• Veilig en betrouwbaar internetten op PC/Mac, tablet en smartphone

  Niemand zit te wachten op ongenode gasten. Dus sluit je ramen en deuren voordat je op pad gaat. En omdat een schuifje aan de binnenkant allang niet meer volstaat, kies je voor degelijk hang- en sluitwerk. Zo’n slot op de deur biedt Online.nl nu aan om jouw digitale domein te beschermen. Want je wil toch zeker niet dat iemand zomaar toegang krijgt tot jouw bankgegevens als je internetbankiert of online shopt, of er vandoor gaat met jouw wachtwoorden?

  Bescherm je apparaten met één service:  

  F-Secure SAFE! Nu € 39,95 per jaar!

  (normaal € 79,95 per jaar)

  Je bestelt en betaalt direct met korting bij F-Secure.

  Bestel nu bij F-Secure!

 • F-Secure SAFE in een notendop

  Neem contact met ons op of lees hieronder de antwoorden op de meest gestelde overstapvragen:

  Beveiliging tegen virussen, phishing en spam voor PC/Mac, tablet en smartphone. F-Secure SAFE biedt jou de programma's die je nodig hebt om je grenzen te beschermen. F-Secure belooft dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over websites die proberen persoonlijke gegevens voor criminele doeleinden te stelen of over het verspreiden van jouw persoonlijke- en bankgegevens door toepassingen die hier toegang tot hebben. Maar ook niet over spyware en cookies die jouw surfgedrag traceren en verzenden naar derden of ongewenste telefoontjes en berichten naar jouw Android apparaat verzenden. Standaard voor 5 apparaten beschikbaar.

  F-Secure SAFE biedt je aanvullende bescherming voor online bankieren. Op een zichtbare en tastbare manier wordt een banner weergegeven wanneer je naar een bankiersite gaat en de verbinding veilig is. Banking Protection beschermt op de PC's ook andere verbindingen wanneer je op een bankiersite bent, zodat niemand jouw bankiersessie kan overnemen. Als je klaar bent, kun je Banking Protection veilig sluiten. De volgende keer dat je deze tool nodig hebt, wordt Banking Protection automatisch weer ingeschakeld.

  F-Secure’s Browsing Protection is een service die de pagina's die je bezoekt controleert en ervoor zorgt dat je veilig het internet op kunt. Je wordt automatisch tegengehouden als je naar een onveilige website probeert te gaan, zoals bekende phishing- en malwaresites. Dit alles is geoptimaliseerd om jou de best mogelijke browserervaring te bieden. Je hebt dus doorlopende toegang tot veilige websites. Browsing Protection beschermt je ook tegen oplichting via e-mail of smsjes die je bijvoorbeeld naar vervalste bankiersites kunnen leiden. Browserbeveiliging is beschikbaar voor alle ondersteunde platformen: pc, Mac, Android, iOS en WP8.

  F-Secure SAFE helpt je een verloren (of gestolen) telefoon of tablet te traceren door het apparaat weer te geven op een kaart. Met de alarmfunctie vind je je toestel gemakkelijk terug en om de inhoud beschermd te houden, kun je je apparaat op afstand blokkeren. Als uiterste oplossing kun je zelfs alle inhoud van het apparaat verwijderen.

  Met F-Secure SAFE ben je in staat om alle persoonlijke gegevens op het apparaat te beschermen door in een willekeurige browser naar jouw My SAFE-portal te gaan.

  Maak internet een veiliger plaats voor je kinderen. F-Secure SAFE biedt één enkele bescherming die je eenvoudig kunt aanpassen om je kinderen na verloop van tijd meer online flexibiliteit en vrijheid te geven op elk apparaat dat ze gebruiken.

  Over F-Secure

  F-Secure is een online beveiligings- en privacybedrijf uit Finland. Wereldwijd biedt F-Secure zowel zakelijk als privé miljoenen mensen en bedrijven een anoniem beschermd online leven. Internetbeveiliging van F-Secure wordt keer op keer bekroond met vele prijzen. De software van F-Secure wordt regelmatig automatisch geüpdatet zodat PC’s, tablets en smartphones altijd beschermd zijn tegen actuele bedreigingen. Zoals F-Secure zelf zegt: ‘Doe mee en ga voor digitale vrijheid!’

  Bestel nu bij F-Secure!

 • F-Secure SAFE is geschikt voor:
    Windows MAC OS X versie Smartphone
  Platform

  10
  8.1
  8 (ARM ARM-gebaseerde tablets
  worden NIET ondersteund)
  7
  Vista (SP2 en nieuwer)
  XP (32-bit SP3 of nieuwer)

  10.10 (Yosemite)
  10.9 (Mavericks)
  10.8 (Mountain Lion)
  10.7 (Lion)

  10.6.8 of nieuwer (Snow Leopard)

  Android 4.0 (of later)
  iOS6 (of later)

  Windows Phone 8
  Processor* Intel Pentium 4
  (voor XP Intel Pentium III 1 GHz)
  Intel  
  Intern geheugen* 1 GB (voor XP 512 MB) 1 GB  
  Vrije schijfruimte* 1,2 GB 250 MB  
  *Het betreft hier de minimale vereisten