Interactieve TV

Ziggo Sport Totaal
Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

De geniale inhaalacties van Max Verstappen halen het nieuws. Maar het is natuurlijk veel spannender om ze live te zien. Redt Max het of is het circuit nét te glad? Wat voor Formule 1 geldt, geldt eigenlijk voor alle sportwedstrijden: live is topsport pas echt een topbelevenis. Plaatsje reserveren op de Ziggo Sport Viptribune? Als je nu Ziggo Sport Totaal toevoegt aan je pakket dan heb je toegang tot maar liefst 6 sportzenders!

Ziggo Sport Select

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste wat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft. Ziggo Sport Totaal biedt je op dit kanaal de wedstrijden en toernooien die u absoluut niet mag missen. De focus van dit kanaal ligt op het live voetbal en Formule 1, maar daarnaast zal er een selectie van het beste golf, tennis, rugby, NBA Basketbal en atletiek op Ziggo Sport Select te zien zijn.

Interactieve TV
Interactieve TV

Ziggo Sport Voetbal

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities. Je ziet live wedstijden en hoogtepunten uit onder meer de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Engelse Premier League, Spaanse Primera División, Engelse League Cup, Portugese Liga en Belgische Jupiler Pro League. Ziggo Sport Voetbal is een dedicated voetbalkanaal.

Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland. Op Ziggo Sport Golf zie je dagelijkse golf van het allerhoogste niveau. De komende jaren zendt Ziggo Sport Totaal wederom wekelijks een toernooi uit de Europese en Amerikaanse Tour live uit. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen. Ziggo Sport Golf is een dedicated golfkanaal met 24 uur per dag, 7 dagen in de week topgolf.

 interactieve=
 interactieve=

Ziggo Sport Racing

Op Ziggo Sport Racing komen de liefhebbers van autosport volop live aan hun trekken. Formule 1, GP2 en GP3, Europees Formule 3-kampioenschap, DTM, Porsche Super Cup, NASCAR Sprint Series, IndyCar-series, World Rallycross (WRX), ADAC GT Masters, Audi TT Cup, Ferrari Challenge en de 24 uur van Nürnberg; heel veel race-klassen zijn van de partij. Ziggo Sport Racing is een dedicated racingkanaal, waarop u 24/7 geniet van pure snelheid.

Ziggo Sport Docu

Ziggo Sport Docu biedt je de meest sportieve en spraakmakende documentaires. Over hoe Ronald Koeman Barcelona de Europa Cup 1 bezorgde, hoe basketballer Reggie Miller al z’n tegenstanders gek maakt, over The Real Rocky, de bokser op wie de Rocky-films zijn gebaseerd. Bij grote live sportwedstrijden zullen documentaires onderbroken worden, zodat je niets hoeft te missen. Ga er lekker voor zitten met Ziggo Sport Docu!

Interactieve TV
Ziggo Sport Extra

Ziggo Sport Tennis

Van de eerste service tot het laatste matchpoint. Het hele jaar door toptennis met live alle ATP 1000 en 500-toernooien, de Fed Cup, de Davis Cup, het ABN AMRO World Tennis Tournament, het Libéma Open, ATP 250 events en nog veel meer zoals nieuwsmagazines, achtergrond-reportages en documentaires. Game, Set, Match!