• TV kijken op een extra TV? Dat kan!

 • Extra TV's

  Extra TV's

  TV in de slaapkamer? Of misschien in de keuken, of de studeerkamer... Het kan bij Online.nl! Bij het bestellen geef je heel gemakkelijk aan op hoeveel televisies jij TV wilt kijken. Tegen een kleine meerprijs per maand mis jij nooit meer je favoriete programma's - waar in huis je ook bent!

  Afhankelijk van je internetsnelheid ontvang je Interactieve TV of Digitenne op je tweede TV. Bij het samenstellen van je pakket lees je hier meer over.

  Je betaalt slechts € 5 euro per maand per extra TV. Bij het bestellen geef je heel gemakkelijk aan hoeveel extra TV-aansluitingen je wilt.

  Stel je pakket samen
 • Let op...

  De door jou opgegeven postcode en huisnummer combinatie wordt niet herkend. Hierdoor is het voor ons nu niet mogelijk om een maximale snelheid aan te geven op dit adres. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, mocht het pakket van je keuze niet beschikbaar dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Let op...

  De door jou opgegeven postcode en huisnummer combinatie wordt niet herkend. Hierdoor is het voor ons nu niet mogelijk om een maximale snelheid aan te geven op dit adres. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, je wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Let op...

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een snelheidsmeting te doen. Je kunt de bestelling gewoon afmaken, mocht het pakket van je keuze niet beschikbaar zijn dan wordt je binnen 2 werkdagen teruggebeld.

  Helaas…

  De benodigde snelheid voor Alles-in-1 met Interactieve TV is niet haalbaar op . Toch genieten van de voordelen van Online.nl kan met Alles-in-1 met Digitale TV (Digitenne). Klik op onderstaande button om je pakket samen te stellen.