Interactieve TV

Overal in huis perfecte wifi

Heb je een groot huis, dikke betonnen muren of woon je in een drukke, oude binnenstad met veel buren? Dan kan het zijn dat jouw wifi-verbinding nu niet perfect is. En dat is balen. Gelukkig kun je jouw wifinetwerk heel gemakkelijk uitbreiden met een of meerdere wifi-punten van Online.nl.

Ons witte Zyxel modem en onze wifi-punten zijn standaard uitgerust met de ‘wifi-mesh’ techniek.

Zo weet jij zeker dat je overal in huis optimaal gebruik kunt maken van wifi. Een filmpje kijken in je slaapkamer, terwijl de kids aan het gamen zijn op zolder? Geen probleem!

Breid je netwerk uit

Met een wifi-punt van Online.nl heb je overal in huis supersnelle en betrouwbare wifi. Ook op plekken waar je nu geen goede verbinding hebt! Vaak is één wifipunt voldoende om je huis te voorzien van optimale wifi. Maar soms zijn extra wifipunten nodig. Plaats je wifipunten daar waar je standaard wifinetwerk nog goed bereik heeft en breid je netwerk met vele tientallen vierkante meters uit.

Wifi
Interactieve TV

Supersnelle wifi

Bij Online.nl krijg je standaard één van de beste wifi-modems in de markt. In combinatie met het wifi-punt geniet je van de allernieuwste snufjes op het gebied van wifi, zoals Mesh en Mu-mimo technologie.

 1. Mesh
  Mesh technologie zorgt ervoor dat alle onderdelen van jouw wifi-netwerk onderling met elkaar verbonden zijn. Dit betekent dat waar je ook bent in huis, je altijd de best mogelijke wifidekking hebt. Zo geniet je dus overal in huis van een snelle en stabiele wifiverbinding op alle apparaten.
 2. Mu-mimo
  Multi-user, multiple-input, multiple-output technologie is een hele mond vol. Daarom wordt deze techniek ook wel Mu-mimo genoemd. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit betekent in het kort dat je met meerdere apparaten tegelijk gebruik kunt maken van een supersnelle wifiverbinding. In een gemiddeld huishouden vechten veel apparaten tegelijk om een stukje bandbreedte. Dit is met Mu-mimo verleden tijd.

Wifi-punt bestellen

Kies nu voor een wifi-punt van Online.nl en geniet van een supersnelle en betrouwbare wifiverbinding in je hele huis.

Bestel NU met 50% korting en betaal slechts € 44,97 in plaats van € 89,95.

Naar Mijn Online.nl
Wifi

Meest gestelde vragen

 1. Hoe moet ik mijn wifi-punt installeren?

  Het installeren van het wifi-punt is zo gepiept. Bij het wifi-punt krijg je een duidelijke handleiding meegestuurd, waarin we stap-voor-stap uitleggen hoe je dit zelf kunt doen. Nieuwsgierig? Bekijk onze handleidingen.

 2. Waarom heb ik een extra wifi-punt nodig?

  In ongeveer 25% van de huizen is het wifisignaal niet in alle ruimtes even sterk. Dit kan liggen aan de grootte van de woning, maar kan ook een andere oorzaak hebben. Wist jij dat een magnetron, babyfoon, betonstaal in je muren, apparatuur van de buren, vloerverwarming en/of geluidsfolie in de vloer bijvoorbeeld ook effect kan hebben op je wifi-signaal? Met een wifi-punt van Online.nl is slechte wifi verleden tijd en heb je overal in huis een supersnelle wifiverbinding.

 3. Kan ik ook eigen wifi-apparatuur gebruiken?

  Het is mogelijk om eigen apparatuur, zoals een extra router, repeater of accespoint, te gebruiken. We kunnen hier bij vragen alleen geen ondersteuning op bieden. Als je kiest voor het wifi-punt van Online.nl, weet je zeker dat alle apparatuur goed met elkaar samenwerkt en je optimaal gebruik kunt maken van de mesh technologie. Ook regelt het wifi-punt automatisch dat de netwerknaam en het wachtwoord van je wifi-verbinding overal in huis hetzelfde zijn. Wel zo handig!

