•  Gratis overstapservice

   Makkelijke installatie

   Betrouwbaar KPN netwerk

 • Internet van Online.nl: snel, betrouwbaar en voordelig

  <strong>Internet van Online.nl:</strong> snel, betrouwbaar en voordelig

  Hou je van snel? Dat is waar Online.nl internet voor staat. Afhankelijk van je adres, kies je uit snel DSL of het ongekend snelle glasvezel. Je geniet bij ons van maximaal 100 Mb/s internet up- én downloadsnelheid. Kies je voor glasvezel dan kun je zelfs voor 200 Mb/s internet kiezen. En hoe compleet wil je jouw internetverbinding hebben? Als snel internet, het betrouwbare KPN netwerk, een draadloos wifi-modem én eenvoudige installatie hoog op je verlanglijstje staan, is Internet van Online.nl de beste keuze. Bovendien is Internet van Online.nl ook nog eens erg voordelig en gemakkelijk te bestellen. Kies je internetsnelheid en wij doen de rest.

  Online.nl biedt snelheden tot 30, 50 en 100 Mb/s. Via het betrouwbare KPN netwerk.

  Het het ZyXEL modem is even stijlvol als betrouwbaar. De wifi verbinding werkt prima en je installeert het modem snel en eenvoudig.

  Bij Online.nl krijg je standaard 3 gepersonaliseerde e-mailadressen. Deze maak je heel gemakkelijk aan binnen Mijn Online.nl. En je mailbox is altijd beschermd met onze gratis spam- en virusfilter!

  Direct samenstellen
 • Internet in verschillende snelheden

  Snel even wat posts op Facebook checken? Video chatten met een vriend in het buitenland? Je bankzaken regelen? Dat té grappige YouTube filmpje met vrienden en familie delen? Online.nl weet hoe belangrijk een snelle en stabiele internetverbinding voor je is. Daarom kies je bij ons tussen snel en nog sneller internet via DSL. Voor scherpe prijzen. Nog sneller? Kies dan voor glasvezel.
 • Internet pakket

  Tot 30 Mb/s

  • Muziek luisteren, films kijken en internetten

   
  Daarom Online.nl Betrouwbaar én betaalbaar

  Tot 50 Mb/s

  • Muziek, HD films en series streamen met meerdere personen
   
  Internet abonnement

  Tot 100 Mb/s

  • Grote bestanden downloaden, online gamen, foto’s delen, genoeg voor het hele gezin
   
   
 • Bellen van Online.nl

  <strong>Bellen</strong> van Online.nl

  Wil je graag altijd bereikbaar zijn? Bij Online.nl kun je je abonnement altijd uitbreiden met het voordelige Bellen Basis. En met onze aanvullende Bellen Bundels betaal je alleen een vaste bundelprijs. Vervolgens bel je zo lang je wilt.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Met het standaard bel-abonnement, Bellen Basis, bel je goedkoop voor 11 cent per minuut. Goedkoop dus.

  Uiteraard kun je jouw vertrouwde vaste telefoonnummer behouden. Kies bij je bestelling voor nummerbehoud en wij regelen het goed en snel voor je.

  Wil je niet meer door een hoge telefoonrekening worden verrast? Kies dan voor de extra bellen bundels (€ 5 of € 10 p/mnd, per stuk). Daarmee bel je binnen het bundelgebied voor 0 cent per minuut. De teller loopt dus nooit op…

  Direct samenstellen Meer info over bellen
 • Hoe snel is Glasvezel?

  Hoe snel is <strong>Glasvezel</strong>?

  Internet is zo verweven met ons bestaan, dat we niet meer bij de techniek stilstaan. Internet moet het gewoon doen. Overal, altijd en zo snel mogelijk. Met Glasvezel van Online.nl hoef je je niet af te vragen of je verbinding snel genoeg is. Je raast in de hoogste versnelling over de digitale snelweg. De haardunne vezels (letterlijk van glas!) staan namelijk extreme snelheden toe. Bij het downloaden. En bij het uploaden.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Glasvezel internet is nog niet in heel Nederland beschikbaar. In 2016 had ongeveer 1 op de 3 huishoudens toegang tot glasvezel. Jij ook? Dat ontdek je met de postcodecheck.

  Als meerdere gezinsleden tegelijkertijd internetten, kun je best een snelheidsboost gebruiken. 100 Mb/s is hiervoor snel genoeg. Maar om écht klaar te zijn voor de toekomst én bovendien te genieten van gegarandeerde up- en downloadsnelheden, kun je kiezen voor glasvezel. Hiermee kan je de hoogst haalbare internetsnelheid halen. Met Glasvezel van Online.nl ben je tot in je woning via een eigen glasvezelverbinding verbonden met het internet. Je hebt dus geen last meer van vertraging door je buren.

  Bij Online.nl wordt glasvezel altijd gecombineerd met TV. Zonder TV kunnen we geen glasvezel leveren. Wil je profiteren van de hoge glasvezelsnelheid? Kies dan voor een Glasvezel internet + TV pakket of voor een Alles-in-1 pakket met glasvezel internet, TV en telefonie.

