Coronavirus: Wat betekent dit voor Online.nl

Nu heel Nederland te maken heeft met de gevolgen van COVID-19, houden we je graag op de hoogte van de maatregelen die we nemen zodat al onze klanten onbezorgd gebruik kunnen blijven maken van onze diensten. Het is nu nog meer van belang dat iedereen toegang heeft tot internet en tv om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en thuis kan werken. Daarom is media en communicatie gemarkeerd als vitale beroepsgroep. Dit betekent dat we ook in de komende periode alles kunnen doen om onze diensten stabiel te houden.


Zorgeloos internetten

Vanuit de overheid is het advies gegeven om waar mogelijk thuis te werken. Dit betekent dat er overdag meer gebruik wordt gemaakt van het netwerk dan normaal. We zijn hier op voorbereid en kijken continu naar de capaciteit en het uitbreiden van het netwerk. Hierdoor kun je zorgeloos blijven internetten.


Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice zit ook in deze periode klaar om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard zorgen we dat alle medewerkers veilig zijn maar we blijven bereikbaar voor al onze klanten. We hebben extra maatregelen genomen zodat we iedereen kunnen blijven helpen. Het kan echter wel betekenen dat je iets langer dan normaal moet wachten op een reactie. Veel antwoorden vind je terug op online.nl/klantenservice en ook via Facebook en Twitter zijn we bereikbaar voor al je vragen. Mocht de situatie in de toekomst toch veranderen, dan houden we je op de hoogte.


Monteurs

Onze monteurs schudden geen handen en houden gepaste afstand.
Ben je verkouden, heb je koorts of griepverschijnselen? Bel dan om de afspraak te verzetten (hier zijn geen kosten aan verbonden).
Alle monteurs hebben desinfecterende zeep bij zich.
Monteurs vragen niet om een handtekening voor de werkzaamheden.
Als de gezondheid van de monteur binnenshuis niet te garanderen is, zal de monteur het probleem buiten proberen op te lossen.
Onze monteurs zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van het verspreiden van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws.

Door het treffen van deze maatregelen hopen we eventuele verspreiding te voorkomen maar je wel van dienst te kunnen zijn. We vragen om je begrip voor de situatie.


Bezorgen installatiepakket

De bezorgdiensten in Nederland hebben het erg druk. Het kan daarom gebeuren dat het bezorgen van je installatiepakket iets langer duurt dan normaal.

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot