Plaatsen met Glasvezel van KPN of DELTA Fiber | Online.nl

Glasvezel-internet voor iedereen

Glasvezel geeft je de ultieme internetvrijheid. Geniet ongestoord van internetten met de snelheid van het licht, tv kijken op meerdere schermen, supersnel gamen of met het hele gezin tegelijkertijd video’s kijken.

Wij willen glasvezel voor iedereen in Nederland toegankelijk maken. Daarom gebruiken wij als enige provider, de twee grootste en meest betrouwbare landelijke glasvezelnetwerken: die van KPN en DELTA Netwerk. Zo kunnen we al aan 40% van de Nederlandse huishoudens een glasvezel-internet abonnement bieden - en het komt voortdurend op meer plekken beschikbaar.

Wil je weten of jij thuis glasvezel kunt krijgen? Doe dan nu de glasvezel postcodecheck!

In deze plaatsen is glasvezel-internet van Online.nl beschikbaar


Check of ook jouw stad of dorp is aangesloten op glasvezel.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overrijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Glasvezel-internet van Online.nl:
snel, sneller en snelst!

Met een glasvezel-abonnement van Online.nl surf je met de snelheid van het licht.

Razendsnel downloaden en uploaden met meerdere apparaten tegelijkertijd. Gemiste programma’s terugkijken, tv pauzeren en video’s streamen in de hoogste kwaliteit en resolutie. Een supermodern wifi-modem én eenvoudige installatie. Glasvezel van Online.nl - ongekende snelheid voor een betaalbare prijs.

 1. Wat krijg je bij een glasvezel-abonnement van Online.nl?

  Met glasvezel heb je altijd supersnel internet. Omdat iedereen andere eisen stelt aan zijn internetverbinding kun je kiezen uit snel, sneller of snelst. Tot wel 500 Mb/s!

  Je krijgt gratis een high-end Zyxel modem met de nieuwste en snelste wifi-standaarden. Daarmee heb je een sterk en betrouwbaar wifi-signaal, waarmee je zonder problemen in huis kunt internetten.

 2. Welke glasvezel-abonnementen kun je bij Online.nl krijgen?

  We hebben drie verschillende glasvezel-abonnementen met drie verschillende snelheden. Zo hebben we een abonnement naar ieders wens.

  Is glasvezel bij jou beschikbaar? Dan kun je kiezen uit de volgende abonnementen:

Plaatsen met Glasvezel van KPN of DELTA Fiber | Online.nl


Kies de snelheid die bij jou past

Er zijn drie verschillende snelheden. Bepaal zelf welke internetsnelheid bij je past en check de beschikbaarheid op jouw adres.

100 Mb/s
glasvezel
   Standaard gebruik

   Downloadsnelheid tot 100 Mb/s

   Uploadsnelheid tot 100 Mb/s


Heb je een gemiddeld huishouden met nog kleinere kinderen. Dan is dit een goede snelheid om op meerdere televisies te kijken, te internetten en een film of serie van Netflix of Disney+ te streamen.

 

 
€ 26,50
vanaf / per maand
1e 6 mnd, daarna € 41.50 p/mnd*
Check beschikbaarheid
200 Mb/s
glasvezel
  Intensief gebruik

  Downloadsnelheid tot 200 Mb/s

  Uploadsnelheid tot 200 Mb/s


Met deze snelheid geef je de meeste Nederlandse huishoudens het nakijken. Met meerdere computers tegelijk online of allemaal iets anders kijken op Netflix? Werkt perfect! Ben je een fanatieke gamer en speel je multiplayer-games online? Geen haperingen, geen probleem!
 

 
€ 34
vanaf / per maand
1e 6 mnd, daarna € 49 p/mnd*
Check beschikbaarheid
500 Mb/s
glasvezel
  Alles is mogelijk

  Downloadsnelheid tot 500 Mb/s

  Uploadsnelheid tot 500 Mb/s


Met dit abonnement zijn er praktisch geen belemmeringen meer. Zelfs de meest veeleisende internet- gebruiker heeft hieraan voldoende. Iedereen in huis kan zonder haperingen videobellen, programma’s terugkijken en de grootste bestanden downloaden in een mum van tijd. Ideaal voor thuiswerken.

 
€ 44
vanaf / per maand
1e 6 mnd, daarna € 59 p/mnd*
Check beschikbaarheid
* Het getoonde aanbod is i.c.m. een 1-jarig glasvezel internetabonnement via het KPN-netwerk. Klik op ‘Check beschikbaarheid’ voor levering op jouw adres en prijzen via het DELTA Netwerk.

Veelgestelde vragen over glasvezel plaatsen

 1. Ik kan nu nog geen glasvezel-abonnement afsluiten. Wanneer wel?

  Omdat Online.nl van meerdere netwerken gebruikmaakt, kunnen we al op veel adressen glasvezel bieden. En dat aantal groeit snel. Check regelmatig de beschikbaarheid van glasvezel op jouw adres om te kijken of we inmiddels ook bij jou leveren.

  Check glasvezel-beschikbaarheid.

 2. Is glasvezel stabieler dan internet via de telefoonlijn of de kabel?

  Ja, een belangrijke eigenschap van glasvezel is dat het niet gevoelig is voor storingen van buitenaf. Dat betekent dat glasvezel een zeer stabiele, betrouwbare internetverbinding geeft.

  Het verschil tussen glasvezel en dsl

 3. Kan ik glasvezel van Online.nl zelf aansluiten?

  Glasvezel van Online.nl kun je zelf installeren. Met onze stap voor stap handleiding weet je precies wat je moet doen. En lukt het je niet, dan helpen we je via de telefoon. Of we komen bij je langs.

  Stap voor stap glasvezel-installatie.

 4. Waarom is de hoge upload snelheid van glasvezel belangrijk?

  Standaard internet via de telefoonlijn heeft een hoge download- en een wat lagere upload-snelheid. Bij glasvezel zijn die snelheden gelijk. Dit is prettig wanneer je zelf data via het internet verstuurt, bijvoorbeeld met videobellen of wanneer je grote bestanden met anderen deelt. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst.

 5. Kan ik met glasvezel ook Interactieve Televisie nemen?

  Ja, ook bij een glasvezelabonnement kun je Interactive TV en Bellen afsluiten. Het maakt wat dat betreft niet uit of je kiest voor glasvezel of internet via de telefoonlijn.

  Als je een glasvezel-abonnement neemt, dan kun je kiezen tussen Internet , Internet & TV of Internet, TV en Bellen.