TV App van Online.nl

TV kijken hoe, waar en wanneer je maar wilt

Met de Canal Digitaal TV App kijk je op al je schermen live televisie. Het maakt niet uit of je onderweg bent met je mobiel, op de bank zit met je tablet of tv kijkt in de slaapkamer: je favoriete films, tv-programma’s, sportwedstrijden en series zijn altijd binnen handbereik.

Ook op reis en met vakantie in het buitenland hoef je niks meer te missen, want de interactieve TV App kun je in de hele EU gebruiken. Waar je ook bent.

En wanneer je kijkt? Dat bepaal je helemaal zelf, dankzij Begin Gemist en TV Gemist. Bovendien kun je programma’s eenvoudig pauzeren of je opgenomen programma’s terugkijken.

Je hoeft dus geen tv-moment meer te missen!

De TV App erbij of alleen de TV App


De meeste mensen kiezen voor een tv--abonnement met een tv-ontvanger met alle zenders en alle functies. Je krijgt dan de TV App erbij zonder extra kosten. Je kunt bij Online.nl echter ook kiezen voor een tv-abonnement met alleen de TV App (dus zonder tv-ontvanger). TV kijken op een groot scherm doe je dan door de TV App op je smart-tv te installeren of door te streamen naar je tv via je telefoon of tablet.

Met een tv-abonnement op basis van alleen de TV App heb je nog steeds een zeer compleet tv-abonnement. Wat dan ontbreekt zijn enkele tv-zenders, de radiozenders en teletekst. Bekijk het zenderoverzicht om te zien welke zenders het gaat. Je voordeel is dat je per maand € 2,50 minder betaalt.

Meer televisie met de TV App van Canal Digitaal

Met de TV App van Canal Digitaal kun je veel meer dan alleen tv kijken. Naast een uitgebreide programma- en zenderaanbod van Nederland, beschik je over allerlei handige functies.

02
Persoonlijke kijkprofielen

Je kunt meerdere gebruikers aanmaken. Zo heeft iedereen, ook de kinderen, een eigen kijkprofiel met persoonlijke kijktips.

Programma’s terugkijken

Met TV Gemist kun je tot zeven dagen terugkijken. Zo kun je altijd je favoriete programma’s of sportwedstrijden later of voor een tweede keer bekijken.

Cloud opnemen

Is zeven dagen terugkijken niet genoeg? Neem dan je favoriete tv-programma’s (of zelfs hele series) op om ze later terug te kunnen kijken. Tot 100 uur opslag in de cloud.

Created by Henning Grossfrom the Noun Project
Airplay en Chromecast

Met de TV App kun je eenvoudig programma’s via Airplay en Chromecast streamen. Lekker tv kijken op een groot scherm, voor nog meer kijkplezier!

Meer schermen tegelijk

Met z’n tweetjes op de bank, maar toch je eigen programma kijken? Geen probleem! Met de TV App kijk je op vijf schermen, waarvan twee tegelijkertijd.

Films & Series

Met de TV App kijk je overal en altijd naar het gratis aanbod van Films & Series. Heerlijk ontspannen de mooiste films en series bingen - waar en wanneer je maar wilt.

Zo werkt de TV App van Canal Digitaal

De mogelijkheden voor tv kijken op een rij

Met tv van Canal Digitaal kun je gebruik maken van verschillende soorten apps voor je telefoon, tablet, computer, smart-tv, android tv en een website voor je computer (desktop en laptop). Log in met je account en kijk televisie overal thuis én in de hele EU.

Canal Digitaal TV App voor Android

Voor je telefoon of tablet. Stream naar je tv met Chromecast.

google play
Canal Digitaal TV App voor iOS

Voor je telefoon of tablet. Stream naar je tv met Airplay.

appstore
Canal Digitaal TV App voor computers

Gebruik de Canal Digitaal-service in je browser op je desktop of laptop.

