• De beste films reclamevrij kijken

  <strong>De beste films reclamevrij kijken</strong>

  De beste films reclamevrij kijken

  Voor de echte filmfanaat is Film1 HD de ideale toevoeging aan je pakket. Met de 5 reclamevrije zenders biedt Film1 een ruime filmkeuze in alle genres. Zo is er voor iedereen altijd een perfecte film voor de juiste stemming.
  Houd je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Met het Film1-pakket ontvang je 5 themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest uit je favoriete genre. 24 uur per dag. Of je nou gezellig thuis met het hele gezin wilt relaxen of helemaal wilt opgaan in een meeslepend drama.

  De voordelen van Film1

  • De beste en nieuwste films direct nadat ze uit de bioscoop zijn
  • 5 unieke reclamevrije HD filmkanalen met films van ieder genre
  • Een dagelijks groeiende on demand catalogus
  • Groot assortiment kindvriendelijke titels voor het hele gezin

  Stel je pakket samen
 • Maar liefst 5 zenders in het Film1 HD-pakket

  Maar liefst 5 zenders in het <strong>Film1</strong> HD-pakket

  Film1 Premiere; Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Maar er is meer!

  Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

  Het nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20:30 worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn.

  Dit is het kanaal voor iedereen die op zoek is naar iets anders. Hier vind je een ruime alternatieve programmering inclusief concertregistraties, independent films en fascinerende series. Voor wie even genoeg heeft van grootse films vol special effects is Film1 Sundance de ideale zender. Het nieuwe Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen. En voor wie op zoek is naar een nieuwe verslaving; Film1 Drama zendt de meest meeslepende series uit, waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.

  Stel je pakket samen