Overal live voetbal kijken met de ESPN Watch App
Terug naar de blog

Overal live voetbal kijken met de ESPN Watch App

29/01/2021 Sport

Of je nu die voetbalwedstrijd thuis vanaf de bank of onderweg in de trein kijkt, als échte sportfanaat mis jij het liefst nooit een wedstrijd. Met de pakketten van Online.nl heb jij gegarandeerd altijd sport op tv. Alle 3 de ESPN kanalen zitten namelijk al standaard in het basis tv-pakket. Kijk waar en wanneer je maar wilt via de ESPN Watch App. Wij leggen je uit hoe het werkt.

 

ESPN Watch bij Online.nl

 

Heerlijk een voetbalwedstrijd vanuit de tuin kijken of in Frankrijk met je buren op de camping alle tennistoernooien volgen. Met de ESPN Watch App kijk je iedere sportwedstrijd waar en wanneer je maar wilt via je mobiel, tablet of laptop. Overal in de EU!

 

Heb je al het basis tv-pakket bij Online.nl, dan ontvang je standaard alle 3 de ESPN kanalen en toegang tot de ESPN Watch App. Van de KNVB-beker wedstrijden tot basketbal en zelfs honkbal-toernooien: volg live alle verslagen en wedstrijden van je favoriete sportclubs. En wil je daarbij ook nog alle internationale wedstrijden kijken? Voeg dan ESPN International als extra zenderpakket toe. Hiermee krijg je in de app zelfs toegang tot alle competities van over heel de wereld. Als sportliefhebber ben je zo continu op de hoogte!

 

Hoe werkt de ESPN Watch App?

 

De ESPN Watch App is gratis te downloaden voor Android en iOS. Het enige wat je nodig hebt is een tv-abonnement, waar ESPN bij inbegrepen zit. Bij Online.nl zit je dus wel goed! Ontdek in een notendop wat je allemaal met de ESPN Watch App kan.

 

Extra sportkanalen

 

Via de ESPN Watch App heb je gratis toegang tot alle programma’s en wedstrijden die in jouw abonnement zitten. Ook ontvang je extra online kanalen. Die zijn handig als er bijvoorbeeld meerdere Eredivisiewedstrijden tegelijk plaatsvinden dan dat er tv-kanalen beschikbaar zijn. Ideaal, mocht je toch de wedstrijd van je favoriete club willen volgen.

 

Als eerst op de hoogte van samenvattingen

 

Bij ESPN Watch staat de kijker centraal. Heb je een keer iets gemist? Dan ben je zo weer op de hoogte, want je bekijkt als eerste de samenvattingen van alle competities.

 

Notificaties bij Eredivisie-goals

 

Direct een melding krijgen als er een goal is gemaakt? Met de ESPN Watch App ontvang je alle Eredivisie-goals binnen 5 minuten op je scherm. Je krijgt notificaties, bekijkt de wedstrijdfragmenten en wordt op de hoogte gebracht van het laatste nieuws.

 

Pauzeren, terugspoelen of opnieuw kijken

 

Ben je net een competitie aan het volgen, maar staat je buurman ineens voor de deur? Dan zet je de wedstrijd gewoon op pauze. In de ESPN Watch App kun je bijna iedere wedstrijd pauzeren of terugspoelen. En heb je toch je een wedstrijd niet kunnen kijken? Geen probleem! Kijk alle wedstrijden en programma’s tot wel 72 uur terug. Handig!

 

Zo gebruik je de ESPN Watch App

 

Wil jij ook gebruik maken van de ESPN Watch App? Volg dan de onderstaande stappen.

 

  •  Download de ESPN Watch App in de App Store of Google Play Store
  • Ga naar “Log in”
  • Scrol naar beneden en klik op het Canal Digitaal logo. Kies in de lijst met providers dus NIET voor Online.nl!
  • Log in met dezelfde inloggegevens als voor de Canal Digitaal TV App en Mijn Online.nl

 

Veel plezier met kijken!