Jammer dat je erover denkt om je abonnement bij Online.nl te beëindigen. We vinden het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn en hopen daarom dat we je met een mooi aanbod nog op andere gedachten kunnen brengen. En wist je bijvoorbeeld dat door de verhuizing naar het betrouwbare KPN netwerk veel mensen inmiddels een hogere snelheid of Interactieve TV kunnen krijgen? Vraag hiernaar bij een van onze medewerkers. Mocht dit toch niet het geval zijn, zullen wij op jouw verzoek het abonnement voor je beëindigen op de door jou gewenste datum. Houd hierbij wel rekening met de minimale contracttermijn en een opzegtermijn van 1 maand. Beëindiging van je abonnement of een gedeelte hiervan kan invloed hebben op eventuele extra diensten die je van ons afneemt.

Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 0038500 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot en met 21.00 uur.

Meer informatie
Staat je antwoord hier niet bij? Op de pagina opzeggen staat meer informatie. Ook over het overnemen van een contract of wat je moet doen bij overlijden.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.