Hulp bij internet & wifi
De Online.nl Servicetool is een programma met uitgebreide zelfhulpsoftware voor internet en wifi. De tool helpt je met het installeren van de belangrijkste diensten op het gebied van internet, wifi, je thuisnetwerk, browser en beveiliging. Ook kan de tool helpen met het verbeteren van je wifi-signaal en zorgen voor een snellere verbinding. Benieuwd hoe snel je internet nu is? Doe dan onze gratis speedtest!
Let op: de Servicetool werkt alleen met het zwarte Zyxel (VMG8324-b10A) modem of het Huawei (HG655D) modem, en alleen met een bekabelde verbinding. Het is dus niet mogelijk om de Servicetool draadloos te gebruiken.

Installatietool
Wanneer je de Online.nl Servicetool voor de eerste keer opent, ga je direct naar de Installatietool. Hier vind je alle belangrijke programma’s die je helpen om eenvoudig en snel je internetverbinding op te zetten, diensten en apparaten in te stellen en zo je persoonlijke thuisnetwerk te creëren.

Om er voor te zorgen dat je internet goed ingesteld wordt, raden we je aan om in ieder geval de stappen ‘Internetverbinding’ en ‘Thuisnetwerk’ door te lopen. De Servicetool wijst zich vanzelf en geeft stap voor stap aan wat je moet doen. Je kunt het installatieproces op een later moment nog eens doorlopen door op het icoontje van installatie te klikken.

Startscherm
Na de installatie zie je op het startscherm precies of alle instellingen goed zijn en of je internetverbinding goed werkt. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je dit met behulp van de Servicetool direct oplossen. Is je wifi wat trager dan verwacht? Kijk dan eens of je met het ‘wifi’ icoon je instellingen kunt aanpassen.
Kom je er niet helemaal uit? Check dan eens onze stap-voor-stap oplossingen.

Download voor OS X Download voor Windows