• Ziggo Sport Totaal
  Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

  <strong>Ziggo Sport Totaal</strong><br /> Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

  Ziggo Sport Totaal
  Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

  De geniale inhaalacties van Max Verstappen halen DWDD en het nieuws. Maar het is natuurlijk veel spannender om ze live te zien. Redt Max het of is het circuit nét te glad? Wat voor Formule 1 geldt, geldt eigenlijk voor alle sportwedstrijden: live is topsport pas echt een topbelevenis. Plaatsje reserveren op de Ziggo Sport Viptribune? Als je nu Ziggo Sport Totaal toevoegt aan je pakket dan heb je toegang tot maar liefst 6 sportzenders!

 • Ziggo Sport Select

  <strong>Ziggo Sport Select</strong>

  Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste wat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft. Ziggo Sport Totaal biedt je op dit kanaal de wedstrijden en toernooien die u absoluut niet mag missen. De focus van dit kanaal ligt op het live voetbal en Formule 1, maar daarnaast zal er een selectie van het beste golf, tennis, rugby, NBA Basketbal en atletiek op Ziggo Sport Select te zien zijn.

 • Ziggo Sport Voetbal

  <strong>Ziggo Sport Voetbal</strong>

  Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities. Je ziet live wedstijden en hoogtepunten uit onder meer de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Engelse Premier League, Spaanse Primera División, Engelse League Cup, Italiaanse Coppa Italia, Portugese Liga, Belgische Jupiler Pro League en Griekse Superliga. Ziggo Sport Voetbal is een dedicated voetbalkanaal.

 • Ziggo Sport Golf

  <strong>Ziggo Sport Golf</strong>

  Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland. Op Ziggo Sport Golf zie je dagelijkse golf van het allerhoogste niveau. De komende jaren zendt Ziggo Sport Totaal wederom wekelijks een toernooi uit de Europese en Amerikaanse Tour live uit. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen. Ziggo Sport Golf is een dedicated golfkanaal met 24 uur per dag, 7 dagen in de week topgolf.

 • Ziggo Sport Racing

  <strong>Ziggo Sport Racing</strong>

  Op Ziggo Sport Racing komen de liefhebbers van autosport volop live aan hun trekken. Formule 1, GP2 en GP3, Europees Formule 3-kampioenschap, DTM, Porsche Super Cup, NASCAR Sprint Series, IndyCar-series, World Rallycross (WRX), ADAC GT Masters, Audi TT Cup, Ferrari Challenge en de 24 uur van Nürnberg; heel veel race-klassen zijn van de partij. Ziggo Sport Racing is een dedicated racingkanaal, waarop u 24/7 geniet van pure snelheid.

 • Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2

  <strong>Ziggo Sport Extra 1</strong> en <strong>Ziggo Sport Extra 2</strong>

  Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2 worden ingeschakeld als er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld. In de weekenden en tijdens de Champions League kijk je naast belangrijke voetbalwedstrijden ook naar andere sportevenementen zoals: NBA basketbal, Formule 1, tennis en atletiek. Deze evenementen ziet u live en als samenvatting op Ziggo Sport Extra1 en Ziggo Sport Extra2.