Kies het internet abonnement dat bij je past


Glasvezel 100 Mb/s & TV Compleet | Online.nl

Glasvezel 100 Mb/s

27,50 /mnd

1e 6 mnd, daarna € 44,50 /mnd

Glasvezel Internet

 • Glasvezel 100/100 Mb/s
 • Wifi-modem (mesh)
 • Via KPN Netwerk

27,50 /mnd

 •    1e 6 mnd, daarna € 44,50 /mnd
BESTEL
Glasvezel 200 Mb/s & TV Compleet | Online.nl
Meest Gekozen

Glasvezel 200 Mb/s

31,50 /mnd

1e 6 mnd, daarna € 48,50 /mnd

Glasvezel Internet

 • Glasvezel 200/200 Mb/s
 • Wifi-modem (mesh)
 • Via KPN Netwerk

31,50 /mnd

 •   1e 6 mnd, daarna € 48,50 /mnd
BESTEL
Glasvezel 500 Mb/s & TV Compleet | Online.nl

Glasvezel 500 Mb/s

39,50 /mnd

1e 6 mnd, daarna € 56,50 /mnd

Glasvezel Internet

 • Glasvezel 500/500 Mb/s
 • Wifi-modem (mesh)
 • Via KPN Netwerk

39,50 /mnd

 •   1e 6 mnd, daarna € 56,50 /mnd
BESTEL


* Let op dat beschikbaarheid van glasvezel afhankelijk is van je adres. Doe altijd een postcodecheck en kijk wat er beschikbaar is op jouw adres.
Getoonde producten bieden wij via het betrouwbare netwerk van KPN

Betrouwbaar en snel internet

Snel en betrouwbaar internet

Netwerk Fiber. Dat kan bijna overal in Nederland via de telefoonlijn (DSL), maar op steeds meer adressen bieden we ook internet via supersnel glasvezel. Met snelheden tot wel 500 Mb/s – ruim voldoende voor de meest veeleisende huishoudens. Doe de postcodecheck en je weet direct wat er op jouw adres beschikbaar is.

Glasvezel van Online.nl

Bij glasvezel gaat internet en televisie met knipperende lichtsignalen door een dun draadje. Heen en weer waardoor uploaden net zo snel gaat als downloaden. Glasvezel is stabieler dan DSL, omdat het gebruikmaakt van een eigen netwerk.

Wil je ook supersnel en zonder haperingen downloaden, uploaden, thuiswerken, gamen, thuisonderwijs volgen of video’s en series streamen? Van alle providers in Nederland biedt Online.nl op het grootste aantal adressen glasvezel-internet. Omdat het als enige provider samenwerkt met de twee grootste netwerken. Die van KPN en DELTA Netwerk. Leveren we glasvezel-internet ook op jouw adres? Doe de glasvezelcheck!

Snelheid
wifi

Welke snelheid moet ik kiezen?

Woon je alleen of heb je een huishouden met (kleine) kinderen? Dan is 100 MB/s voldoende om op meerdere apparaten tv te kijken, te internetten of een film van Netflix te streamen.

Heb je een huishouden dat wat hogere eisen stelt, bijvoorbeeld omdat je veel thuiswerkt, of jullie allemaal op hetzelfde moment iets anders willen streamen? Dan is 200 Mb/s een ideale snelheid.

Ben je een echte snelheidsduivel? Dan kies je voor 500 Mb/s. Met dit abonnement kun je met het hele gezin alles tegelijk doen: streamen, surfen, gamen, grote bestanden uploaden naar de cloud, vergaderen, tv-kijken of online lessen volgen. Internetten zonder beperkingen, perfect voor de meest veeleisende gebruikers.

Heb ik een wifi-versterker nodig?

Met het nieuwe en supergoede Zyxel T-50 wifi-modem heb je krachtige wifi in huis. Wil je een nog betere dekking? Tot in alle hoeken? Met een extra wifi-punt van Online.nl breid je je wifi-netwerk eenvoudig uit voor perfecte wifi van zolder tot kelder.

