Als je jouw wachtwoord voor Webmail even niet meer weet, kun je dit heel gemakkelijk aanpassen via Mijn Online.nl. Heb je deze gegevens ook niet bij de hand? Gebruik dan de ’Gebruikersnaam vergeten’ of ‘Wachtwoord vergeten’ functie. Bij je gebruikersnaam wordt gevraagd om je klantnummer, deze heeft altijd 8 cijfers en begint niet langer met een W. Je nieuwe klantnummer vind je op al onze correspondentie.
Na het inloggen krijg je onderstaand scherm te zien. Om instellingen voor de Webmail te wijzigen, klikt je op 'E-mailbeheer'.

Vanaf hier kun je de instructies op het scherm volgen (hier rood, vierkant omlijnd).

Mijn Online.nl

Per brief of e-mail heb je van ons een wachtwoord ontvangen. Je gebruikersnaam is gelijk aan het Online.nl e-mailadres. Uit veiligheidsoverweging kunnen wij wachtwoorden van klanten niet terugvinden in ons systeem.
Mocht je dit wachtwoord niet meer weten of kwijt zijn, dan kun je zelf je wachtwoord resetten. Klik hiervoor op 'Wachtwoord vergeten' en vul je Online e-mailadres in. Binnen een aantal minuten zal je een e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Waar gaat je vraag over?

Hieronder kun je kiezen uit categorieën die passen bij je vraag.