TV Gemist van Online.nl: wat is het en hoe werkt het?
Terug naar de blog

TV Gemist van Online.nl: wat is het en hoe werkt het?

24/11/2021 Interactieve TV

Wanneer je de voordelen van TV Gemist ervaart wil je nooit meer anders. Je kijkt namelijk je favoriete tv-programma’s op het moment waarop het jou uitkomt. Zo hoef je niet te haasten om stipt op tijd voor de tv te zitten wanneer een programma wordt uitgezonden. Wij vertellen je wat TV Gemist nu precies inhoudt.

Dit is TV Gemist

Dilemma: ga je naar je sportles of blijf je op de bank Wie is de Mol kijken? Goed nieuws! Je hoeft niet te kiezen, want het kan allebei. Ga lekker sporten en kijk daarna de uitzending terug via TV Gemist. Met TV Gemist kun je namelijk tot zeven dagen na de uitzending gratis programma’s terugkijken. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is Interactieve TV bij Online.nl.

Alle voordelen verzameld

Het grootste voordeel van TV Gemist is misschien wel de vrijheid die het je geeft. Zo heb jij de regie over jouw tv-avondje. Stel je eigen volgorde van programma’s samen waar je eens goed voor wilt gaan zitten. Eerst kijk je die DWDD-uitzending terug waar iedereen het over heeft, vervolgens een paar First Dates-afleveringen en je eindigt met de film van eergisteren die al die goede recensies kreeg. De keus is aan jou. Ook brengt TV Gemist een beetje rust in de tent. Geen gehaast meer om op tijd de tv aan te zetten en niet meer het gevoel dat je je lievelingsprogramma’s mist omdat je een weekendje weg bent.

Welke zenders kijk je terug met TV Gemist?

Klinkt ideaal, toch? Je favoriete programma’s en series kijken wanneer je zelf wilt. Dan de hamvraag: wélke programma’s kun je terugkijken met TV Gemist? Dat zijn er heel wat! Bekijk het zenderoverzicht om te zien welke zenders TV Gemist bieden.

TV Gemist inbegrepen bij Interactieve TV

Om gebruik te maken van TV Gemist heb je Interactieve TV bij Online.nl nodig. Even kort over Interactieve TV: dat is tv kijken in de beste beeld- en geluidskwaliteit op al je apparaten. Zo kijk je bijvoorbeeld op je tablet met de CANAL+ app een prachtige natuurdocumentaire in haarscherp beeld. Bij Interactieve TV krijg je naast TV Gemist meer handige extra’s zoals Pauzeren, Begin Gemist, heel veel films en series en de drie zenders van ESPN.

Op welk scherm kijk jij programma’s terug?
Programma’s terugkijken met TV Gemist kan op verschillende apparaten zoals op je smartphone, tablet, laptop of ‘gewoon’ op de televisie. Installeer op jouw toestel de CANAL+ App (op je televisie is dat niet nodig) en je bent klaar om te kijken! Verlies jezelf in een spannende film die je kijkt op je grote tv-scherm of check nog even het journaal dat je hebt gemist op je tablet voordat je gaat slapen.