Per abonnement kun je maximaal 5 apparaten koppelen. Dit is exclusief de tv-ontvangers. Lukt het niet om in te loggen? Check dan onderstaande stappen.

1. Check of het wel lukt om in te loggen in Mijn Online.nl

Lukt het daar ook niet? klik dan op de ‘Wachtwoord vergeten?’ link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Probeer daarna opnieuw in te loggen op de app met de nieuwe inloggegevens. Lukt het wel om in te loggen op Mijn Online.nl? Ga dan door met de onderstaande stappen.

2. Krijg je een C407 melding te zien?

Dit betekent dat het maximaal aantal apparaten dat gekoppeld kan worden aan het abonnement bereikt is. Je kan per abonnement maximaal 5 apparatenkoppelen, exclusief tv-ontvangers. Als je een nieuw apparaat wil koppelen aan je account, moet je eerst een ander apparaat verwijderen. Hieronder lees je hoe je dit doet:

In de Canal Digitaal TV App
Open de Canal Digitaal TV App op een van de andere apparaten waarmee je bent ingelogd. Navigeer naar ‘Overzicht gekoppelde apparaten’. Verwijder een van de gekoppelde apparaten door op het prullenbakje te klikken.

Met een laptop of PC
Ga naar livetv.canaldigitaal.nl, klik op de 3 grijze bolletjes rechts bovenin en daarna op Instellingen.
Bij Apparaten zie je in de tweede kolom hoeveel gekoppelde apparaten er zijn. Klik op Overzicht gekoppelde apparaten voor het overzicht, klik daarna op Apparaat verwijderen om een apparaat te verwijderen.

Lukt het nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Waar gaat je vraag over?

Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag.