Op vakantie tv kijken in het buitenland en in Nederland
Terug naar de blog

Op vakantie tv kijken in het buitenland en in Nederland

04/12/2023 Interactieve TV

De zomervakantie staat voor de deur! Voor veel mensen gaat de reis dit jaar ergens anders heen dan gepland. Eén ding blijft hetzelfde. Of je nu op vakantie gaat naar Texel, Zuid-Limburg, de Veluwe, Zeeland of tóch Frankrijk: met de CANAL+ app kun je tv kijken in het buitenland én in Nederland. Ontdek hier hoe het werkt.

Het kan! Tv kijken op vakantie

Je kunt het complete tv-aanbod van Online.nl gewoon meenemen op vakantie. Met Interactieve TV kun je namelijk gratis de CANAL+ app gebruiken. Hiermee kijk je live naar de programma’s van o.a. de NPO, RTL en SBS. Op de camping, in een natuurhuisje en aan het water. En als de Eredivisie weer van start gaat, kijk je alle wedstrijden van je favoriete cluppie live op ESPN. De CANAL+ app is beschikbaar voor telefoons en tablets met Android of iOS. Wil je tv kijken op vakantie met een laptop? Dat kan via Live TV.

Kan ik tv kijken in het buitenland via de CANAL+ app?

Zeker! Je kunt de CANAL+ app overal in de EU gebruiken. Van Nederland tot Frankrijk, België en Duitsland. Ideaal om tv te kijken in het buitenland, maar ook als je op vakantie gaat in eigen land. Met de CANAL+ app geniet je onder andere van:

Altijd en overal Nederlandse toptelevisie

Letterlijk! Heb je de CANAL+ app namelijk eenmaal gedownload, dan profiteer je direct overal van toptelevisie. Je hoeft alleen maar verbonden te zijn met een wifiverbinding of 4G-netwerk en je kunt direct je favoriete programma streamen.

Tv kijken op meerdere toestellen

Stel: je dochter zit helemaal in een komediefilm, maar jij wilt het liefste die sportwedstrijd zien. Een probleem? Niet bij Online.nl. Je kan de CANAL+ app namelijk op meerdere toestellen tegelijk gebruiken, zodat iedereen de zender kan volgen die hij of zij wil. En dat op wel vier schermen tegelijk!

Het compleetste tv-aanbod

Met meer dan 60 zenders in het basispakket hoef jij je op vakantie sowieso nooit te vervelen. Je kijkt namelijk gewoon vanaf afstand naar zenders als NPO 1, RTL 4 en SBS6! Ideaal, om na een lange wandeling even bij te komen.

Extra diensten als TV Gemist en Begin Gemist

Of je nu groot fan bent van M of een aflevering van First Dates écht niet kunt missen. Dankzij onze extra diensten TV Gemist en Begin Gemist bepaal je zelf wanneer je naar iets kijkt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je iets mist en kun je gewoon optimaal van je vakantie genieten.

Volg live alle Eredivisiewedstrijden

Zodra de Eredivisie weer van start gaat, hoef je ook op vakantie niets te missen van je favoriete club. Met de CANAL+ app kun je live naar alle 3 de ESPN kanalen kijken in het buitenland. Deze zenders zitten standaard in ons basispakket en hiermee kijk je alle wedstrijden van je favoriete Eredivisie-club live.

Tv kijken in het buitenland: zo download je de CANAL+ app

  1.           Ga naar de Apple Store of Google Play Store.
  2.           Zoek naar de CANAL+ app.
  3.           Klik rechtsonder in het scherm op Meer.
  4.           Klik op Inloggen en log in met je Mijn Online.nl inloggegevens.
  5.           En klaar! Je kan tv kijken op vakantie.

Veel kijkplezier!