• Geniet van internationale topsport met FOX Sports International via Online.nl

  Geniet van internationale topsport met FOX Sports International via Online.nl

  Kies voor FOX Sports International in je Online.nl pakket en geniet van dé internationale live sportzender. Naast een gezonde dosis voetbal uit Europese topcompetities (met o.a. de Bundesliga), geniet je met FOX Sports International van toptennis, de NFL en de MLB. Je hebt gegarandeerd het beste stoeltje in het stadion!

  Volg op 2 kanalen live topvoetbal uit de Bundesliga. Daarnaast kijk je naar de UEFA Europa League en bekervoetbal uit de FA Cup, DFB-Pokal en de Copa del Rey finale.

  FOX Sports International is meer dan voetbal. Kijk naar live toptennis uit de WTA en ATP World Tour. Bovendien zijn grote Amerikaanse sportcompetities te zien met tophonkbal uit de Major League Baseball, American Football uit de NFL, ijshockey uit de NHL en de ultimate fighters uit de UFC.

  Je kijkt al FOX Sports International voor € 13,- per maand. Wil je ook het beste nationale voetbal live volgen? Combineer FOX Sports Eredivisie met FOX Sports International en ontvang maar liefst € 6,- korting. Je betaalt voor het complete FOX Sports pakket slechts € 25,- per maand.

  Stel je pakket samen
 • Kijk FOX Sports International voor een sportieve prijs

  Kijk FOX Sports International voor een sportieve prijs

  Kies vandaag nog voor FOX Sports International bij Online.nl en geniet van je favoriete sportwedstrijden via een via een stabiele verbinding, voor slechts € 13 per maand. Blijf bij en weet als eerste wat er speelt op het gebied van sportief tv-entertainment. Kies voor één van onze pakketten en vink aan dat je FOX Sports International wilt ontvangen en start met genieten van ongestoorde tv-uitzendingen van jouw favoriete club.

  Je pakket stel je helemaal zelf samen en pas je dus helemaal aan naar jouw voorkeuren. Wel FOX Sports International, géén Eredivisie? Dat kan! Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de combinatie en profiteren van ons combivoordeel. Je krijgt dan een korting van € 6 per maand. Een sportief prijsje dus! Of het nu gaat om razendsnel internetten, probleemloos bellen, interactief tv kijken of een succesvolle combinatie van deze mogelijkheden in één totaalpakket: je scoort altijd bij Online.nl.

  Stel je pakket samen
 • Kies ook voor FOX Sports International bij Online.nl

  Kies ook voor FOX Sports International bij Online.nl

  Zorgeloos en ongestoord genieten van FOX Sports International. Natuurlijk wil je dat! Wie wil nou dat op het cruciale moment zijn tv vastloopt en je de buren eerder hoort juichen dan bij jou dat doelpunt valt? Kies voor Online.nl en je kiest voor de oudste en meest ervaren aanbieder in Nederland. Profiteer van onze jarenlange ervaring en je zit nooit meer met vertraging op de lijn. Of het nou om Internet, Interactieve TV of Bellen gaat.

  Stap je over naar Online.nl? Geen probleem! Wij verzorgen graag jouw overstap met onze overstapservice. Je hebt geen omkijken meer naar het opzeggen van je oude abonnement, want dat regelen wij voor je. Doe je het liever zelf? Geen probleem, dat kan ook! Ook het installeren van de apparatuur van Online.nl is een eitje. Je krijgt alles tijdig geleverd met enkele stap-voor-stap handleidingen. Lukt het installeren toch niet? Dan zitten we voor je klaar. En lukt het ook met de hulp van onze Klantenservice niet om alles netjes werkend te krijgen? Dan sturen we een deskundige monteur naar je toe, die de installatie voor je verzorgt. Gratis. Met onze gratis installatie garantie.

  Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog jouw pakket met FOX Sports International bij Online.nl!

  Stel je pakket samen