 30, 50 en 100 Mb/s. Voor verrassingen kom je niet te staan, want bij het bestellen zie je heel duidelijk welke snelheid je bij jou thuis daadwerkelijk kunt verwachten.

  Als meerdere gezinsleden tegelijkertijd internetten, kun je best een snelheidsboost gebruiken. 100 Mb/s is hiervoor snel genoeg. Maar om écht klaar te zijn voor de toekomst én bovendien te genieten van gegarandeerde up- en downloadsnelheden, kun je (indien op jouw adres beschikbaar!) kiezen voor glasvezel. Met Glasvezel van Online.nl ben je tot in je woning via een glasvezelverbinding verbonden met het internet. De glasvezelverbinding waarvan je gebruikmaakt is exclusief en alleen voor jouw gebruik. Glasvezel is een technologie waarmee je de hoogst haalbare internetsnelheid kan halen. Met Online.nl kun je met glasvezel maar liefst snelheden van 50, 100 of 200 Mb/s halen.

  Bij Online.nl krijg je standaard 3 gepersonaliseerde e-mailadressen. Deze maak je heel gemakkelijk aan binnen Mijn Online.nl. En je mailbox is altijd beschermd met onze gratis spam- en virusfilter!

  Stel je pakket samen
 • WiFi modem gratis in bruikleen!

  <strong>WiFi modem</strong> gratis in bruikleen!

  WiFi modem gratis in bruikleen!

  Bij Internet van Online.nl ontvang je gratis een draadloos modem in bruikleen. Geschikt voor razendsnel internet. En makkelijk te installeren. Dankzij WiFi maak je met al je apparaten (computers, laptops, tablets en smartphones) draadloos verbinding. E-mailen, Facebooken, surfen, downloaden en gamen kun je dus voortaan op al je devices en in je hele huis…

  Bij de abonnementen van Online.nl krijg je een Zyxel VMG8324-b10A WiFi-modem meegeleverd. Dit modem krijg je in bruikleen. Mocht je weggaan bij Online.nl, dan zullen we je dus vragen het modem retour te sturen. Het Zyxel VMG8324-b10A modem heeft WiFi, 4x Ethernet 1Gbps, en wlan 802.11b, 802.11g, 802.11n. Wil je er meer over weten? Download dan onze installatie handleiding (pdf).

  Natuurlijk! Je kunt met je tablet of smartphone makkelijk draadloos verbinding maken met het WiFi netwerk. Dat kan trouwens ook met bijvoorbeeld je PlayStation, Xbox of (internet/smart) TV. Al je apparaten zijn met Online.nl dus echt online!

  De internetsnelheden die bij de pakketten staan weergegeven zijn de maximale up- en downloadcapaciteit van de verbinding. Kies je voor standaard internet? Dan kan de internetsnelheid die voor jou geldt lager uitvallen.

  Je werkelijke internetsnelheid hangt af van de volgende factoren:

  • De locatie van je woning ten opzichte van de wijkcentrale,
  • De capaciteit van de servers waarvan je een bestand wilt ontvangen,
  • De drukte op het internet,
  • De plaats van je draadloos modem thuis,
  • Het aantal met internet verbonden apparaten in je huis,
  • De leeftijd, netwerkkaart, instellingen en software van je computer(s).
  Bij het bestellen zie je direct welke internetsnelheid je bij jou thuis daadwerkelijk kunt verwachten.

  Gedragscode transparantie internetsnelheden
  Online.nl streeft er naar om de consument zo goed mogelijk voor te lichten over de te verwachten snelheid van de verbinding en welke factoren in de praktijk invloed hebben op de daadwerkelijk te realiseren snelheid. Online.nl heeft dan ook de Gedragscode Transparantie Internetsnelheden (pdf) ondertekend.

  Stel je pakket samen
 • Installatie en levertijd

  <strong>Installatie</strong> en levertijd

  Installatie en levertijd

  Internet, dat wil je vooral gewoon gebruiken. Dan wil je niet nadenken over installaties, instellingen en levertijden. Je wilt gewoon dat het werkt! Daarom helpen we je bij Online.nl door het hele proces heen. Van bestelling tot je eerste websitebezoek: we staan voor je klaar!

  Niet nadenken over het opzeggen van je oude abonnementen? Geen probleem! Geef bij je bestelling aan dat je gebruik wilt maken van onze overstapservice, en wij zeggen je oude abonnementen voor je op. Gratis!

  Na het doen van je bestelling gaan we direct aan de slag. Moeten er oude abonnementen opgezegd worden? Dan regelen we dat. Moeten er internetlijnen worden geactiveerd? Ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Bij het bestellen geef je een gewenste leverdatum voor je internetabonnement aan. Internet kunnen we over het algemeen binnen 5 weken na je bestelling leveren. Zodra je bestelling is afgerond en de precieze leverdatum bij ons bekend is (over het algemeen weten we dit ongeveer twee weken na je bestelling), sturen we je een e-mail met de definitieve leverdatum. En de apparatuur ontvang je enkele dagen voordat je abonnement ingaat. Wil je alles goed in de gaten houden? Log dan in op online.nl/levering met je bestelgegevens en je ziet direct de status van je bestelling.

  Een paar dagen voor de oplevering van je abonnement ontvang je ons installatie pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt om je abonnement van Online.nl aan te sluiten. Apparatuur én de bijbehorende handleidingen. Het installeren van je apparatuur is heel gemakkelijk. En mocht je er even niet uit komen, dan zit onze klantenservice voor je klaar om je telefonisch te helpen. Heb je echt geen vertrouwen in je eigen installatie-kwaliteiten? Dan kun je er bij je bestelling voor kiezen een monteur bij te boeken. Voor € 69 komt hij alles bij je installeren. Wil je dat de monteur méér doet dan alleen je apparatuur aansluiten? Houd dan rekening met onderstaande tarieven.

  • Kwartiertarief € 15
  • Pvc-buis per meter € 3
  • Kabelgoot per meter (P25) € 4
  • Coax-kabel per meter (incl. stekkers) € 2,50
  • UTP-kabel per meter (incl. stekkers) € 2,50
  • Telefoniekabel per meter (incl. stekkers) € 2,50
  • Stekkerdoos 4 aansluitingen (1.5 meter) € 9
  • Audio Tulp stekkers (1.5 meter) € 5
  • Audio Tulp stekkers (3 meter) € 7,50
  • Wandcontactdoos (internetaansluiting) € 29
  • Stopcontact (230V) installeren in de meterkast € 69

  Stel je pakket samen