Vier redenen om de Canal Digitaal TV App te downloaden
Terug naar de blog

Vier redenen om de Canal Digitaal TV App te downloaden

26/04/2018 Wist je dat...
Kijk je televisie bij Online.nl? Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Daarom kun je gratis de Canal Digitaal TV App gebruiken. Heb je die nog niet? Zeker doen, want hiermee kijk je maximaal tv. Wij geven vier redenen waarom je ‘m meteen zou moeten downloaden!

Reden 1: overal in de Europese Unie live tv-kijken

Met de Canal Digitaal TV App kun je grenzeloos live-tv kijken. Vanaf 1 april 2018 kan dat namelijk in de hele Europese Unie. Dit betekent dat je deze zomer ook op vakantie in Frankrijk om 20.00 uur naar het achtuurjournaal met Dionne Stax kunt kijken. Kijk je liever een andere zender? Geen probleem, want in elk EU-land ontvang je precies dezelfde zenders. Maximaal kijken!

Reden 2: waar en wanneer je maar wil programma’s terugkijken met TV Gemist

De Canal Digitaal TV App heeft, net als met Interactieve TV, de TV Gemist-functie. Hiermee kijk je, wanneer je dat zelf wil, programma’s terug van de NPO-, SBS- en RTL-zenders. Dit kan tot zeven dagen na de uitzending. Goed nieuws: ook dit kan in elk EU-land. En dat is nou nét weer lekker als je van het Spaanse strand afkomt en relaxt een programma wil terugkijken. Je bent baas over je eigen tv-gids en kijkt dus wanneer je maar wil die GTST-aflevering of spannende serie terug! Daarmee heeft de app een totaalpakket waar je eenvoudig toegang tot hebt.

Reden 3: altijd iets leuks op tv via de Online.nl videotheek

Is er op de gewone tv niets te zien? In de Online.nl videotheek kun je op elk moment een film uitzoeken om te kijken. We hebben in onze app een gratis on-demand videotheek met films van Film Europe die je zonder reclameonderbrekingen kunt kijken. Zo kun je je écht inleven in de mooiste films! Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en zo is er dus altijd een mooie, spannende of bijzondere film te zien die je nog niet kende. Hoe compleet wil je het hebben! De gratis on-demand videotheek met films van Film Europe is sinds 25 april 2018 beschikbaar. Staan ze nog niet in je app? Waarschijnlijk moet je de app dan even updaten. Daarna kun je gratis onbeperkt on-demand films kijken.

Reden 4: dankzij Chromecast ook op groot beeld te gebruiken

De laatste reden waarom de Canal Digitaal TV App zeker de moeite waard is: hij ondersteunt Chromecast! Hierdoor kun je compleet genieten van de app. Dit is namelijk een heel handig en betaalbaar HDMI-apparaatje van Google dat je aansluit op een beeldscherm. Via een wifi-verbinding kun je het beeld van de app afspelen op dit grote scherm. Zo hoef je niet op het kleine scherm van je smartphone of tablet de uitzending te kijken. Handig als je wél een beeldscherm hebt, maar geen tv-ontvanger. Hiermee kijk je alsnog live tv, TV Gemist of een film uit de on-demand videotheek.

Canal Digitaal TV App downloaden? Zo gebeurd!

Onze app is gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android-apparaten en Apple App Store voor als je een iPhone of iPad hebt. Vervolgens kun je de app gebruiken door een koppelcode in te voeren. Dit is snel gedaan, want je genereert de code zelf via de tv-ontvanger. Ga hiervoor naar het menu van je tv-ontvanger. Druk op ‘Instellingen’ en daar op ‘Mobiele diensten’. Vervolgens kun je een code laten genereren. Voer deze code vervolgens in om je Canal Digitaal TV App aan je tv-ontvanger te koppelen om maximaal van de app te kunnen genieten. Daarna is de app klaar voor gebruik! [poll id="3"]

Chat

 • vandaag

 • Hoi! Welkom bij Online.nl🙂
 • Ben je al klant bij Online.nl of ben je ooit klant geweest?

 • Ja

  Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij je in te loggen met je Online.nl inloggegevens


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee, Ik wil klant worden bij Online.nl

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot