• Daarom Interactieve TV

  Daarom <strong>Interactieve TV</strong>

  Daarom Interactieve TV

  Onze Interactieve TV is thuis in je hele huis. En alleen bij Online.nl krijg je alle interactieve opties en FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 standaard in je tv-pakket. Sla een arm om de schouder van je lief en zwijmel weg bij een romantische komedie op je HD scherm. Mix business met pleasure en geniet van een sportwedstrijd terwijl je op de laptop werkt. Of pak snel het laatste nieuws mee op je tablet of smartphone. Interactieve TV werkt echt op al je schermen. Welke leuke functies zitten er allemaal in het basis tv-pakket? Lees ze hieronder.

  Je komt er net te laat achter dat je favoriete programma al begonnen is en hebt daardoor net het vervolg op de cliffhanger van vorige week gemist! Geen probleem meer met TV Gemist. Je kunt zolang het programma nog bezig is programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders vanaf het begin bekijken met Begin Gemist. Is het programma al afgelopen? Met TV Gemist kijk je de populairste programma’s van NPO, SBS, Net5 en Veronica tot maar liefst 7 dagen terug. Zo compleet is Interactieve TV van Online.nl.

  Dat zal je altijd zien, je bent een avondje niet thuis maar juist vanavond is én die leuke film én de volgende aflevering van die spannende serie op tv. Bij Online.nl hoef je niet meer te kiezen! Je kunt namelijk niet alleen 100 uur opnemen en tot 365 dagen terugkijken maar je kunt ook nog eens meerdere programma’s tegelijk opnemen. Bovendien kun je vooruit- en terugspoelen in je gemaakte opnames.

  Moet je middenin die spannende film toch écht even een plaspauze maken? Of word je gebeld en moet je je telefoon even opnemen? Met Interactieve TV hoef je dan niets van de film te missen. Je kunt namelijk op elk moment een uitzending pauzeren. En zodra je weer klaar bent om verder te kijken, druk je op je afstandsbediening gewoon op play. Net als met een dvd!

  Stel je pakket samen
 • Online.nl TV App

  Online.nl TV App

  Lekker kijken naar je favoriete serie, terwijl je huisgenoten niets missen van het voetbal. Dat kan gewoon, met de Online.nl TV app! Je kijkt binnenshuis naar alle zenders van je abonnement, via je smartphone, tablet of pc. De app is beschikbaar voor Android en iOS en via je pc log je in via een speciale website. Je hebt zelfs geen afstandsbediening meer nodig want je kunt via de app je tv gewoon bedienen met je smartphone.

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Ben je onderweg naar huis maar wil je alvast weten of er vanavond wat leuks op TV is? Met de Online.nl TV app blader je gewoon op je smartphone en tablet door de TV Gids. Ook thuis kun je in het menu de volledige TV Gids terugvinden en zijn opnames gemakkelijk 7 dagen vooruit te plannen.

  Op visite, maar vergeten die spannende serie op te nemen? Je plant met de app alsnog op afstand heel gemakkelijk je opnames in! En de opnames bekijk je waar en wanneer je wilt. Ook buitenshuis, in heel Nederland.

  Je vindt de gratis Online.nl TV app in de App Store of de Google Play Store.

  Stel je pakket samen
 • Premiumzenders

  Premiumzenders

  Wil je nog meer topentertainment in huis halen? Dat kan met onze Premium zenderpakketten. Ben je een grote sportfan? Met FOX Sports of Ziggo Sport kun je de hele dag door kijken naar sport op topniveau. Kijk je liever film? Dan zit je goed met Film1!

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  FOX Sports International biedt u live internationaal topvoetbal uit o.a. de Bundesliga, de Europa League en bekervoetbal uit de FA Cup, DFB-Pokal en Copa del Rey. Kijk verder naar toptennis en grote Amerikaanse sportcompetities met de MLB, NFL, NHL en UFC. Met FOX Sports International krijg je maar liefst twee internationale sportzenders.

  Ziggo Sport Totaal heeft met de 6 zenders Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Extra 1 en Ziggo Sport Extra 2 een totaal aanbod voor iedereen die van sport houdt.

  Film1 is er voor alle filmliefhebbers. Je krijgt als eerste toegang tot de beste films van dit moment. Van recente bioscoopreleases tot de leukste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal. Je kunt genieten van 4 unieke en reclamevrije filmkanalen (Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Drama & Film1 Family), inclusief een groeiende catalogus met on demand titels. Zo is er altijd voor iedereen iets te zien.

  Stel je pakket samen
 • Extra TV's

  Extra TV's

  TV in de slaapkamer? Of misschien in de keuken, of de studeerkamer... Het kan bij Online.nl! Bij het bestellen geef je heel gemakkelijk aan op hoeveel televisies jij TV wilt kijken. Tegen een kleine meerprijs per maand mis jij nooit meer je favoriete programma's - waar in huis je ook bent!

  Stel je abonnement direct samen of bel 088 0038500

  Afhankelijk van je internetsnelheid ontvang je Interactieve TV of Digitenne op je tweede TV. Bij het samenstellen van je pakket lees je hier meer over.

  Je betaalt slechts € 5 euro per maand per extra TV. Bij het bestellen geef je heel gemakkelijk aan hoeveel extra TV-aansluitingen je wilt.

  Stel je pakket samen