Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl

De ultieme sportbeleving met Ziggo Sport Totaal

Van tennis tot Europees topvoetbal tot het beste van golf. Met Ziggo Sport Totaal geniet je dag en nacht van je favoriete sport op maar liefst 6 verschillende sportzenders in HD-kwaliteit.

Dankzij de Canal Digitaal TV App kijk je waar je maar wilt: niet alleen in Nederland, maar overal in de EU. Dus doe je sporthart een plezier en voeg de 6 sportzenders van Ziggo Sport Totaal direct toe aan je pakket!

 1. Ziggo Sport Totaal kijk je voor € 13,95 per maand

  Ben je al klant? Ga dan naar Mijn Online.nl en selecteer Ziggo Sport Totaal. Vaak kun je al binnen een uur naar alle 6 de sportzenders kijken. Ziggo Sport Totaal is maandelijks opzegbaar.

  Nog geen klant bij ons? Stap over naar Online.nl, bestel je tv-abonnement en voeg Ziggo Sport Totaal toe als premium zenderpakket.

 2. Ziggo Sport Totaal kijk je overal

  Met de Canal Digitaal TV App kijk je niet alleen thuis, maar in de hele EU live naar Ziggo Sport Totaal. Met Interactieve TV kun je de wedstrijden bovendien terugkijken, terugspoelen of opnemen. Zo kijk je gewoon waar en wanneer het jou uitkomt.

Ziggo Sport Select

Op het eerste kanaal van Ziggo Sport Totaal volg je alle grote livewedstrijden. De focus ligt op het live-voetbal en alle grote races van de Formule E, Indycar, NASCAR en MotoGP. Daarnaast zie je een selectie van het beste tennis, golf, basketbal, atletiek, handbal en nog veel meer.

Je vindt Ziggo Sport Select op kanaal 420.

Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl
Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl

Ziggo Sport Voetbal: Europees topvoetbal uit de grootste competities

Met Ziggo Sport Voetbal kijk je live naar de beste competities, met ieder weekend de mooiste Ligue 1-, La Liga- en Serie A-wedstrijden. Met de Champions-League kun je kiezen tussen je favoriete wedstrijd of het schakelprogramma, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

Wil je nog meer internationaal voetbal? Dan kijk je ook nog de Copa del Rey, de FA Cup, de UEFA Nations League en de WK 2022-kwalificatieduels.

Je vindt Ziggo Sport Voetbal HD op kanaal 421.

Ziggo Sport Golf : de mooiste internationale golftoernooien

Volg de prestaties van toppers als Dustin Johnson, Rory Mcllroy en onze eigen Joost Luiten tijdens de grote, internationale toernooien. Naast alle Majors en de World Golf Championships geniet je van de European Tour, de PGA Tour, de Ryder Cup en de KLM Open.

Je vindt Ziggo Sport Golf HD op kanaal 422.

Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl
Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl

Ziggo Sport Racing: beleef bloedstollende races

Ziggo Sport Racing de beste racesporten als NASCAR, IndyCar, Formule E, MotoGP en DTM. Je vertrouwde talkshow heet Ziggo Sport Race Café. In deze talkshow komen alle grootste raceonderwerpen aan bod. De presentatie van het Race Café blijft in handen van de vertrouwde commentatoren Rob Kamphues en Robert Doornbos. Bij Ziggo Sport Racing is er meer dan genoeg te zien voor de echte racefan.

Je vindt Ziggo Sport Racing HD op kanaal 423.

Ziggo Sport Tennis: internationaal toptennis

Het hele jaar door kijk je naar alle internationale tennistoernooien, waaronder de grandslamtoernooien als Wimbledon en Roland Garros, maar ook ATP, Davis Cup en het ABN Amro tennistoernooi.

Je vindt Ziggo Sport Tennis HD op kanaal 425.

Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl
Ziggo Sport Totaal. Sport zenders voor de Sportfanaat | Online.nl

Ziggo Sport Docu: Spraakmakende sportdocumentaires

Hockey, rugby, boksen, basketbal, zwemmen, tennis, paardensport, voetbal, racing en nog veel meer! Ziggo Sport Docu biedt je de meest sportieve en spraakmakende documentaires

Bij grote live-sportwedstrijden worden de documentaires onderbroken, zodat je niets hoeft te missen. Ga er lekker voor zitten met Ziggo Sport Docu!

Je vindt Ziggo Sport Docu HD op kanaal 424.

Heel veel televisie

Standaard heel veel tv met een tv-ontvanger. Ruim 80 tv-zenders, Films & Series, zeven dagen terugkijken, Begin Gemist, pauzeren en de CANAL+ app voor al je apparaten.

Voor slechts een paar euro per maand extra krijg je ook nog ESPN Compleet (vier kanalen), én Opnemen (in de cloud). Nooit meer iets missen!

Meer over tv

Veelgestelde vragen over Ziggo Sport Totaal

 1. Is Ziggo Sport Totaal gratis bij Online.nl?

  Nee, Ziggo Sport Totaal is een extra pakket dat je toe kunt voegen aan je TV Standaard of TV Compleet pakket. Het kost bij Online.nl slechts € 13,95 per maand.
  In het pakket TV Compleet van Online.nl krijg je 4 zenders van ESPN Compleet (ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4).

 2. Is Ziggo Sport Totaal maandelijks opzegbaar?

  Ja, je kunt Ziggo Sport Totaal ieder moment toevoegen en maandelijks opzeggen.

 3. Hoeveel zenders heeft Ziggo Sport Totaal?

  Het Ziggo Sport Totaal pakket bevat 6 zenders:

  Ziggo Sport Select
  Ziggo Sport Voetbal
  Ziggo Sport Racing
  Ziggo Sport Golf
  Ziggo Sport Docu
  Ziggo Sport Tennis

 4. Op hoeveel schermen kan ik tegelijkertijd Ziggo Sport Totaal kijken?

  Je kunt op drie schermen tegelijkertijd naar de zenders van Ziggo Sport Totaal kijken.

 5. Kan ik Ziggo Sport Totaal ook in het buitenland bekijken?

  Ja, dat kan. Met de Canal Digitaal TV App is het mogelijk om Select, Voetbal, Golf en Racing waar dan ook binnen de EU te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is voldoende bereik met 3G, 4G, 5G of wifi. Er wordt hard gewerkt om dit ook mogelijk te maken voor Docu en Tennis.

 6. Wat is de Interactieve TV App?

  Met de Canal Digitaal TV App kun je ook sport kijken als je niet thuis voor de buis zit. Zo heb je altijd toegang tot de sportzenders uit je abonnement. Of je nu op je laptop, je telefoon of tablet zit, je geniet altijd van de mooiste topsport, overal in de EU.