• Contactgegevens Klantenservice

  Online.nl biedt je graag een complete service. Daarom kun je ons op allerlei verschillende manieren kunt bereiken. Je kunt ons bellen of gebruik maken van onze online klantenservice. Ook op social media zijn wij te vinden en doen wij ons best je vragen te beantwoorden. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

 • Vind je antwoord online

  Via de online hulp vind je alles over het gebruik van je abonnement, hulp hij het oplossen van technische problemen en nog veel meer. Je kunt ook een vraag stellen aan een van onze medewerkers.

  Naar de online hulp »

 • Wil je iets met ons delen?

  Wil je jouw bankrekeningnummer wijzigen, een machtigingsformulier of een ander document met ons delen? In plaats van via de post kun je deze documenten ook met ons delen via het linkje hieronder. Wij verwerken deze zo snel mogelijk. Als je vragen hebt kun je contact met ons opnemen via de telefoon of chat.

  Naar het uploadformulier »

 • Contactgegevens

  Telefoon:

  088 0038500
  (maandag t/m zaterdag van 9.00 -21.00 uur, lokaal tarief)
  Heb je ook Bellen van Online.nl? Bel ons dan gratis via 1200.

  Postadres

  Postbus 460
  1200 AL Hilversum

  NB: Niet voor retourzendingen. Zie 'Hardware retourneren' voor meer informatie.

  Social Media

  Ook op Social Media beantwoordt onze Klantenservice al je vragen. Leg je vraag of klacht voor via Twitter of Facebook. Ons webcare team zit van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur t/m 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 19.00 uur voor je klaar!