Webmail van Online.nl
Elke klant van Online.nl krijgt ‘m gratis: webmail van Online.nl met een eigen @online.nl e-mailadres. Hoe werkt de webmail precies? En hoe stel je het in? Lees snel verder voor alle tips om webmail van Online.nl optimaal te gebruiken.

Over webmail van Online.nl
De webmail van Online.nl is een gratis dienst voor klanten van Online.nl. Met deze dienst kun je overal via een browser e-mails lezen en versturen. Het adres van de webmail-omgeving is webmail.online.nl Je vindt de webmail-omgeving ook via het linkje rechtsboven op de website van Online.nl.

Inloggen
Je kunt inloggen met je Mijn Online.nl inloggegevens. Weet je deze gegevens niet? Deze hebben we je gemaild naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Je kunt ook je gebruikersnaam achterhalen en een wachtwoord opnieuw instellen.

Goed om te weten
• Je krijgt standaard 500 Mb/s opslagruimte
• Als je via zowel Webmail als een ander e-mailprogramma berichten wilt lezen, kies je voor de optie om altijd een kopie van jouw berichten op de mailserver van Online.nl te laten staan. Je kunt dit instellen in je e-mailprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Microsoft Outlook.