 • Internet & Interactieve TV

  • 50 Mb/s up én down
  • Kies de snelheid die bij je past
  • Glasvezel
   

  Internet & Interactieve TV

  • 100 Mb/s up én down
  • Kies de snelheid die bij je past
  • Glasvezel
   

  Internet & Interactieve TV

  • 200 Mb/s up én down
  • Kies de snelheid die bij je past
  • Glasvezel
   
   
 • WiFi modem gratis in bruikleen!

  <strong>WiFi modem</strong> gratis in bruikleen!

  Bij Internet van Online.nl ontvang je gratis een draadloos modem in bruikleen. Geschikt voor razendsnel internet. En makkelijk te installeren. Dankzij WiFi maak je met al je apparaten (computers, laptops, tablets en smartphones) draadloos verbinding. E-mailen, Facebooken, surfen, downloaden en gamen kun je dus voortaan op al je devices en in je hele huis…

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Bij de abonnementen van Online.nl krijg je een Zyxel VMG8324-b10A WiFi-modem meegeleverd. Dit modem krijg je in bruikleen. Mocht je weggaan bij Online.nl, dan zullen we je dus vragen het modem retour te sturen. Het Zyxel VMG8324-b10A modem heeft WiFi, 4x Ethernet 1Gbps, en wlan 802.11b, 802.11g, 802.11n. Wil je er meer over weten? Download dan onze installatie handleiding (pdf).

  Natuurlijk! Je kunt met je tablet of smartphone makkelijk draadloos verbinding maken met het WiFi netwerk. Dat kan trouwens ook met bijvoorbeeld je PlayStation, Xbox of (internet/smart) TV. Al je apparaten zijn met Online.nl dus echt online!

  De internetsnelheden die bij de pakketten staan weergegeven zijn de maximale up- en downloadcapaciteit van de verbinding. Kies je voor standaard internet? Dan kan de internetsnelheid die voor jou geldt lager uitvallen.

  Je werkelijke internetsnelheid hangt af van de volgende factoren:

  • De locatie van je woning ten opzichte van de wijkcentrale,
  • De capaciteit van de servers waarvan je een bestand wilt ontvangen,
  • De drukte op het internet,
  • De plaats van je draadloos modem thuis,
  • Het aantal met internet verbonden apparaten in je huis,
  • De leeftijd, netwerkkaart, instellingen en software van je computer(s).
  Bij het bestellen zie je direct welke internetsnelheid je bij jou thuis daadwerkelijk kunt verwachten.

  Gedragscode transparantie internetsnelheden
  Online.nl streeft er naar om de consument zo goed mogelijk voor te lichten over de te verwachten snelheid van de verbinding en welke factoren in de praktijk invloed hebben op de daadwerkelijk te realiseren snelheid. Online.nl heeft dan ook de Gedragscode Transparantie Internetsnelheden (pdf) ondertekend.

  Direct samenstellen
 • Installatie en levertijd

  <strong>Installatie</strong> en levertijd

  Internet, dat wil je vooral gewoon gebruiken. Dan wil je niet nadenken over installaties, instellingen en levertijden. Je wilt gewoon dat het werkt! Daarom helpen we je bij Online.nl door het hele proces heen. Van bestelling tot je eerste websitebezoek: we staan voor je klaar!

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Niet nadenken over het opzeggen van je oude abonnementen? Geen probleem! Geef bij je bestelling aan dat je gebruik wilt maken van onze overstapservice, en wij zeggen je oude abonnementen voor je op. Gratis!

  Na het doen van je bestelling gaan we direct aan de slag. Moeten er oude abonnementen opgezegd worden? Dan regelen we dat. Moeten er internetlijnen worden geactiveerd? Ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Bij het bestellen geef je een gewenste leverdatum voor je internetabonnement aan. Internet kunnen we over het algemeen binnen 5 weken na je bestelling leveren. Zodra je bestelling is afgerond en de precieze leverdatum bij ons bekend is (over het algemeen weten we dit ongeveer twee weken na je bestelling), sturen we je een e-mail met de definitieve leverdatum. En de apparatuur ontvang je enkele dagen voordat je abonnement ingaat. Wil je alles goed in de gaten houden? Log dan in op online.nl/levering met je bestelgegevens en je ziet direct de status van je bestelling.

  Een paar dagen voor de oplevering van je abonnement ontvang je ons installatie pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt om je abonnement van Online.nl aan te sluiten. Apparatuur én de bijbehorende handleidingen. Het installeren van je apparatuur is heel gemakkelijk. En mocht je er even niet uit komen, dan zit onze klantenservice voor je klaar om je telefonisch te helpen. Heb je echt geen vertrouwen in je eigen installatie-kwaliteiten? Dan kun je er bij je bestelling voor kiezen een monteur bij te boeken. Voor € 69 komt hij alles bij je installeren.

  Direct samenstellen