ESPN International: Live internationale topsport | Online.nl

Dé sportzender voor internationale topsport - live en in HD

Met ESPN International kijk je op drie kanalen in HD beeldkwaliteit naar live voetbalwedstrijden uit onder meer de Bundesliga en de UEFA Europa League. Of geniet van live toptennis en wedstrijden uit de grote Amerikaanse sportcompetities. ESPN International is een extra zenderpakket dat je al voor € 9,95 per maand kijkt.

 1. ESPN International voor € 9,95 per maand
  Ben je al klant? Ga dan naar Mijn Online.nl en selecteer ESPN International. Vaak kun je al binnen een uur naar alle drie de sportzenders kijken. Eerst even uitproberen? ESPN International is maandelijks opzegbaar.

  Ben je nog geen klant? Sluit dan eerst een tv-abonnement bij Online.nl af. Je kunt ESPN International tijdens het bestellen toevoegen als extra pakket.
 2. Belangrijkste internationale voetbalcompetities
  Kijk live naar topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League, de beste clubs uit de Major League Soccer en de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana.
 3. Nog veel meer internationale topsport
  ESPN International is meer dan alleen voetbal. Je kijkt ook naar live toptennis uit de WTA Tour (vrouwentennis), honkbal uit de Major League Baseball, American Football uit de NFL en ijshockey uit de NHL.
 4. ESPN International kijk je overal
  Met de Canal Digitaal TV App kijk je niet alleen thuis, maar in de hele EU live naar alle ESPN International-zenders. Met Interactieve TV kun je de wedstrijden bovendien terugkijken, terugspoelen of opnemen. Kijk gewoon waar en wanneer het jou uitkomt.

ESPN Eredivisie

Wil je geen wedstrijd missen? Alle drie de ESPN Eredivisie-kanalen zitten standaard in ons basispakket. Geniet van alles wat de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB-bekerwedstrijden te bieden hebben – live en in haarscherp HD-beeld.

Meer over ESPN Eredivisie
ESPN International: Live internationale topsport | Online.nl
ESPN International: Live internationale topsport | Online.nl

Ziggo Sport Totaal

De geniale inhaalacties van Max Verstappen kun je ook in de samenvattingen van Studio Sport terugkijken. Maar het is natuurlijk veel spannender om de wedstrijden live te zien. En dat geldt niet alleen voor Formule 1 maar voor alle topsporten: live leef je pas echt mee. Reserveer daarom nu je plek op de viptribune met Ziggo Sport Totaal. Zes sportzenders in haarscherp HD-beeld!

Meer over Ziggo Sport Totaal
Heel veel tv

Online.nl biedt je het meest complete tv-abonnement. Standaard ruim 80 tv-zenders met interactieve functies (TV Gemist, Begin Gemist, pauzeren) en een TV App. Bovendien krijg je gratis ESPN Eredivisie (3 kanalen), Films & Series én opnemen.

Meer over tv

Veel gestelde vragen

 1. Is ESPN International gratis bij Online.nl?

  Nee, je betaalt € 9,95 per maand om toegang te krijgen tot de 3 ESPN International-kanalen (ESPN 4, ESPN 5 en ESPN 6).

  Alleen ESPN, ESPN 2 en ESPN 3 zijn gratis bij een basis tv-pakket van Online.nl. Op deze kanalen kijk je alle Eredivisiewedstrijden in Nederland.

 2. Is ESPN International maandelijks opzegbaar?

  Ja, je kunt ESPN International iedere maand opzeggen.

 3. Hoeveel zenders heeft ESPN International?

  In totaal biedt ESPN in Nederland zes zenders aan:

  ESPN Eredivisie heeft drie kanalen: ESPN, ESPN 2 en ESPN 3. Deze drie kanalen krijg je gratis in ieder basis tv-pakket van Online.nl

  ESPN International heeft ook drie kanalen: ESPN 4, ESPN 5 en ESPN 6. ESPN International is een extra pakket en kun je toevoegen wanneer je wilt en maandelijks opzeggen. Zo stel je je eigen persoonlijke zenderaanbod samen.

 4. Op hoeveel schermen kan ik tegelijkertijd ESPN International kijken?

  Je kunt op drie schermen tegelijkertijd naar ESPN International kijken.

 5. Kan ik ESPN International ook in het buitenland bekijken?

  Ja, dat kan. Met de Canal Digitaal TV App is het mogelijk om ESPN International waar dan ook binnen de EU te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is voldoende bereik met 3G, 4G, 5G of wifi.

 6. Wat is de Interactieve TV App?

  Met de Canal Digitaal TV App kun je ook sport kijken als je niet thuis voor de buis zit. Zo heb je altijd toegang tot de ESPN-zenders uit je abonnement. Of je nu op je laptop, je telefoon of tablet zit, je geniet altijd van de mooiste topsport, waar dan ook in de EU.