Vier redenen om de Canal Digitaal TV App te downloaden
Terug naar de blog

Vier redenen om de CANAL+ app te downloaden

04/12/2023 Wist je dat...

Kijk je televisie bij Online.nl? Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Daarom kun je gratis de CANAL+ app gebruiken. Heb je die nog niet? Zeker doen, want hiermee kijk je maximaal tv. Wij geven vier redenen waarom je ‘m meteen zou moeten downloaden!

Reden 1: overal in de Europese Unie live tv-kijken

Met de CANAL+ app kun je grenzeloos live-tv kijken in de hele Europese Unie. want in elk EU-land ontvang je precies dezelfde zenders. Maximaal kijken!

Reden 2: waar en wanneer je maar wil programma’s terugkijken met TV Gemist

De CANAL+ app heeft, net als met Interactieve TV, de TV Gemist-functie. Hiermee kijk je, wanneer je dat zelf wil, programma’s terug. Dit kan tot zeven dagen na de uitzending. Goed nieuws: ook dit kan in elk EU-land. En dat is nou nét weer lekker als je van het Spaanse strand afkomt en relaxt een programma wil terugkijken. Je bent baas over je eigen tv-gids en kijkt dus wanneer je maar wil die GTST-aflevering of spannende serie terug! Daarmee heeft de app een totaalpakket waar je eenvoudig toegang tot hebt.

Reden 3: altijd iets leuks op tv via de Online.nl videotheek

Is er op de gewone tv niets te zien? Met CANAL+ heb je toegang tot een volledige streaminsdienst voor geweldige films en series. zo kun je op elk moment een film of serie uitzoeken om te streamen. Wekelijks voegt CANAL+ ook nieuwe titels toe dus houd het goed in de gaten.

Reden 4: dankzij Chromecast ook op groot beeld te gebruiken

De laatste reden waarom de CANAL+ zeker de moeite waard is: hij ondersteunt Chromecast! Hierdoor kun je compleet genieten van de app. Dit is namelijk een heel handig en betaalbaar HDMI-apparaatje van Google dat je aansluit op een beeldscherm. Via een wifi-verbinding kun je het beeld van de app afspelen op dit grote scherm. Zo hoef je niet op het kleine scherm van je smartphone of tablet de uitzending te kijken. Handig als je wél een beeldscherm hebt, maar geen tv-ontvanger. Hiermee kijk je alsnog live tv, TV Gemist of een film uit de on-demand videotheek.

CANAL+ app downloaden? Zo gebeurd!

De app is gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android-apparaten en Apple App Store voor als je een iPhone of iPad hebt. Vervolgens kun je de app gebruiken door een koppelcode in te voeren. Dit is snel gedaan, want je genereert de code zelf via de tv-ontvanger. Ga hiervoor naar het menu van je tv-ontvanger. Druk op ‘Instellingen’ en daar op ‘Mobiele diensten’. Vervolgens kun je een code laten genereren. Voer deze code vervolgens in om je CANAL+ app aan je tv-ontvanger te koppelen om maximaal van de app te kunnen genieten. Daarna is de app klaar voor gebruik!