De tv-ontvanger kun je gemakkelijk zelf installeren. De tv sluit je via de HDMI-kabel aan (via de HDMI-poort wordt beeld en geluid verzonden) op de tv-ontvanger. Het modem sluit je via de meegeleverde netwerkkabel op de LAN-poort aan.

Een surround-receiver zonder HDMI-aansluiting kan via de optische S/PDIF-poort aangesloten worden. Dit is echter optioneel, dus hier is geen kabel voor meegeleverd.

Tijdens het installatieproces krijg je bij iedere stap een groen vinkje te zien. Als een van de stappen van het installatieproces niet goed uitgevoerd kan worden zal er geen groen vinkje getoond worden. Noteer waar het mis gaat tijdens het installatieproces en neem contact op met onze klantenservice.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.