M7 Group S.A. M7 Group S.A.

M7 Group SA werd in oktober 2009 in Luxemburg opgericht en is de Europese aanbieder van satellietdiensten voor consumenten en zakelijke klanten. Onder M7 Group S.A. vallen de volgende merken: CanalDigitaal en Online.nl in Nederland, TV Vlaanderen in Vlaanderen, TéléSAT in het Franstalige gedeelte van België en AustriaSat in Oostenrijk. Alle merken bieden op-maat-pakketten die passen bij de locale cultuur en de taal van de landen. Luxemburg is een strategische hoofdlocatie voor een aanbieder van satellietdiensten. Vandaag de dag heeft M7 Group SA meer dan 3 miljoen kijkers die een kleine schotelantenne gebruiken om honderden digitale nationale en internationale tv- en radiozenders te ontvangen. Sinds 2011 biedt M7Group SA ook internet en VOIP diensten aan voor hun klanten in Nederland en Vlaanderen.

Bezoek www.m7group.eu voor meer informatie.

Online.nl Online.nl

In 1994 werd Euronet – de voorloper van wat je nu als Online.nl kent – opgericht. Daarmee is Online.nl één van de meest ervaren providers van Nederland. Ze zijn ook één van de aanbieders van snel glasvezel internet met het grootste bereik op de Nederlandse markt via het KPN en DELTA Netwerk. Online.nl biedt je supersnel en stabiel internet, 100% installatiegarantie en gratis overstapservice. En met interactieve tv van CANAL+ (voorheen Canal Digitaal) kijk je naar meer dan 80 tv-zenders en stream je onbeperkt CANAL+ films en series met Film1 standaard in je tv-abonnement. Met de CANAL+ tv app beslis je zelf waar, wanneer en op welk apparaat je kijkt. Kijk tot 7 dagen terug met TV- en Begin Gemist, buitenshuis, in de hele EU.

Lees meer op de website van Online.nl. Op zoek naar een nieuwe baan? Online.nl is onderdeel van CANAL+. Kijk op: onze vacatures.

TV, films en series van CANAL+ CANAL+

Sinds 2024 kijken Online.nl tv-abonnees met een Amino tv-ontvanger tv van CANAL+. Voorheen was dit Canal Digitaal. Canal Digitaal werd in 1995 opgericht en is de eerste en langst bestaande Platform van M7 Group SA. Meer dan half miljoen Nederlanders kijken digitale televisie en luisteren digitale radio via Canal Digitaal via satelliet of internet. Hiermee zijn ze verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe abonnementstarieven. Altijd inclusief alle content van de streamingsdienst CANAL+.

Bezoek onze Nederlandse digitale satelliet televisie provider Canaldigitaal op www.canaldigitaal.nl voor meer informatie.

AustriaSAT AustriaSAT

AustriaSat werd in oktober 2010 opgericht door M7 Group SA. AustriaSat is beschikbaar op de belangrijkste DTH positie van Oostenrijk, Astra 19.2°, en is het enige platform voor digitale satelliet televisie dat via smartcards van de openbare omroep ORF (Oesterreichischer Rundfunk) te ontvangen is. Het aanbod is gericht op 1,8 miljoen digitale satelliet huishoudens in Oostenrijk, die al een ORF smartcard bezitten. AustriaSat biedt 14 tv-kanalen, waaronder actie, komedie, sport, lifestyle, film, muziek, cartoons en erotische programma's. In aanvulling op het AustriaSat pakket kunnen klanten meer dan 240 free-to-air kanalen, 30 specifieke Oostenrijkse kanalen en 9 HD-kanalen via digitale satelliet op hun ORF smartcard ontvangen. In 2023 lanceerde HD Austria CANAL+ tv.

Bezoek onze Oostenrijkse digitale televisie provider HD Austria op www.canalplus.at voor meer informatie.

Skylink skylink

Skylink is het historisch oudste Tsjechisch-Slowaakse satelliet platform. Het was ook de grootste en snelst groeiende satelliet-dienstverlener in de Tsjechische Republiek en Slowakije. Via haar gecodeerde kaarten biedt ze toegang tot satelliet-tv bij meer dan 2 miljoen huishoudens. Naast een breed aanbod van gratis en betaalde programma's, ligt het belangrijkste concurrentievoordeel van Skylink in de hoge uitzendkwaliteit. Skylink is marktleider in het segment van high definition television (HDTV) - op dit moment biedt het al 23 HD-zenders aan. Het signaal wordt in hoge digitale kwaliteit uitgezonden van de Astra-satelliet (23,5 graden oost) en bestrijkt het gehele grondgebied van de Tsjechische en Slowaakse Republiek. In januari 2012 is Skylink onderdeel geworden van de internationale groep M7 Group SA.

Bezoek onze Tsjechische Digitale Televisie provider Skylink op www.skylink.cz voor meer informatie.

TéléSAT Telesat

TéléSAT numérique werd in januari 2009 gelanceerd en is het eerste platform gericht op de Franstalige gemeenschap in België. TéléSAT biedt een breed scala aan van Franstalige zenders aangevuld met internationale- en themakanalen. TéléSAT onderscheidt zich door een standaard MPEG4 ontvanger aan haar consumenten aan te bieden en zendt uit op zowel de Astra 19® als de Hotbird 13® Satelliet, Europa's belangrijkste satelliet posities.

Bezoek onze Belgische internet en digitale televisie provider TéléSAT op www.telesat.be voor meer informatie.

TV VLAANDEREN TV Vlaanderen

TV VLAANDEREN is een satelliet-platform opgericht in juni 2006, gericht op de Vlaams sprekende inwoners van België. TV VLAANDEREN biedt digitale televisie en radio aan via de satelliet met een eenvoudig Satelliet pakket in alle regio's van het land. TV VLAANDEREN biedt haar klanten interessante TV en Radio pakketten bestaande uit Vlaamse en Nederlandse zenders, maar ook internationale en speciale content kanalen. Bovendien en dankzij het SES Astra Satelliet-netwerk kan de consument honderden gratis nationale en internationale zenders ontvangen, zonder extra kosten. Sinds 2011 zijn ook internet en VOIP diensten beschikbaar.

Bezoek onze België internet en digitale televisie provider TV VLAANDEREN op www.tv-vlaanderen.be voor meer informatie.