Canal Digitaal Films

Wekelijks worden er, helemaal gratis, nieuwe topfilms aan het aanbod toegevoegd. Niet altijd zijn dit de bekendste namen, wel zijn het vrijwel altijd prijswinnende films op landelijke en internationale filmfestivals zoals de Golden Bears en Oscars.

  • Gratis Europese topfilms in HD
  • Standaard inbegrepen vanaf Basis HD
  • Direct te zien via video on demand via je tv en de Canal Digitaal TV App
Nu kijken
SEO image attr here
SEO image attr here

Beste Europese topfilms bij Canal Digitaal Films

Op Canal Digitaal Films kijk je wanneer je wilt de beste, prijswinnende Europese topfilms. En dat helemaal gratis. Je vindt hier de pareltjes uit de filmwereld die nergens anders op deze manier worden aangeboden.

Het aanbod op Canal Digitaal Films komt uit Italië, Frankrijk, Zweden en andere Europese landen. We vertonen on-demand de nieuwste films, met daarin zowel alle bekende sterren uit binnen- en buitenland, maar ook bijzonder nieuw talent. De films zijn altijd in hun originele versie te zien met Nederlandse ondertiteling.

Zwijmelen, lachen of huiveren?

Hoe ziet jouw middag of avond eruit? Wil je zwijmelen bij een romantisch drama, gieren van het lachen bij een goede komedie of op het puntje van je stoel zitten bij een spannende thriller? Bij Canal Digitaal Films vind je een complete selectie met de nieuwste topfilms uit alle mogelijke segmenten, van actie tot komedie, van romantiek tot thriller en historische films. Zo weten we zeker dat er altijd iets voor je bij zit, in welke bui je ook bent!

Nu kijken
SEO image attr here