Met Webmail van Online.nl kun je overal via je browser e-mails lezen en versturen.

Inloggen Webmail

Tijdens het inloggen kun je selecteren welke versie je wilt gebruiken, waaronder standaard en geavanceerd. Wij adviseren gebruik te maken van Standaard (HTML). Maak je gebruik van je mobiel? Dan kun je het beste kiezen voor "mobiel".

Waar kan ik mijn inloggegevens terugvinden?

Om gebruik te kunnen maken van Webmail, moet je inloggen met je Mijn Online.nl inloggegevens. Als je de inloggegevens zelf niet hebt aangepast, is de gebruikersnaam gelijk aan het oorspronkelijke Online.nl e-mailadres dat je van ons hebt gekregen. Dit e-mailadres kun je terugvinden in de e-mail ‘status van uw abonnement en inloggegevens’. In deze e-mail staat ook het wachtwoord.

Gebruikersnaam vergeten?

Kun je de e-mail niet vinden, of je heb je je gebruikersnaam aangepast maar weet je die niet meer? Dan kun je je gebruikernaam opvragen. Om je gebruikersnaam op te vragen, heb je jouw persoonlijke klantnummer nodig. Dit klantnummer heeft acht cijfers en is terug te vinden in al onze e-mails en brieven.

Wachtwoord vergeten?

Kun je de e-mail niet vinden, of heb je je wachtwoord aangepast maar weet je die niet meer? Dan kun je wachtwoord opvragen. Om je wachtwoord op te vragen, heb je jouw persoonlijke klantnummer nodig. Dit klantnummer heeft acht cijfers en is terug te vinden in al onze e-mails en brieven.

Wachtwoord Webmail wijzigen

In Mijn Online.nl kun je zelf heel gemakkelijk je wachtwoord voor Webmail wijzigen. Klik nadat je bent ingelogd op het kopje E-mailbeheer. Hierna kun je zelf een nieuw wachtwoord kiezen.

Waar gaat je vraag over?

Heb je een vraag over het instellen van je voicemail? Of lukt het niet om de Interactieve TV App te openen? Wij hebben alle veel gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag. En kom je er niet uit? Probeer dan ook eens onze stap-voor-stap oplossingen.