Verhuizen

Je neemt je complete pakket natuurlijk graag mee naar je nieuwe woning. ‘Compleet’ betekent ook dat wij alles voor je regelen. We verhuizen je abonnement van Online.nl graag mee naar je nieuwe adres. Geef ons je gewenste verhuisdatum minimaal 2 weken van te voren door en wij doen de rest.

Ben je nog geen klant van Online.nl?

Ben je nog geen klant van Online.nl?

Hoe werkt het?

Stap 1 : Geef je verhuizing door

Geef je verhuizing zo snel mogelijk aan ons door. Doe dit minimaal 2 weken van te voren zodat je zeker weet dat je in je nieuwe woning weer kunt genieten van het compleetste pakket voor de beste prijs.

Telefonisch

Bel ons op 088 0038500 (lokaal tarief). Wij regelen de verhuizing naar je nieuwe adres. Wil je meer snelheid, glasvezel of Interactieve TV? Geen probleem! Als het beschikbaar is op je nieuwe adres dan kunnen we ook dat meteen regelen.

Bel ons op 088 0038500

Online

Je kunt je verhuisdatum ook doorgeven op Mijn Online.nl. Je kunt inloggen met de bij jou bekende combinatie van gebruikersnaam (online.nl e-mailadres) en wachtwoord. Wachtwoord vergeten?

Mijn Online.nl

Je huidige abonnement

In Mijn Online.nl kun je direct zien of je huidige abonnement ook beschikbaar is op je nieuwe adres . Bel ons dan kunnen we meteen alle nieuwe mogelijkheden op je nieuwe adres bekijken.


Stap 2: Je oude woning:

Checklist voordat je gaat verhuizen!

Voor je gaat verhuizen is het handig om alles voor te bereiden. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan in je nieuwe woning. Tijdens het inpakken is het handig om onderstaande lijst door te nemen en eventueel uit te printen.

Check de checklist (pdf)

Neem je apparatuur mee

Je neemt je modem, tv-ontvanger en kabeltjes mee naar je nieuwe adres en sluit het daar weer heel eenvoudig aan.


Stap 3: Goed geregeld

Wij zorgen ervoor dat de aansluiting op je oude adres op de afgesproken datum wordt afgesloten en wordt verhuisd naar je nieuwe adres.


Stap 4: Je nieuwe woning, zo geïnstalleerd

Eenmaal aangekomen in je nieuwe woning is het wel zo prettig als je zo snel mogelijk van onze diensten gebruik kunt maken! Let op dat de levering tussen 10:00 en 18:00 plaats zal vinden. We adviseren dan ook om alles pas na 18:00 alles aan te sluiten. Om er zeker van te zijn dat de installatie juist verloopt is het handig om een aantal stappen door te lezen. Lees hier de checklist

Kom je er toch niet uit?

Je Online.nl Internet en Interactieve TV installeer je vervolgens heel makkelijk zelf. Kom je er toch niet uit? Dan bel je gewoon met onze klantenservice en we praten je graag door de installatie heen. Als dat ook niet lukt dan kan onze monteur je altijd nog helpen.

Verhuis je naar het buitenland?

Wanneer je verhuist naar het buitenland heb je het recht om je contract bij Online.nl kosteloos op te zeggen. Het enige dat wij hier voor nodig hebben is een bewijs dat je in het buitenland woont.

 1. Apparatuur terugsturen?
  • De modem plus stroomadapter
  • De televisie-ontvanger plus stroomadapter en afstandsbediening
 2. Wat voor bewijs moet ik opsturen?
  • Het nieuwe adres
  • Dat het om een bankafschrift of een bewijs van inschrijving gaat
  • De datum
 3. Hoe stuur ik het bewijs op?

Veelgestelde vragen

 1. Houd ik hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres als ik verhuis?
 2. Kan ik mijn verhuizing wijzigen of annuleren nadat ik de datum heb doorgegeven?
 3. Kan mijn abonnement wijzigen tijdens mijn verhuizing?
 4. Mijn huisgenoot blijft op het oude adres wonen en wil graag mijn abonnement overnemen. Kan dat?
 5. Moet ik mijn apparatuur terugsturen als ik verhuis?