• HBO. De beste series en films, direct vanuit Amerika

  <strong>HBO.</strong> De beste series en films, direct vanuit Amerika

  HBO. De beste series en films, direct vanuit Amerika

  HBO is beschikbaar t/m 31 december 2016
  HBO heeft recent besloten om te stoppen met de distributie van haar zenders in Nederland per 31 december van dit jaar. Tot 1 januari 2017 verandert er niets met het HBO-abonnement en is het HBO nog gewoon te bekijken. Zodra bekend is wat er na 1 januari 2017 gebeurt, brengen we je hiervan op de hoogte.

  HBO is een premium tv-pakket met honderden uren aan bioscoopfilms, spraakmakende documentaires en prijswinnende kwaliteitsseries zoals The Leftovers, Boardwalk Empire en Game of Thrones. Onbeperkt & On Demand. Op tv, online en mobiel. Of via drie volledig reclamevrije tv-kanalen: HBO, HBO 2 en HBO. In haarscherpe HD-kwaliteit en met Nederlandse ondertiteling zijn HBO-series gelijk met Amerika in Nederland te zien.

  HBO is het premièrekanaal. Hier zie je iedere dag block- busterfilms en premières van de nieuwste series. Op HBO 2 vind je voornamelijk programma's met de nadruk op drama, intrige en romantiek. En liefhebbers van actie, spanning en passie stemmen af op HBO 3.

  Met HBO GO en HBO On Demand kijk je onbeperkt waar en wanneer jij wilt via je tv en tablet naar HBO programma’s.

  Stel je pakket samen
 • HBO GO: Alles wat HBO te bieden heeft. Waar en wanneer het jou uitkomt!

  <strong>HBO GO:</strong> Alles wat HBO te bieden heeft. Waar en wanneer het jou uitkomt!

  HBO GO: Alles wat HBO te bieden heeft. Waar en wanneer het jou uitkomt!

  HBO GO is een on demand-service voor HBO-abonnees waarbij je op je tablet, smartphone en/of computer naar films en series kunt kijken. Of stream naar je tv via Chromecast en Apple Airplay. HBO GO is een gratis dienst die Online.nl aan HBO-abonnees aanbiedt.

  Laptop, smartphone en tablet. Android en iOS. HBO heeft een app voor alle devices. Je kunt dus waar je wilt en wanneer het jou uitkomt genieten van live-tv van HBO. Maar je kunt ook on demand een film of serie kiezen en kijken.

  De database met films en series van HBO is natuurlijk enorm. Iedere week wordt het aanbod vernieuwd, zodat je altijd naar de nieuwste films en series kijkt. En er nooit meer niks te zien is.

  Ben je begonnen met die ene leuke film op je tablet, maar kon je hem niet afkijken? Geen probleem, de volgende dag in de trein kijk je hem gewoon verder op je smartphone. Hij start vanzelf waar je gebleven was!

  Stel je pakket samen
 • HBO On Demand: kijk HBO wanneer jij het wilt, gewoon op je TV.

  <strong>HBO On Demand:</strong> kijk HBO wanneer jij het wilt, gewoon op je TV.

  HBO On Demand: kijk HBO wanneer jij het wilt, gewoon op je TV.

  Met jouw HBO abonnement heb je gratis toegang tot HBO On Demand. Je start elke serie en film wanneer jij wilt. Direct op je TV.

  HBO On Demand geeft je altijd 500 uur vol met de mooiste bioscoopfilms en eindeloos veel kwaliteitsseries. Iedere week wordt het aanbod ververst, dus geniet je iedere week van nieuwe titels.

  Met HBO On Demand hoef je niet thuis te blijven voor een film of serie. Je zet hem gewoon aan wanneer het jou uit komt. Kies binnen het Online.nl menu voor ‘Films en Series’. Hier staat het aanbod van HBO tussen. Gewoon gratis bij je HBO abonnement.

  Stel je pakket samen
 • HBO: topentertainment voor jou alleen of voor jou en je gezelschap

  <strong>HBO</strong>: topentertainment voor jou alleen of voor jou en je gezelschap

  Met HBO (officiële naam: Home Box Office) haal je topentertainment in huis. Geniet van Game of Thrones, Boardwalk Empire of The Sopranos. Met Nederlandse ondertiteling, zonder reclames. En vlak na de premiere in Amerika. Of wanneer jij dat maar wilt, op welk scherm jij maar wilt, met HBO GO en HBO on Demand.

  HBO is sinds 2012 in Nederland te ontvangen, maar in de Verenigde Staten is de zender al sinds 1972 te bekijken. In al die jaren heeft de zender een groot internationaal succes weten te bereiken. Niet alleen zendt de Amerikaanse zender topfilms en –series uit, maar het produceert ook nog eens zelf een aantal kijkcijferkanonnen. Denk naast Game of Thrones, met onze eigen Carice van Houten, bijvoorbeeld ook aan Deadwood, Six Feet Under en True Detective. Daarnaast zijn er altijd nieuwe hitseries in de maak.

  HBO is je ideale metgezel voor een avondje thuis. Of je nu spanning of romantiek zoekt of gewoon lekker wilt lachen, je vindt het via de online videotheek met honderden verschillende titels. Of misschien wil je juist wel nadenken over maatschappelijke issues door middel van een van de vele documentaires die HBO ook aanbiedt.

  Nodig gerust je vrienden uit om de laatste afleveringen van een van de topseries te bekijken of de première van een film te zien, want met deze zender hoef je je echt nergens voor te schamen. De HD-kwaliteit is heel scherp, zodat je de beelden nog intenser ervaart. Voor een optimale beleving maakt HBO gebruik van Dolby 5.1 voor de beste geluidseffecten. Maar het mooiste blijft toch wel dat je je niet hoeft af te vragen hoe het met jouw favoriete personages uit je lievelingsseries gaat, want HBO zendt deze direct na de Amerikaanse uitzending in Nederland uit. Daarbij worden spannende scènes niet meer onderbroken, want HBO is vrij van reclame. Wil je dus lekker tv-kijken met behulp van de modernste tools zoals HBO GO? Bestel dan snel het kanaal als toevoeging op je huidige zenderpakket.

  Kortom, met HBO kun je volop profiteren van echte kwaliteitstelevisie. Niet alleen is het aanbod grandioos, maar ook de technische faciliteiten maken deze zender een must have voor liefhebbers van hoogwaardige series en films. Neem daarbij het handige HBO GO dat gratis als extra dienst in je HBO-pakket zit en het kan niet anders dan dat HBO in jouw zenderpakket thuishoort. Een abonnement op HBO is een waardevolle aanvulling op het basispakket van Online.nl. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden van HBO en onze zenderpakketten. Check de kosten en mogelijkheden direct bij Online.nl en zorg dat ook jij voortaan de nieuwste afleveringen van hitseries en de actueelste topfilms ziet.

  Stel je pakket samen