Interactieve TV

De beste films reclamevrij kijken

Voor de echte filmfanaat is Film1 HD de ideale toevoeging om je pakket compleet te maken. Voor de echte filmfanaat is Film1 HD de ideale toevoeging aan je pakket. Met de 4 reclamevrije zenders biedt Film1 een ruime filmkeuze in alle genres. Zo is er voor iedereen altijd een perfecte film voor de juiste stemming.

Houd je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Met het Film1-pakket ontvang je 4 themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest uit je favoriete genre. 24 uur per dag. Of je nou gezellig thuis met het hele gezin wilt relaxen of helemaal wilt opgaan in een meeslepend drama.

De voordelen van Film1

 • - De beste en nieuwste films direct nadat ze uit de bioscoop zijn
 • - 4 unieke reclamevrije HD filmkanalen met films van ieder genre
 • - Een dagelijks groeiende on demand catalogus
 • - Groot assortiment kindvriendelijke titels voor het hele gezin

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

Maar liefst 4 zenders in het Film1 HD-pakket

Film1 Premiere; Op het etalage kanaal Film1 Premiere kijk je het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Maar er is meer!

Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

 1. Film1 Action
  Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.
 2. Film1 Family
  Het nieuwe familiekanaal biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20:30 worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en ’s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn.
 3. Film1 Drama
  Het Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen. En voor wie op zoek is naar een nieuwe verslaving; Film1 Drama zendt de meest meeslepende series uit, waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering.
Stel je pakket samen
Interactieve TV
Interactieve TV

Film1 Go

Als je een abonnement hebt op Film1 dan kijk je met de gratis Film1 Go app ook op je smartphone, tablet en laptop naar de leukste films en series van Film1. Je hebt zo altijd en overal in Nederland toegang tot bijna alle films en series van Film1.

De Film1 Go app kun je downloaden in de Apple Store of Google Play store. En je logt in met je MijnOnline.nl gegevens. Ben je je gegevens kwijt? Hier kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.