Online tv kijken
Canal Digitaal TV App voor smart tv's

TV-kijken zonder kabels is ook mogelijk. Bekijk de lijst of jouw tv ertussen zit.

Geschikte smart-tv's
Heel veel televisie

Online.nl biedt je het meest complete tv-abonnement. Standaard ruim 80 tv-zenders met interactieve functies (TV Gemist, Begin Gemist, pauzeren) en een TV App. Bovendien krijg je gratis ESPN Compleet (4 kanalen), Films & Series én opnemen.

Meer over tv

Veelgestelde vragen over de TV App

 1. Kan ik mijn tv-abonnement ook gebruiken op mijn telefoon, tablet, computer of smart-tv?

  Ja, dat kan. Met de Canal Digitaal TV App kijk je op je smartphones, tablets, en smart-tv’s. In je browser van je laptop of desktop kijk je via https://livetv.canaldigitaal.nl/

 2. In welke landen kan ik de TV App gebruiken?

  Je kunt met de Canal Digitaal TV app overal in de EU live, terug en later tv-kijken. Europese landen die niet (meer) bij de EU horen zijn het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland.

 3. Wie kunnen de TV App gebruiken?

  Als je een tv-abonnement van Online.nl hebt, dan kunnen jij én je hele gezin gebruikmaken van de Canal Digitaal TV App. Je kunt de app installeren op vijf verschillende apparaten. Kijken kan op maximaal twee apparaten tegelijkertijd.

  Je logt in op de app met je Mijn Online.nl-accountgegevens.

  Maak eenvoudig een account aan op Mijn Online.nl

 4. Wat heb ik nodig om de TV App te gebruiken?

  • Een Internet en TV- of Alles-in-1-abonnement van Online.nl
  • Een account van Online.nl
  • De Canal Digitaal TV App
  • Een werkende 3G-, 4G-, 5G- of wifiverbinding
  • Een smartphone, tablet of laptop

 5. Hoe kan ik gebruikmaken van de Smart TV App?

  Om gebruik te maken van de Canal Digitaal Smart TV App, heb je een geschikte televisie nodig. Wil je weten of je smart-tv geschikt is? ? Bekijk dan de lijst met geschikte smart-tv’s of jouw tv erbij staat.

  Is je tv geschikt? Dan volg je deze stappen:
  • Stap 1: ga naar de App Store op je tv en zoek op Canal Digitaal
  • Stap 2: download de app en start deze op
  • Stap 3: open via je mobiel of tablet de Canal Digitaal TV App
  • Stap 4: ga naar het menu en druk op instellingen
  • Stap 5: zorg dat je ingelogd bent op de app en kies voor de optie ‘TV koppelen met QR-code’
  • Stap 6: richt je telefoon(camera) op de QR-code op het tv-scherm
  • Stap 7: veel kijkplezier!

 6. Hoe download ik de TV App?

  Gebruik een van de volgende links om de TV App te downloaden:
  Ga naar Google play (Android)
  Ga naar de App Store van Apple (iOS)

 7. Kan ik al mijn zenders ook via de TV App kijken?

  Een groot aantal zenders uit het Basis HD- en Entertainment HD-pakket is ook te bekijken via de TV App. Bekijk het actuele zenderaanbod voor meer informatie.

  Ook de Premium zenderpakketten Ziggo Sport Totaal en Film1 kun je op de TV App kijken (wanneer je hierop geabonneerd bent).

 8. Kan ik via de TV App ook mijn kijkprofielen gebruiken?

  Ja, dat kan. De kijkprofielen die je hebt ingesteld op je tv-ontvanger zijn ook beschikbaar via de TV App.

 9. Hoe werkt streamen?

  Streamen is eigenlijk heel eenvoudig. Je gebruikt de app om met Chromecast of Apple Airplay je programma te streamen naar je televisie. We leggen je stap voor stap uit hoe je dat doet.

  Hoe stream je met Chromecast of Airplay?