Films en series kijken wanneer jij maar wil
Terug naar de blog

Films en series kijken wanneer jij maar wil

23/11/2020 Interactieve TV

Het is één van de grootste ergernissen van liefhebbers van goede films en tv-series. Het aanbod is dan wel uitstekend, maar de uitzenddagen en uitzendtijden komen niet altijd goed uit.

Hoeveel series zijn er al geflopt omdat een zenderbaas besliste dat ze op onmogelijke tijdstippen de ether in gestuurd moesten worden? Jouw wens is films en series te kijken wanneer jij het wil.

Jij wilt degene zijn die regie voert over je tv-aanbod. Dat kan, door een abonnement te nemen bij Online.nl. Kies voor onze pakketten Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) of Internet & TV. We bieden je naast meer dan 80 zenders een mooi aanbod in video on demand.

Een interessant aanbod van Canal+ en de BBC

Bij veel aanbieders bestaat de mogelijkheid om films en series op aanvraag te kijken. Doorgaans betaal je extra voor deze video on demand. In de VS geeft de naam Pay per View dit nog duidelijker aan. Het hoeft echter niet altijd een betaalde extra service te zijn.

Online.nl heeft een uitgebreid (betaald!) aanbod aan blockbusters voor je, naast interessante series, gemaakt door Canal+ en de BBC. Mocht je zin hebben om een avondje te ontspannen met een film naar eigen keuze of wil je eens de tijd nemen om een complete serie te bingewatch-en, dan hoef je niet afhankelijk te zijn van Netflix of Disney Plus.

Het gratis aanbod van Online.nl wisselt regelmatig, zodat er altijd wel een mooie film of interessante tv-serie is waar je van kunt genieten. Als je onze Canal Digitaal TV App downloadt, kun je ze ook zien op je tablet of smartphone. Wanneer je in de trein zit en nog twee uur moet reizen, is dat toch een stuk aangenamer dan noodgedwongen uit het raam te staren? Klinkt dit interessant? Dan stellen we een aantal films en series uit het video on demand programma van Online.nl aan je voor.

Baron Noir: een machtig politicus met een duistere kant

‘De Franse House of Cards, maar beter en geloofwaardiger’, zo wordt de politieke thriller Baron Noir beschreven.

De Baron kijkt altijd mee. Elke keer in een andere rol, de rol die hem het beste uitkomt. Hij is een grootmeester in het politieke spel. Zijn charme levert hem allianties op in de onderwereld én met de elite. Ze noemen hem ‘Baron Noir’: een bijnaam voor een prominent politicus met een duistere kant. En die heeft hij…

https://www.youtube.com/watch?v=Lw2puxIqONQ&feature=emb_title

Interesse in Overspel?

Hou je van tv-series van Nederlandse of Vlaamse bodem? Dan is Overspel wellicht iets voor jou. Deze thrillerserie, oorspronkelijk uitgezonden door de VARA, won in 2012 het Gouden Kalf voor beste televisiedrama. Ook het scenario viel hetzelfde jaar in de prijzen, evenals actrice Rifka Lodeizen.

Zoals de naam al aangeeft speelt overspel van de twee hoofdrolspelers een cruciale rol in deze serie. Wanneer fraude op hoog niveau aan het licht komt en justitie zich ermee gaat bemoeien, volgen de ontwikkelingen en persoonlijke dilemma's elkaar in hoog tempo op.

Via Online.nl kun je zowel seizoen 1 als seizoen 2 bekijken. Plan je tv-avonden in of reserveer een weekend om beide seizoenen te bingen.

Is The Teach iets voor jou?

Een spannende serie, geschikt voor kijkers die niet vies zijn van een sinister complot op hoog niveau. Als je ervan houdt om midden in een tv-serie je af te vragen wie er nog wel te vertrouwen is, dan is The Teach iets dat je niet mag missen.

Deze Poolse serie speelt zich af op het mooie Poolse platteland. Na de vondst van het lijk van een leerlinge is het een van de leraren die de taak op zich neemt om zelf op onderzoek uit te gaan. Al gauw raakt hij verstrikt in een complot, dat reikt tot in de hoogste regionen van het zakenleven en de politiek.

Uiteraard blijft zijn onderzoek niet onopgemerkt en moet hij vrezen voor zijn leven. We garanderen je dat je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Geef me The Five

Misschien denk je dat The Five gebaseerd is op de jeugdboeken van Enid Blyton, maar niets is minder waar. Harlan Coben, een van 's werelds bekendste thrillerschrijvers, verzon het verhaal over vijf jeugdvrienden die twintig jaar na dato nog steeds kampen met de moord op Jesse, het jonge broertje van een van hen.

Een seriemoordenaar bleek schuldig te zijn en werd hiervoor bestraft. Wat schetst hun verbazing als het DNA van Jesse vervolgens wordt gevonden op de plek waar onlangs een vrouw op brute wijze vermoord is.

Onze tip: bekijk deze spannende BBC-serie.

Genieten van Mallorca Files

Je zult maar moeten samenwerken met een partner die compleet anders is dan jij bent en de zaken ook anders benadert.

Nee, dit gaat niet over Beckett en Castle uit de Amerikaanse serie Castle, maar over de Britse rechercheur Miranda Blake en de Duitse rechercheur Max Winter. Deze feel good-serie, die zich afspeelt op Mallorca, gaat je veel genoeglijke uren opleveren.

Blockbuster movies (€€€) - Video on Demand

Online.nl heeft ook elke maand een aantal bioscoopkrakers op het programma. Films die je altijd al wilde zien of ooit hebt bekeken, maar het waard zijn om nog eens te zien, maar dan wel wanneer het jou uitkomt. Houd er rekening mee dat de blockbuster movies niet gratis zijn!

Wat dacht je van deze twee voorbeelden?

Magie en spanning met de Harry Potter-serie

Een strijd van Goed tegen Kwaad, met de alom bekende tovenaarsleerling Harry Potter in de hoofdrol. Dreuzels als we allemaal zijn, kunnen we niet genoeg krijgen van de fantasierijke creaties van J.K. Rowling. Bekijk alle Harry Potterfilms achter elkaar, of gewoon per avond één film. Jij beslist.

De Godfather-trilogie, een aanbod dat je niet kunt weigeren?

De opkomst en ondergang van de misdaadfamilie Corleone. Het sublieme acteerwerk van Al Pacino, Marlon Brando en Robert de Niro. Wie kent de Godfather-trilogie nou niet? Geniet nog eens van de iconische scène in de kerk, waar Michael Corleone namens zijn petekind belooft om alleen het goede te doen en bekijk nog eens hoe het in de praktijk uitpakt.

Wist je dat de baby uit de eerste film later de dochter van Michael speelt in de derde film? Sofia Coppola, dochter van de regisseur Francis Ford Coppola, tekende voor deze ‘dubbelrol’.

Hoe kan ik genieten van video on demand?

Jij wil graag films en series kijken wanneer en hoe je maar wil. Neem een abonnement op de pakketten Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) of Internet & TV bij Online.nl.

Je krijgt toegang tot meer dan 80 zenders en je kunt genieten van video on demand.

De series zijn afkomstig van Canal+ en de BBC en in meerdere talen beschikbaar. De films zijn echte bioscoopkrakers en tijdloze klassiekers. Met de Canal Digitaal TV App van Online.nl, beschikbaar voor iOS en Android, bekijk je ze ook op elk mogelijk tijdstip op je tablet en smartphone. Mogen we je binnenkort verwelkomen?