• Misbruik

 • Misbruik

  Beveiliging en jouw computer

  Naarmate je meer zaken via internet afhandelt, wordt de beveiliging van je computer en internetverbinding steeds belangrijker. Als jouw provider zijn wij ons hier natuurlijk van bewust. De beveiliging van ons netwerk en jouw gegevens hebben voor ons dan ook prioriteit. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van jouw eigen PC. Wij zijn je hiertoe graag van dienst met informatie over de verschillende bedreigingen. Verder vind je hier praktische tips voor het voorkomen én genezen van een besmette pc.

 • Bedreigingen

  Kwaadwillenden proberen je op diverse manieren te duperen. Op de pagina bedreigingen vind je een beschrijving van de meest voorkomende bedreigingen zoals phishing, malware, SPAM en de bedreiging van WiFi.

  Lees meer over bedreigingen »

 • Voorkomen

  Voorkomen is, zoals bekend, beter dan genezen. Wij informeren je dan ook graag over de maatregelen die je kunt nemen om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt. Je vind hier meer informatie over beveiligingssoftware, het up-to-date houden van je computer en en het beveiligen van je WiFi-verbinding.

  Lees meer over voorkomen »

 • Genezen

  Als je onverhoopt toch het slachtoffer bent geworden van misbruik, kun je dit op verschillende manieren merken. In het geval van besmetting met malware, is het mogelijk dat Online je internetverbinding tijdelijk blokkeert. Als je emailaccount door derden wordt misbruikt voor het verzenden van bijvoorbeeld spam, blokkeren wij je uitgaande email. Uiteraard dienen deze blokkades om te voorkomen dat andere klanten overlast ondervinden.

  Lees meer over genezen »