Boxing Day in de Premier League kijken bij Online.nl
Terug naar de blog

Boxing Day in de Premier League kijken bij Online.nl

26/12/2017 Sport
Het is Tweede Kerstdag! En in Engeland noemen ze dat: Boxing Day, de dag waarop de ‘Christmas Box’ – met daarin giften voor minder bedeelden – wordt geopend. Sinds jaar en dag wordt er in Engeland op Boxing Day veel gesport. Zo ook in de Premier League. Boxing Day barst van de mooie affiches tussen prachtige ploegen. Tijd om het hele programma met je door te nemen en een paar mooie wedstrijden uit te lichten die je bij Online.nl kunt kijken!

Programma Boxing Day Premier League 2017

Boxing Day barst in de Premier League weer van de mooie wedstrijden. Sterker nog: alle teams komen op Boxing Day in actie. Op verschillende tijdstippen, waardoor je vanaf 13.30 uur tot ’s avonds laat goed zit! Dit staat er allemaal op het programma:
  • 30: Tottenham Hotspur – Southampton
  • 00: Watford – Leicester City
  • 00: West Bromwich Albion – Everton
  • 00: Chelsea – Brighton Hove Albion
  • 00: Bournemouth AFC – West Ham United
  • 00: Manchester United – Burnley
  • 00: Huddersfield Town – Stoke City
  • 30: Liverpool – Swansea
  • 45: Newcastle United – Manchester City
  • 00: Crystal Palace - Arsenal

Aanraders op Boxing Day

De bovenstaande wedstrijden zijn stuk voor stuk aanraders. Met het hoge speltempo, de individuele kwaliteiten van spelers, het sfeervolle publiek en coulante scheidsrechters zijn Premier League-wedstrijden altijd een spektakel. Toch steken er deze Boxing Day zeker een paar wedstrijden bovenuit.

Tottenham Hotspur – Southampton

Om 13.30 uur trappen Tottenham Hotspur en Southampton Boxing Day af. Zeker de ‘Spurs’ zijn een genot om naar te kijken, met veel voetballers die een geschiedenis hebben in de Eredivisie. Zo spelen Jan Vertonghen, Christian Eriksen en Davinson Sanchez allemaal voor de club uit Londen. Tottenham staat zevende en moet winnen van Southampton om mee te blijven doen voor een plek in de Champions League. Dat wordt een boeiende wedstrijd!

Manchester United – Burnley

Het is niet dat United slecht draait. Integendeel. Het team wint makkelijk en pakt een heleboel punten. Toch is de achterstand op City behoorlijk groot, omdat deze ploeg oppermachtig is. Het devies voor de Mancunians: blijven winnen! Zo ook tegen Burnley om 16.00 uur, wat best wel eens lastig kan worden. Deze ploeg staat namelijk hoog in het ‘linker rijtje’. Een overwinning voor de mannen van José Mourinho is dus zeker mogelijk. Wordt spannend!

Liverpool – Swansea

Om 18.30 uur speelt Liverpool thuis op Anfield tegen Swansea uit Wales. Op papier moet het een eitje worden voor de ploeg van Jurgen Klöpp. Swansea staat stijf onderaan. Winst voor Liverpool kan betekenen dat de ploeg de nummer drie, Chelsea, op een punt nadert. Dan moet Chelsea wel thuis verliezen van Brighton, dat dertiende staat.

Engels voetbal bij Online.nl

Met televisie van Online.nl kun je altijd genieten van Engels voetbal. Bij ons kun je namelijk via Ziggo Sport Totaal kijken naar het mooiste wat de Engelse voetbalvelden je te bieden hebben. Natuurlijk met lekker uitgebreide voor- en nabeschouwingen, extra insights en inzichtvolle analyses. Welke wedstrijden ga jij kijken? Of stem jij je tv dit jaar af op het Olympisch Kwalificatie Toernooi schaatsen?