Is er een bedrag van je rekening afgeschreven, maar begrijp je niet precies hoe dit bedrag tot stand is gekomen? Of is het bedrag anders dan je had verwacht? Je kunt je nota’s bekijken in Mijn Online.nl via de link Mijn Online.nl. Inloggen is mogelijk met de bij jou bekende combinatie van gebruikersnaam (online.nl e-mailadres) en wachtwoord. Deze gegevens heb je van ons ontvangen na registratie.

Mocht je die gegevens niet meer weten, kun je die gemakkelijk opvragen. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul je Online.nl e-mailadres in. Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Heb je jouw nota’s bekeken, maar heb je alsnog het idee hebt dat je nota niet klopt? Neem dan contact op met de klantenservice.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.