Interactieve TV

Het complete zenderoverzicht bij Online.nl

Bij Online.nl krijg je altijd het compleetste pakket voor de beste prijs. Je geniet standaard van een bomvol zenderpakket, inclusief FOX Sports 1, 2 en 3. Daarnaast kun je een groot aantal zenders gebruik maken van TV Gemist, Begin Gemist, Opnemen en pauzeren. Benieuwd naar de zenders en interactieve opties?

  1. Het beste van de Nederlandse TV
    Hou je van compleet? Het basis tv-pakket van Online.nl bevat meer dan 80 tv-zenders. Natuurlijk ontvang je alle grote Nederlandse tv-kanalen, waaronder de publieke omroep en de commerciële tv-zenders van RTL en SBS. Deze zenders kijk je in de topkwaliteit die je gewend bent van je digitale tv. Je basispakket bevat ook diverse buitenlandse zenders en Ook vind je er kanalen die alleen gericht zijn op muziek, entertainment of wetenschap. Je geniet dus eindeloos van televisie met al evenveel variatie. Nog niet genoeg? Voeg dan nog meer tv-kanalen toe aan je Online.nl abonnement en stem je pakket tv-zenders helemaal af op waar jij graag naar kijkt.
  2. De nummer één in sport
    Bijna iedereen geniet van sport. Maar niet iedereen wil hetzelfde of evenveel. Daarom biedt Online.nl je een compleet tv-pakket met heel veel sport op de diverse tv-zenders en standaard FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 in het basispakket. Wil je ook live de grote buitenlandse competities volgen? Met FOX Sports International en zie je de groten der aarde live aan het werk in de Bundesliga en UEFA Europa League. Liever genieten van Formule 1, golf, tennis of een van de andere sporten die Ziggo Sport Totaal te bieden heeft? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal voor maar € 13,95 per maand.

Naar het zenderoverzicht

Blijf op de hoogte met onze blog