Met webmail van Online.nl kun je op elke computer met internettoegang je e-mail bekijken, ontvangen, versturen en beheren.
Ga hiervoor naar webmail.online.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord. In Online.nl Webmail zitten veel handige functies die vergelijkbaar zijn met programma’s als Microsoft Outlook. Als je behoefte hebt aan toelichting op een van deze functies, kun je deze opvragen via ‘Online Helpcentrale’ rechtsboven in de Webmail omgeving. Je kunt eenvoudig de Webmail koppelen aan e-mailprogramma’s zoals Outlook.

Handig om te weten:

  • Je krijgt standaard 5gb opslagruimte
  • Als je e-mailberichten via Webmail verwijdert, ontvang je ze later niet meer in Microsoft Outlook (of andere e-mailprogramma's)
  • De berichten die je via Webmail verstuurt, vind je later niet terug in Outlook (of andere e-mailprogamma's). De berichten staan wel in de map ‘verzonden berichten’ in Webmail
  • Als je via zowel Webmail als een ander e-mailprogramma berichten wilt lezen, kies je voor de optie om altijd een kopie van jouw berichten op de mailserver van Online.nl te laten staan. Je kunt dit instellen in je e-mailprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook.

Om in te loggen in Webmail ga je naar de website van Online.nl. Daar staat rechts bovenin 'Webmail'.