• Volg Nederlands voetbal met FOX Sports Eredivisie via Online.nl

  Volg Nederlands voetbal met FOX Sports Eredivisie via Online.nl

  Kies je voor FOX Sports Eredivisie bij Online.nl? Dan kies je voor alle Eredivisie, Jupiler League en KNVB-beker wedstrijden live op tv. Bovendien kijk je naar alle samenvattingen uit de Bundesliga en Europa League en volg je het belangrijkste sportnieuws via de spraakmakende programma’s van FOX Sports. Met de keuze voor FOX Sports Eredivisie mis je geen moment meer van jouw favoriete voetbalclub. Met Interactieve TV van Online blijf je overal en altijd op de hoogte terwijl je de haarscherp weergegeven sportuitzendingen op FOX Sports bekijkt. Met een FOX Sports-abonnement via Online.nl mis jij dus geen moment meer.

  Kijk op 3 kanalen van iedere speelronde live naar alle Eredivisiewedstrijden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten en bekende analisten, zoals Kenneth Perez, Arnold Bruggink en Ronald de Boer. Naast de Eredivisie is er live aandacht voor de Jupiler League, de Tweede divisie en KNVB-bekertoernooi en worden de samenvattingen van de Bundesliga en Europa League uitgezonden.

  Naast de vele live wedstrijden is er plaats voor spraakmakende sportprogramma’s. Bekijk dagelijks het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. In Voetbal op Vrijdag komt de Jupiler League aan bod in een schakelprogramma en op de zaterdagavond kijk je naar de Eretribune. Op zondag en maandag is Kees Jansma te zien in De Tafel van Kees en Natafelen.

  Je kijkt al FOX Sports Eredivisie voor € 18,- per maand. Wil je al het beste voetbal live volgen? Combineer FOX Sports Eredivisie met FOX Sports International en ontvang maar liefst € 6,- korting. Je betaalt voor het complete FOX Sports pakket slechts € 25,- per maand.

  Stel je pakket samen
 • Kijk FOX Sports via een stabiel en betrouwbaar netwerk voor een sportieve prijs

  Kijk FOX Sports via een stabiel en betrouwbaar netwerk voor een sportieve prijs

  Bij Online.nl kijk je FOX Sports Eredivisie via een stabiele verbinding, voor slechts € 18 per maand. Zonder storing, ruis of haperend beeld. Bijblijven en genieten van sportief tv-entertainment, dát bieden wij jou met FOX Sports! Kies voor één van onze pakketten met ongestoorde televisie-uitzendingen en het zeer diverse tv-aanbod van FOX Sports. En haal onder meer de complete Nederlandse voetbalcompetitie in huis met FOX Sports Eredivisie.

  Kies nu voor interactieve tv met FOX Sports Eredivisie bij Online.nl, en maak direct gebruik van een stabiel en zeer betrouwbaar netwerk voor een meer dan sportieve prijs. Wij houden niet van moeilijk doen. Onze heldere voorwaarden maken het voor jou dan ook eenvoudig om zelf te kunnen kiezen voor een pakket dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om razendsnel internetten, probleemloos bellen, interactief tv kijken of een succesvolle combinatie van deze mogelijkheden in één totaalpakket: je scoort altijd bij Online.nl!

  Wil jij dus ook alle nationale sportevenementen volgen met een uitmuntende digitale weergave, kies dan voor FOX Sports Eredivisie en volg gezellig met familie en vrienden iedere wedstrijd in de vaderlandse voetbalcompetitie. Regel het allemaal snel en eenvoudig via Online.nl.

  Stel je pakket samen
 • Blijf continu op de hoogte met FOX Sports Eredivisie

  Blijf continu op de hoogte met FOX Sports Eredivisie

  Met FOX Sports Eredivisie zit je altijd op de eerste rij bij de wedstrijd van de week. Via FOX Sports Vandaag kijk je iedere dag het belangrijkste sportnieuws en weet je precies wat er in de sportwereld speelt en op het programma staat. Ook is er iedere vrijdag een speciale uitzending waarbij FOX Sports je de mooiste en belangrijkste doelpunten uit de Jupiler League, de Eredivisie en de Bundesliga presenteert.

  Stel je pakket samen
 • FOX Sports Eredivisie bij Online.nl: een logische keuze

  FOX Sports Eredivisie bij Online.nl: een logische keuze

  Wil jij als enthousiaste sportliefhebber zorgeloos genieten van FOX Sports Eredivisie, dan is de keuze voor een provider als Online logisch. Wij zijn de oudste en meest ervaren aanbieder in Nederland. Met onze dienstverlening op het gebied van internet, tv en bellen zijn wij een toonaangevende leverancier met veel ervaring en de knowhow van alle actuele technische mogelijkheden en oplossingen.

  Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om altijd te kunnen vertrouwen op een ervaren provider voor draadloos internet, telefonie en de nieuwste snufjes op het gebied van interactieve tv. Ook het overstappen is een eitje. Het aansluiten van de apparatuur kun je namelijk gemakkelijk zelf. Kom je er toch niet uit? Dan zitten we telefonisch of via Social Media voor je klaar. Lukt het ook samen met onze Klantenservice niet om de installatie af te ronden? Dan sturen wij kosteloos één van onze professionele monteurs naar je toe die alles keurig voor je aansluit. Dat is onze gratis installatie garantie! Stap je vanaf een andere provider over naar Online.nl? Dan verzorgen wij graag de overstap met onze overstapservice. Wij zeggen je oude contract voor je op en zorgen ervoor dat je geen dag zonder internet, bellen of televisie zit. Daarna maak je direct gebruik van de diensten en het pakket waarvoor je bij ons gekozen hebt en geniet je volop van FOX Sports!

  Stel je pakket samen