Het aansluiten van een wifi-punt gaat snel en makkelijk. Doordat het wifi-modem en wifi-punt beide mesh-technologie hebben zorgen ze samen continu voor een optimale wifi-dekking in jouw huis. Superhandig dus.

Wifi mesh

Veelgestelde vragen over internet only

 1. Hoeveel kost een internet only-abonnement van Online.nl?

  Op deze pagina vind je de prijs van ‘Maximaal Internet’ via DSL met snelheden tot 100 Mb/s. De prijzen voor glasvezel vind je in de shop. De uiteindelijke abonnementskosten zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt tijdens het bestellen.

 2. Wat is de maximale internetsnelheid op mijn adres?

  Wij leveren de maximale snelheid die mogelijk is op jouw adres. Voor internet via de telefoonlijn (DSL) is dat tot 100 Mb/s, voor glasvezel tot 500 Mb/s. Doe de postcodecheck en je weet gelijk welke snelheid beschikbaar is op jouw adres.

 3. Wat is Maximaal Internet?

  ‘Maximaal Internet’ is het internetabonnement van Online.nl dat via de telefoonlijn wordt geleverd (DSL). Met dit abonnement krijg je altijd de maximaal mogelijke DSL-snelheid op jouw adres, tot wel 100 Mb/s. En wordt het netwerk verbeterd, dan krijg je automatisch zonder dat je er iets voor hoeft te doen een hogere snelheid. En zonder dat je daarvoor meer gaat betalen.

 4. Hoe snel is mijn internet op dit moment?

  De werkelijke snelheid van je huidige internetverbinding meet je met de internet speedtest. Zo zie je in enkele seconden wat je huidige internetsnelheid is.

  De speedtest is geschikt voor elk internetverbinding, dus niet alleen die van Online.nl.

 5. Welk modem krijg ik?

  Bij ieder abonnement van Online.nl krijg je het nieuwe en krachtige Zyxel T-50 wifi-modem. Dit nieuwste generatie modem is uitgerust met mesh en bandsteering-technologie en zorgt voor een hoge wifi-snelheid en een optimale dekking.

  Meer over het wifi-modem en extra wifi-punten van Online.nl.

 6. Blijft mijn internet altijd even snel?

  Bij het bestellen zie je direct welke internetsnelheid je bij jou thuis kunt verwachten. De daadwerkelijke snelheid op jouw adres hangt af van een aantal factoren:

  • Of je een DSL- of een glasvezelverbinding hebt;
  • De afstand van je woning tot de wijkcentrale;
  • De capaciteit van de servers waarvan je download;
  • De drukte op het internet;
  • De plaatsing van je draadloos modem;
  • Het aantal met internet verbonden apparaten in je huis;
  • De leeftijd, netwerkkaart, instellingen en software van je computer(s).

  Online.nl streeft ernaar om je zo goed mogelijk voor te lichten over de te verwachten snelheid van je verbinding en welke factoren in de praktijk invloed hebben op de daadwerkelijke snelheid. We hebben de Gedragscode Transparantie Internetsnelheden ondertekend.

 7. Kan ik makkelijk naar Online.nl overstappen?

  Dat gaat heel eenvoudig en zonder gedoe. Met onze Overstapservice, 100% Installatiegarantie en 7/7 Klantenservice zorgen wij ervoor dat alles soepel en snel verloopt.

  Meer over de Overstapservice van Online.nl.

 8. Hoe installeer ik internet van Online.nl?

  Je sluit alles zelf eenvoudig aan met behulp van onze video’s en handleidingen, waarin we stap-voor-stap uitleggen hoe je te werk gaat. Kom je er toch niet uit? Bel ons en we lossen het samen op of we sturen een monteur die pas weggaat als alles werkt!

 9. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Direct na je bestelling van het internet-pakket sturen we je een e-mail met alle details. Na het afsluiten van je abonnement heb je nog 14 dagen bedenktijd.

 10. Wat is de contractduur van een internet only-abonnement?

  De looptijd van je abonnement is 12 maanden. Na deze periode is het abonnement maandelijks opzegbaar.