 4. Wat is wifi-mesh?

  De beste wifi in huis met wifi-mesh Het witte Zyxel modem en het Zyxel wifi-punt van Online.nl zijn standaard uitgerust met de ‘wifi-mesh’ techniek. Wifi-mesh is dé oplossing voor goede wifi in heel je huis. Met meerdere wifi-mesh apparaten creëer je één snel wifi-netwerk met een groot bereik. Vaak is één extra wifi-punt voldoende om overal een sterk wifi-signaal te krijgen. Van de kelder tot de zolder. Je kunt je Zyxel wifi-mesh modem uitbreiden met maximaal 3 extra wifi-punten. Bestel nu je extra wifi-punt (link naar samenstelpagina of mijn online.nl)

 5. Moet ik mijn wifi-punt bedraad of juist draadloos installeren?

  We raden je altijd aan om zo veel mogelijk apparaten bekabeld aan te sluiten op je modem. Dan haal je altijd het maximale uit je internetverbinding. We begrijpen dat dit natuurlijk niet altijd mogelijk is in huis. Daarom kun je het wifi-punt ook draadloos aansluiten.

 6. Hoe weet ik of mijn wifi-punt goed is aangesloten?
  Als het middelste lampje continu groen of oranje brandt, is het wifi-punt goed aangesloten. Je kunt dit makkelijk checken door met een mobiel direct naast je wifi-punt te gaan staan. Je ziet dan hetzelfde netwerk als dat van je modem met een sterk wifi-signaal. Wil je meer uitleg over de lampjes? Check dan onze handleiding.
 7. Hoeveel wifi-punten heb ik nodig voor goede wifi?

  Hoeveel wifi-punten je nodig hebt, is afhankelijk van jouw woning. Vaak is één wifi-punt al voldoende om je wifiverbinding sterk te verbeteren. Met een wifi-punt vergroot je jouw netwerk met tienvallen vierkante meters. Zo kun je dus makkelijk een grotere afstand of meerdere verdiepingen overbruggen.

 8. Hoeveel wifi-punten kan ik aansluiten?

  Je kunt maximaal 3 wifi-punten bestellen. Heb jij één wifi-punt besteld, maar blijk je toch nog een tweede of derde wifi-punt nodig te hebben? Dan kun je die later altijd nog bij bestellen via Mijn Online.nl of onze klantenservice. In totaal kun je maximaal 3 wifi-punten aansluiten op het netwerk.

 9. Werkt het wifi-punt ook met een ander modem?

  Het Online.nl wifi-punt werkt alleen met het witte Zyxel VMG-8825-modem dat je van ons hebt gekregen. We adviseren om geen eigen modem of andere wifi-apparatuur aan te sluiten. Heb jij thuis een ander modem dat je van ons hebt gekregen? Dan kan het zijn dat je nog een iets ouder model in huis hebt. Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice via 088 0038500 (lokaal tarief) om het nieuwste wifi-modem te bestellen.

 10. Kan ik het wifi-punt terugsturen als ik toch niet tevreden ben?

  Je kunt het wifi-punt binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. De informatie over het retourneren vind je in de verpakking van het wifi-punt.

 11. Ik heb een zwart Zyxel of wit Huawei modem. Kan ik ook een wifi-punt bestellen?
  Het wifi-punt werkt alleen met het nieuwe witte Zyxel modem. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen doen via 088 0038500 (lokaal tarief).
 12. Ik zie het wifi-punt niet staan in Mijn Online.nl
  Dan maak je waarschijnlijk gebruik van een modem dat dit wifi-punt niet ondersteunt. Het wifi-punt werkt alleen met het nieuwe witte Zyxel modem. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen doen via 088 0038500 (lokaal tarief).
 13. Het middelste lampje brandt niet continu groen of oranje
  Dan is er waarschijnlijk iets niet goed gegaan met het installeren van het wifi-punt. Probeer om het wifi-punt met behulp van de handleiding opnieuw te koppelen. Als het middelste lampje rood brandt, staat je wifi-punt te ver van het modem.
 14. Het bovenste of middelste lampje op mijn wifi-punt brandt oranje
  Een oranje lampje is geen probleem. In de handleiding vind je wat de lampjes precies betekenen.