Hoe installeer ik mijn pakket?
Terug naar de blog

Hoe installeer ik mijn pakket?

04/08/2021 Wist je dat...

De klantenservice van Online.nl staat elke werkdag en zaterdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur voor je klaar. Onze kundige klantenservicemedewerkers beantwoorden verschillende vragen en in deze rubriek lichten we er elke maand eentje uit. Deze maand vertellen we je meer over het installeren van onze producten.

Hulp nodig bij het installeren van je abonnement?

Heb je het installatiepakket van Online.nl ontvangen, maar kom je er niet helemaal uit? We snappen dat het op het eerste gezicht misschien een lastig klusje lijkt. Voordat je een monteur om hulp vraagt, raden wij aan om onze handleiding door te nemen. Op de website van Online.nl vind je digitale handleidingen, heldere instructievideo’s en antwoorden op veelgestelde vragen. Zo sluit je eenvoudig je modem aan zonder dat er een monteur aan te pas hoeft te komen. Is er toch een stap waar je op vastloopt? Knippert het verkeerde lampje? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Daarover lees je meer onderaan dit artikel.

De online handleidingen van Online.nl

Zodra je Internetverbinding en Interactieve TV zijn opgeleverd, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Om je snel op gang te helpen zijn alle handleidingen van Online.nl producten online beschikbaar. In deze handleidingen vind je alle stappen van de installatie, maar ook de betekenis van lampjes en knopjes. Ben je niet zo handig met handleidingen?

Installatie Zyxel modem

Heb je een Zyxel modem van Online.nl in huis? Ook deze installeer je eenvoudig zelf. In onderstaande korte video leggen we stap voor stap uit hoe je je Zyxel modem installeert. https://youtu.be/z8nW2EfUv70

Veelgestelde vragen Online.nl

Wil je weten hoe je tv kijkt op je smartphone? Wil je een verhuizing doorgeven? Of wil je je wifi-signaal verbeteren? Het antwoord op deze en andere vragen vind je bij de Veelgestelde Vragen. De vragen die onze klantenservice het meest tegenkomen hebben we hier voor je beantwoord.

Vraag het aan de klantenservice!

Lukt het je toch niet om het pakket te installeren met bovenstaande handleidingen en veelgestelde vragen? Dan helpt onze klantenservice je graag op weg. Onze medewerkers zijn getraind om je te ondersteunen. Is er toch een monteur nodig bij jouw installatie, dan helpt de medewerker van de klantenservice je met het inplannen van een afspraak. Je kunt onze klantenservice bereiken via live chat, Social Media en telefonisch via 088 0038500 (lokaal tarief).